reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Nasz kikutek pepuszkowy odpadl dzis :tak::tak::tak:
I tak jak zalecaly polozne tutaj - ani razu nie przemywalam spirytusem. Podobno tak lepiej - i faktycznie - mamy 6ta dobe i jestesmy po klopocie. Tak wiec dziewczyny, ktore wprawy nie maja, i nie wiedza jak sie do tego zabrac - polecam "nicnierobienie".

My dopiero dzis w domku. Polunia poznaje nowe zapachy a przede wszystkim swoj pokoik.
Za chwile inauguracja kapielowa!:tak::tak::tak::tak:

W weekend ponadrabiam, poki co widze ze ZADNA sie nie rozpakowala... Oj nieladnie dziewczyny, nieladnie:no::no:;-);-)

Buziaki....

PS - "nowiutka" Polusia na zamknietym ;-)

kurcze dziewczyny gdzie ja mieszkam???? szok
wlasnie znowu gaz wybuchl na mojej ulicy
ostatnio byl to wiezowie a teraz czteropietrowy blok
ponownie mam widok z okna na tragedie
policji, strazy i karetek z kogutami jest tyle ze normalnie dyskoteke mozna urzadzic
masakra
centrum miasta a te rury co gaz prowadza pod ziemia chyba sa przedpotopowe i cos sie tam sypie
normalnie serce mi stanelo
to mogl byc tym razem nasz budynek... tfu tfu az sie bpje myslec
mówimy sobie z męzem ze trzeba stad uciekac
tylko tak naprawde to za co i gdzie
mieszkanko mamy na wlasnosc bo tescie kupili
ale zeby wymienic gdzies na wieksze to trzeba brac kredyt a tylko maz teraz pracuje
jak odchowamy Tymusia i ja wroce do pracy to bedzie mozna myslec
ale kiedy to bedzie?
poza tym Hania taka jazde nam dala po tych meningo ze szok
wrocilismy ze spacerku, byla bardzo zmeczona i wpadla w histerie
cala kąpiel przeryczala i miala ten swoj atak buntu dwulatka
az w koncu usnela momentalnie nawet sie nie doczekala az sie z nia poloze jak zwykle
podejrzewam ze to po tej szczepionce
musze teraz jej kontrolowac główke czy czasem nie podniesie sie temperatura
tez mi sie zachcialo dziecko szczepic ;)

Melduje się od mamy... ide się wykąpać, zjemy kolacje i może was ponadrabiam... ale 10 stron tylko tutaj ... widze że żadna się nie rozpakowała.
Ja też chce janka zaszczepić i na pneumo i na meningo...ale musze czekać bo nie wiem czy się tą ospa zaraził czy nie...
Jakbym już nie wpadła to kolorowych snów dziewczynki

u Hani to w ogóle było z pępkiem super
bo w szpitalu jej odpadł w drugiej dobie życia
i do doku już wróćiliśmy bez kłopotu :)

Nasz kikutek pepuszkowy odpadl dzis :tak::tak::tak:
I tak jak zalecaly polozne tutaj - ani razu nie przemywalam spirytusem. Podobno tak lepiej - i faktycznie - mamy 6ta dobe i jestesmy po klopocie. Tak wiec dziewczyny, ktore wprawy nie maja, i nie wiedza jak sie do tego zabrac - polecam "nicnierobienie".

Witam sie wieczorowo i odrazu wale a moim problemem!!!

Pakuje torbe do szpitala i nie wiem jakie rzeczy na wyjscie zabrac dla mlodego! Mi w szpiytalu wiekszosc rzeczy tam na pobyt dadza ale czy jest cos co warto zapakowac tak na wszelkie w????????

Aaa i jeszcze jedno chce poprac w poniedzialek ciuszki dla nikiego i nie wiem jaki proszek kupic i czy plyn tez musze??....

reklama
Witam sie wieczorowo i odrazu wale a moim problemem!!!

Pakuje torbe do szpitala i nie wiem jakie rzeczy na wyjscie zabrac dla mlodego! Mi w szpiytalu wiekszosc rzeczy tam na pobyt dadza ale czy jest cos co warto zapakowac tak na wszelkie w????????

Aaa i jeszcze jedno chce poprac w poniedzialek ciuszki dla nikiego i nie wiem jaki proszek kupic i czy plyn tez musze??....

aniołku ja wzięłam na wyprawkę ciuszki w rozmiarze 56 i 62 jakieś różne do wyboru ;-) ale skoro Ci dadzą to jakby co mąż dowiezie :-) spytasz położne co trzeba, a on Ci dowiezie. co do proszku. to ja stosuje dwa lovela i jelp plus płyn jelp ale płyn nie jest niezbędny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry