kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
a moze Maonka sobie jaja z nas robi primaaprillisowe? 
no to tak 14-tego po kontroli mozesz rodzic
taki ladny dzien na narodziny Lenki- imieniny Cioci Kwiatuszka
ja dzielnie walczylam z moimi na brzuchu kremem vichy, rozstępy ladnie zbladły a tu wczoraj tak jak szew który puszcza pocięgnęły do góry na filoteowo nowe!!!

no wlasnie mi jej szkoda sama wybierala koszyczek, serwetke i farbki do jajek a teraz nawet tego nie zaniesie
ja w 36 mialam taki instynkt, dobrze go wykorzystalam i wszystko przygotowalam a w tym tygodniu w ktorym Ty jestes to już nic mi sie nie chcialo
Twój suwaczek też widac Ci dowcip dzisiaj strzelilpatrze na ten swoj suwak, ze dzis narodziny mojego dziecka... i szmutno troche bo nic a nic sie nie rusza ( nadal wierze w porod sn)... no ale nic to... ktos musi od rana zamieszanie wprowadzac na bb i prowadzic male centrum dowodzenia :-)
Witam i ja;-)
Maonka z terminem na 18-stego.. przeraziła mnie trochę.. Bo ja niby wciąż ostatnio 17.04. mam a rodzić jeszcze nie planuję;-)
Poza tym już dwa wieczory boli mnie dziwnie brzuch, ale tylko na dole po prawej strony, takie rwanie, ale nie w pachwinie tylko delikatnie wyżej. Od wczoraj mam też biegunkę, niezależnie od tego co zjem, a diety drastycznie nie zmieniam.. Może się organizm przygotowuje.. Cholera wie.. Niech ta Lenka jeszcze tam siedzi, bo 14-stego mam kontrolę regionu i nie mogę teraz rodzić, bo jutro część mebli przyjedzie, w następnym tygodniu krzesła.. Poza tym boję się chyba każdego dnia bardziej:-(
no to tak 14-tego po kontroli mozesz rodzic
taki ladny dzien na narodziny Lenki- imieniny Cioci Kwiatuszka
Ja bardzo się cieszę, że żaden rostęp się nie pojawił, ale tydzień/dwa przede mną... za to pępek paskudny. Taki żółto-fioletowy...mam wrażenie , że tam skóra się robi przeźroczysta
ja dzielnie walczylam z moimi na brzuchu kremem vichy, rozstępy ladnie zbladły a tu wczoraj tak jak szew który puszcza pocięgnęły do góry na filoteowo nowe!!!

kwiatuszku duzo zdrowka dla coreczki niech zdrowieje szybciutko bo kto pojdzie jajeczka poswiecic???![]()
no wlasnie mi jej szkoda sama wybierala koszyczek, serwetke i farbki do jajek a teraz nawet tego nie zaniesie
:-( i wcale nie mam instynktu wicia gniazda aby się wziąć za pranie ciuszków, pieluch itd....nie wiem dziewczyny, jak Wy to robicie, że takiego powera macie....
![]()
ja w 36 mialam taki instynkt, dobrze go wykorzystalam i wszystko przygotowalam a w tym tygodniu w ktorym Ty jestes to już nic mi sie nie chcialo