Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie tak bylou mnie w szkole rodzenia też położne mówiły żeby kąpać od razu po powrocie do domu najlepiej robić to wieczorem o stałej porze i codziennie. Dziecko wtedy ma taki wyznacznik kąpiel, jedzonko i lulu.
u mnie w szkole rodzenia też położne mówiły żeby kąpać od razu po powrocie do domu najlepiej robić to wieczorem o stałej porze i codziennie. Dziecko wtedy ma taki wyznacznik kąpiel, jedzonko i lulu.

Kwiatuszku -ale mi przykro że malutka chora... nie lubię jak małe dzieci muszą się męczyć:-( ja sobie nieraz nie radziłam z chorobą a co dopiero taka kruszynka... Ech i widzę ze dużo rzeczy masz teraz na głowie -a to nie najlepszy czas na nerwy
Ech a mój 01.04 ucieka i już nie będzie prima aprilisowej Alicji:-p;-)![]()
moj maz choruje bardzo czesto bo jest alergikiem
brrr
pan serwisant stwierdzil ze ta telewizja nie bedzie u nas odbierac bo nei ma sygnalu tutaj
wzial 20 zl za fatyge
i teraz trzeba skaldac rezygnacje odmontowywac antene odsylac
czekac na wzrot kasy
ze nie powiem juz o dziurach w balkonie i drzwiach balkonowych i kosztach ponad 100 zl za hak kable wiertla itp

kwiatuszku my też mieliśmy ten problem z anteną ale dogadaliśmy się z administrację i zamontowaliśmy ją na dachu bloku może i wy tak spróbujcie zrobić?
my mieszkamy w wieżowcukwiatuszku my też mieliśmy ten problem z anteną ale dogadaliśmy się z administrację i zamontowaliśmy ją na dachu bloku może i wy tak spróbujcie zrobić?