Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)
z buła z pomidorem w rece i odzywka do wlosow na głowie![]()
to dobrze -grunt to wyglądać pięknie w czasie porodu i najeść się przed bo w szpitalu nic nie dadzą:-) (ja tak pilnuję żeby być najedzoną ze już mam 13kg na plusie
(i to znakomita większość tych kg ostatnio przyszła do moich bioder i ud
)...Na dzisiaj ja miałam zarezerwowany termin.....ale nic z tego....mojemu synowi najwyraźniej data 02.04 się nie podoba..

kurcze, pełne 40 tygodni......
heh zaczynalam tu pisac w 5tc.... czyli juz marudze Wam 35 tygodni... ale to zlecialo... tylko ta moja Ola moglaby sie dzisiaj zmobilizowac i pokazac swiatu swoja najsliczniejsza na swiecie buzie :-)
zeby to sie tak dalo...
Wronka, Kwiatuszek poopowiadajcie swoim synkom jakie tu piękne "laski" na nich czekają;-);-) No a wiadomo kto pierwszy ten lepszy;-)
Może się dadzą przekonać:-)
Jaka słodzinka z tej Alicji Maonkowej i jaka malutka się wydaje...
Cholera u nas śnieg pada!!![]()
nie chwal dnia przed zachodem słoncaNa dzisiaj ja miałam zarezerwowany termin.....ale nic z tego....mojemu synowi najwyraźniej data 02.04 się nie podoba..
a ja rolety musialam zaslaniac bo tak mi slonce po oczach daje
i co z tego? jak nie mogę mojej Hanusi z domu wypuscic
i tak mi przykro ze nei pojdzie jutro na swoją pierwsza zaplanowaną wyprawę do koscioła z koszyczkiem...a tak ją na to nastawialam
biedna Hanusia...ucałuj ja od cioci wronki i od Weroniki
nie chwal dnia przed zachodem słonca![]()
Na szczęście obudziłam się już bez bólu a moja Lenka chyba teraz odsypia, bo nocnym szaleństwie jest teraz jakaś wybitnie spokojna.