filonka
Fanka BB :)
witam się, poraz kolejny, niestety nie potrafie wszystkiego nadrobic po 6 dniach. ale wszystkim rozpakowanym podczas nieobecności serdecznie gratuluję. zauwazyłam tez ze w ten dzień c.t 13 razem z moim skarbem posypaly się inne maluchy.
a reszcie oczekujących życze wytrwalości, 3 mam za Was i wasze dzidziole kciuki- by wszystko bylo dobrze i byście jak najszybciej przytuliły Swoje skarby.
mój syn€ś śpi calymi dniami... wogóle go nie slysze. dziś jak zasnął o 11 tak zrobił przewe na 15 min ok 14 i dalej spi do tej pory... ciekawe co to bedzie w nocy? musze go troche na wieczor rozruszac chyba bo nie za bardzo ja umiem sie przestawic na tryb nocny
a reszcie oczekujących życze wytrwalości, 3 mam za Was i wasze dzidziole kciuki- by wszystko bylo dobrze i byście jak najszybciej przytuliły Swoje skarby.
mój syn€ś śpi calymi dniami... wogóle go nie slysze. dziś jak zasnął o 11 tak zrobił przewe na 15 min ok 14 i dalej spi do tej pory... ciekawe co to bedzie w nocy? musze go troche na wieczor rozruszac chyba bo nie za bardzo ja umiem sie przestawic na tryb nocny
.
bo mi kuzynka powiedziala ze moze to przyspieszyc porod.Ehh zreszta czego ja wtedy nie robilam,zeby urodzic
teraz wrzucam na luz i sobie czekam na to co mi powie lekarz w czwartek.Mam nadzieje ze jednak nie bede majowka;-)