reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniz no zuch chłopak:-D

Onka83
ja czasem też -ale dziś znowu mam dzień świra -sprzątam zmywam podłogi pranie robię (chociaż już prać nie ma co) tylko gotować nie będę bo wczoraj zrobiłam zapas

Maonka wczoraj tylko padało a dziś leje:-D

Kamisia daj trochę tego po czym takie poematy się pisze:-D Poprosiwszy:baffled::-D

Basia racja warszawiacy nie potrafią jeździć w deszczu śniegu i jak nie ma świateł:-p poza tym z wczasów wrócili i zakupy przed 1 września robili...

Kwiatek nie wiem skąd zapał.. ale niech się to w końcu skończy bo za mało czsu mam dla siebie

Monia
gratuluję rozpoczęcia roku szkolnego:-)

a moje zajęcia z aerobiku stanęły pod znakiem zapytania... 3 km od domu ostatnie zajęcia są o 20.30 -nie zdążę nie ma szans S kazał mi zapisać się na 18.30 ale nic ciekawego nie ma a poza tym o tej godzinie 3 km będę 30 min jechała:baffled: a gimnazjon za daleko -fuck:-(
ech....

reklama
Witamy się:-)

Początek roku zaliczony:tak: Emil zadowolony chociaż trochę smutny bo jeden z jego kolegów przeniósł się do innej szkoły i uwaga jego klasa liczy aż 9 osób:szok: w tym tylko 3 dziewczynki:-(

Mateuszek trochę strachliwy był dzisiaj bo jako pięciolatek będzie chodził z dzieciaczkami z zerówki, w sumie wszystkich zna ale pani jest nowa.

Aniez brawo dla syneczka:tak: i nerwy nie były potrzebne

Maonka najlepszego dla Alicji :-D

Katik przystopuj kobietko;-) książeczka do ręki, kawusia i miłego czytania

Kamisia Emil robił dokładnie to samo tak się darł w wózku że:szok:

Monia ja tam moich szkole w sprzątaniu a co:-D Wiadomo że nigdy idealnie nie posprzątają ale czym skorupka za młodu nasiąknie...:tak:

Miłego dnia mamusie:-)

ja też się witam..

Wronka, znam ten ból ze sprzątaniem po małej-dużej :-( tylko u mnie w ruch kosmetyki idą i mikstury tworzy....łooo matko, to mam dopiero potem sprzątania (wczoraj np. ratowałam łazienkę, bo pływała w piance do golenia mojego M)...gonię oczywiście, ale i tak nikt tak nie posprząta jak mamusia :-)

Katik
, Ty jesteś szalona...ja bym tyle w tydzień nie zrobiła....szacun....

Aniez
- Kubuś to mój faworyt :-) uwielbiam Go :-)

Co Wy tak narzekacie na tą pogodę ? U nas słońce :-)

Ja już zaliczyłam rozpoczęcie roku szkolnego (H była wniebowzięta hałasem i ilością ludzi :-) ), a teraz spadam trochę posprzątać...

i znów nie mam kiedy nadrobić pozostałych wątków, może wieczorkiem...
bye...

eeee no łazienke, tez wczoraj musialam sprzatac. Wymyslila sobie ze paznokcie u stóp pomaluje pisakiem, a poźniej stwierdzila ze jednak idzie umyc. Jak weszłam do łazienki to co zoabzcyłam :szok:, corcia siedzi na podłodze na reczniku, w kubku do mycia zebów pelno wody, ona w ręku ma moje waciki do zmywania makijażu i zmywa sobie tą wodą z kubka paznkocie. ręcznik nic nie dał , no chyba tylko tyle,że dupskiem na kaflach nie siedziała, a łazienka cała [plywała. ostatnio za to robiła miksture do robienia baniek, mój zel, do twarzy, tatusia plyn po goleniy i mydlo w plynie,,,i znowu cała lazienka mokra...ech :-)

A u mnie dzisiaj odkurzone, poprasowane, gary w zmywarce załączone, pranie wstawione, kurze poscierane, kuchenka umyta, dziec nakarmiony, ryż na farmie rośnie. Został tylko, prysznic , tapeta, fryz i moge ze starszakiem do stomatologa jechac...;-)

Ok..ide jeszcze sprawdzic farme i się prysznicowac..

