Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jestem szczęśliwa, bo w poprzednie dwa tylko 90. Teraz mamusia może być spokojna 
dziewczyny... jestem straszną matką... dzisiejsza noc była okropna... mały non stop marudził... zasnąć chce tylko na cycu... próbowałam go głaskać, dać smoczka nawet przytulać, ale on wpadał w ryk bo chciał cyca pocmokać! byłam taka zła na niego... powiedziałam mu, że jest nieznośny i że go nie lubię... próbowałam mu na siłę wepchnąć smoczek... ale wpadł w ryk okropny... jestem okropna... później z nim leżałam, dałam mu cyca i płakałam... że jestem złą matką i w ogóle... heh... no i znowu ryczę...
Cześć Mamuśki,
Kici, u mnie to samo...te nasze dzieciole to chyba się zmówiły....
w prawdzie w nocy spała w miarę, ale wieczorem, to dała taki popis wrzasków i emocji przez 2h, że 4 ręce nie pomogły...smoka nie...nawet mleko w butli jej zrobiłam, bo może nie dojadła - też nie...miał być cyc i koniec... o 22 zasnęła jak tylko poczuła cyca...a potem już spała....
a teraz od rana tez kwękoli, ja już też nie mam siły do tego zawodnika...
Dziewczyny, a jakie mleko modyfikowane podajecie swoim ssakom ? I czy konsultowałyście temat przed podaniem z pediatrą ?
u mnie tez nieciekawie
w nocy nienajgorzej bo praktycznie co 2 godziny jedzenie
tylko juz skubaniec coraz czesciej w naszym lozku ląduje co trzeba mu ukrócić
ale w dzien zaliczamy wrzask dziś wlasnie od 11 do teraz wrzeszczal i chcial lezec przy cycu mimo ze obalil obie piersi z niezlym beknieciem i skwitowal dwoma kupolami wiec zakladam ze glodny juz nie jest, prezyl nózki takze to ten brzuszek pewnie