Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mlodemu nie zawsze sie odbija po jedzeniu. Podobno prze karmieniu piersia tak bywa. co Wy na taka teorie?
Kurcze, musze jeszcze tylko cos z tym zasypianiem przy piersi zrobic, bo nie dzialaja zadne sposoby na nie zasypianie Malego, a przez to karmienie trwa po godz kazde...
no rozwalilyscie mnie tymi przypuszczeniami!
Choc w sumie - zawsze z Ł sie wyklocalam, ze bedzie dwojka. On jedynak- stawial na jedno, a ja w zaparte ze rodzenstwo to podstawa... Jednak teraz - po tych 9 miesiacach, po zapowiedziach lekarki, ze skoro w tej ciazy tak czesto pojawial sie cukier w moczu najprawdopodobniej przy nastepnej czeka mnie cukrzyca, a moze i ten nieszczesny PUPPP ktorego skutki do dzis odczuwam.... Nieeeeeee... passuje. Pola bedzie jedynaczka.
Dzieki laski. Kurcze niedobrze, ze pozostaja tylko tabletki bo obawiam sie o swoja systematycznosc... zwlaszcza teraz gdy wszystko mam podporzadkowane rytmowi pobodek i karmien pod Pole...
Hej kwietnióweczki. Rozwiejcie moje wątpliwości i powiedzcie w jakim czasie u Was zjawiła się polożna? Jetseśmy z Adasiem od czwartku w domu i nikt nas nie odwiedził, a mam tyle pytań i wątpliwości. Poza tym jutro mija tydzień, a ja jeszcze nie zarejestrowałam szkraba, ani nie zawiozłam dokumentów do przychodni.Oj będzie jutro pokręcony dzień..
My dziś mamy za sobą debiut picia z butelki. Te butelki TT sprawdzają się świetnie (czego o smoczku nie mogę powiedzieć, nie podchodzi Synusiowi). Mam tylko dylemat..ile taki maluszek może takiego ściągniętego mleczka wszamać na raz??? U nas poszło 110 ml
Jak nie zawiozłaś papierów do przychodni to może dlatego nie ma położnej. U mnie była następnego dnia po wypisie, ale M był wcześniej, zaniósł kwity i powiedział, kiedy wychodzimy...