Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mlodemu nie zawsze sie odbija po jedzeniu. Podobno prze karmieniu piersia tak bywa. co Wy na taka teorie?
Kurcze, musze jeszcze tylko cos z tym zasypianiem przy piersi zrobic, bo nie dzialaja zadne sposoby na nie zasypianie Malego, a przez to karmienie trwa po godz kazde...
no rozwalilyscie mnie tymi przypuszczeniami!
Choc w sumie - zawsze z Ł sie wyklocalam, ze bedzie dwojka. On jedynak- stawial na jedno, a ja w zaparte ze rodzenstwo to podstawa... Jednak teraz - po tych 9 miesiacach, po zapowiedziach lekarki, ze skoro w tej ciazy tak czesto pojawial sie cukier w moczu najprawdopodobniej przy nastepnej czeka mnie cukrzyca, a moze i ten nieszczesny PUPPP ktorego skutki do dzis odczuwam.... Nieeeeeee... passuje. Pola bedzie jedynaczka.
Dzieki laski. Kurcze niedobrze, ze pozostaja tylko tabletki bo obawiam sie o swoja systematycznosc... zwlaszcza teraz gdy wszystko mam podporzadkowane rytmowi pobodek i karmien pod Pole...
Hej kwietnióweczki. Rozwiejcie moje wątpliwości i powiedzcie w jakim czasie u Was zjawiła się polożna? Jetseśmy z Adasiem od czwartku w domu i nikt nas nie odwiedził, a mam tyle pytań i wątpliwości. Poza tym jutro mija tydzień, a ja jeszcze nie zarejestrowałam szkraba, ani nie zawiozłam dokumentów do przychodni.Oj będzie jutro pokręcony dzień..
My dziś mamy za sobą debiut picia z butelki. Te butelki TT sprawdzają się świetnie (czego o smoczku nie mogę powiedzieć, nie podchodzi Synusiowi). Mam tylko dylemat..ile taki maluszek może takiego ściągniętego mleczka wszamać na raz??? U nas poszło 110 ml
Jak nie zawiozłaś papierów do przychodni to może dlatego nie ma położnej. U mnie była następnego dnia po wypisie, ale M był wcześniej, zaniósł kwity i powiedział, kiedy wychodzimy...