reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Blade lub sine paznokcie. Są problemem osób z anemią lub chorobami krążenia, występują, gdy do zakończeń naczyń krwionośnych w opuszkach palców gorzej dociera krew.

masz pewnie opuchniete dłonie?

:-) możemy sobie ponarzekać,nawet w nocy:-)...mi na bóle plecków masaż troszkę pomaga,niestety nie na długo:-(

a ręce drętwieją bardzo,są gorące i całe w żyłach... i do tego paznokcie sine.ciekawe czy nie ma to związku z moją nadkrzepliwą krwią albo zastrzykami na jej rozrzedzenie:-/

napiję się mleka i poczytam coś,może zasnę...

Jakos nie moge spac, obudzilam sie z lekkim bolem glowy, ktory powoli przechodzi. Taka wczesna godzina, a juz mi tu slonce przez okna zaglada :-)

Waniliowa
, wyglada na to, ze udalo Ci sie zasnac :-)

czesc,

jestesmy obie ale zmeczone jak mopsik. koszmarna noc, wiec musze postarac sie teraz pospac.

ciekawa jestem jak u Kfiatuszka:-) mam nadzieje ze sie cos ruszylo.
ide nocna produkcje nadrobic a pozniej bedziemy lezakowac z Ramziolinim, bo on przez cala noc mi wiernie towarzyszyl i tez sie pewnie nie wyspal :-)

milego dnia

Witam się i ja:-) wyspana, wypoczęta i gotowa na wypatrywanie dzidzi:-D. My już po śniadanku, pogoda cudna, trzeba z niej korzystać bo niedługo ma się popsuć.
Katik fajnie że malutka taka spokojna. Rety jak ja bym już chciała mieć tego mojego kruszka przy sobie:tak::-D.
Muszę zmykać bo Natalka mi pisać nie daje;-).
Pozdrowionka:-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry