Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uuu, coś dziwnie sie poczułam... tak siedzę, dowiaduje sie o tych szpitalach i mi się przypomniało z dawnych czasówjak się odczuwa okres... boli krzyż i coś kuje od spodu i taki tępy ostry ból w podbrzuszu, ojoj... zaczynam sie stresować!!!!
poczekam jeszcze na rozwój sytuacji, narazie nie dzwonie jeszcze po M ale tak to mi jeszcze nie było!
kwiatuszek - widze ze Tymcio uparciuch na calego, ale chyba z Hania tez tak bylo co nie? zycze jak najszybszego rozwiazania, pojedz na jakies dlugie zakupy, polaz po sklepach az ci sil zabraknie to moze w nocy cie wezmie...
Dopadło mnie przeziębienie :-( Dziewczyny czym się kurować????? nie chcę na porodówce wylądować z jakimś osłabieniem organizmu, bo sił do parcia trzeba
Witam. Melduję tylko że wypuścili nas już dzisiaj.
Jak się ogarnę i trochę zroganizuję to zobaczę co u was...
Rozpakowanym GRATULACJE!!!
Witaj Aga daj znać jak Twój Mareczek!!!
Ja właśnie objadłam się na maxa i odpoczywam. Byłam dziś na długim spacerku i na zakupach, teraz czekam aż mąż troszkę ogródek ogarnie i jakiś filmik obejrzymy.
Chciałam się wybrać do kina na Kwiat pustyni,ale w naszym Multikinie chyba nie grają. Widziała któraś z was ten film?

Szkoda że będzie to jednak poród wywoływany bo podobno jest boleśniejszy. Chyba że się coś wydarzy przez weekend:-)o jaKochane...i nastal czas rozstania :-( Sila wyzsza dzis musielismy zrezygnowac z internetu(nie zawsze zycie uklada sie po naszej mysli).Na dniach maja nas odlaczyc.Oczywiscie wierze,ze co jakis czas sie bede mogla podlaczyc przez komorke,ale juz napewno nie codziennie,a nie wiadomo na co ile i kiedy,no i gdzie.
Byc moze zostane z Wami jeszcze przez jakis czas,byc moze juz od wieczora nie bede miala dostepu do sieci...
Dlatego,ze smutkiem,oficjalnie sie z Wami zegnam.Niech Wam maluszki zdrowe rosna,niech przyszle mamusie(pierwsze lub powtorne) maja pocieche z bobaskow i nie cierpia za wiele w czasie porodow.I ogolnie,zyjcie dobrze Kochane.
Buziamy Was serdecznie.
Beata z Rodzinka.
Kochane...i nastal czas rozstania :-( Sila wyzsza dzis musielismy zrezygnowac z internetu(nie zawsze zycie uklada sie po naszej mysli).Na dniach maja nas odlaczyc.Oczywiscie wierze,ze co jakis czas sie bede mogla podlaczyc przez komorke,ale juz napewno nie codziennie,a nie wiadomo na co ile i kiedy,no i gdzie.
Byc moze zostane z Wami jeszcze przez jakis czas,byc moze juz od wieczora nie bede miala dostepu do sieci...
Dlatego,ze smutkiem,oficjalnie sie z Wami zegnam.Niech Wam maluszki zdrowe rosna,niech przyszle mamusie(pierwsze lub powtorne) maja pocieche z bobaskow i nie cierpia za wiele w czasie porodow.I ogolnie,zyjcie dobrze Kochane.
Buziamy Was serdecznie.
Beata z Rodzinka.
Kochane...i nastal czas rozstania :-( Sila wyzsza dzis musielismy zrezygnowac z internetu(nie zawsze zycie uklada sie po naszej mysli).Na dniach maja nas odlaczyc.Oczywiscie wierze,ze co jakis czas sie bede mogla podlaczyc przez komorke,ale juz napewno nie codziennie,a nie wiadomo na co ile i kiedy,no i gdzie.
Buziamy Was serdecznie.
Beata z Rodzinka.