BYE :-)

Dziękujemy :-) Alunia dostała pierwszy raz marchewkę na swoje 5 mc :-) I marchewka jest mniami
Ubaw był po pachy, a właściwie wysmarowaliśmy się po pachy, ja, tata i Ala :-):-D:-D
A u nas na razie nie pada, więc trzeba się wynurzyć na spacer. Nawet teraz zaświeciło słońce

Ostatnia edycja:
Szaro, buro i ponuro do tego nieprzerwanie od poniedziałku pada :-( :no: błeeee
Ja stoje nad koszykiem z praniem i prasuje, prasuje, prasuje.... ehhhh
kolejne pranie się już nazbierało więc trzeba będzie nastawić.
Markowi wyjęłam rzeczy 80 po Janku, odświerzone i czekają na wyprasowanie...
Poza tym jestem na etapie szukania zajęć z angielskiego dla Janka... boziu czemu to takie drogie? No ale ta inwestycja się opłaci w przyszłości... nie chce żeby Janek był taka nogą językową jak ja...lepiej niech idzie w ślady tatucia co ma advanca zdanego ...
Dobra zmykam pracować

Szaro, buro i ponuro do tego nieprzerwanie od poniedziałku pada :-( :no: błeeee
Ja stoje nad koszykiem z praniem i prasuje, prasuje, prasuje.... ehhhh
kolejne pranie się już nazbierało więc trzeba będzie nastawić.
Markowi wyjęłam rzeczy 80 po Janku, odświerzone i czekają na wyprasowanie...
Poza tym jestem na etapie szukania zajęć z angielskiego dla Janka... boziu czemu to takie drogie? No ale ta inwestycja się opłaci w przyszłości... nie chce żeby Janek był taka nogą językową jak ja...lepiej niech idzie w ślady tatucia co ma advanca zdanego ...
Dobra zmykam pracować

Ja też szukam szkółki językowej dla chłopaków i póki co mam mętlik w głowie;(

Katik jak ciebie czytam to wpedzam sie w kompleksy. Ja tyle przez caly tydzien nie zrobie :-D no ale dzisiaj mam wymowke - przeziebilam sie i jestem chora :-) Najgorzej ze trzeba sie z domu na szczepienie ruszyc. Na szczescie pogoda dzisiaj spacerowa.
Katik, Ty jesteś szalona...ja bym tyle w tydzień nie zrobiła....szacun....
ejze
ja to od poniedzialku na raty robie
nie pogrzalo mnie przeciez az tak konkretnie by to w 1 dzien zaliczyc

dzis ten dywan wyszorowalam, ale biceps juz mnie boli od machania reka, wiec okna poczekaja do jutra... dzis juz pass, zwlaszcza ze pogoda zajebista i siedze w majtkach i koszulce na ogrodku :))))))))

Witamy się:-)

Początek roku zaliczony:tak: Emil zadowolony chociaż trochę smutny bo jeden z jego kolegów przeniósł się do innej szkoły i uwaga jego klasa liczy aż 9 osób:szok: w tym tylko 3 dziewczynki:-(

Mateuszek trochę strachliwy był dzisiaj bo jako pięciolatek będzie chodził z dzieciaczkami z zerówki, w sumie wszystkich zna ale pani jest nowa.
O ja Cie, to faktycznie niewiele.
Ale to chyba tez fajnie ze jest tak malo uczniow, nauczyciel ma szanse wiecej poswiecic kazdemu dziecku niz przy klasach 30sto osobowych.

A u mnie dzisiaj odkurzone, poprasowane, gary w zmywarce załączone, pranie wstawione, kurze poscierane, kuchenka umyta, dziec nakarmiony, ryż na farmie rośnie. Został tylko, prysznic , tapeta, fryz i moge ze starszakiem do stomatologa jechac...;-)

Ok..ide jeszcze sprawdzic farme i się prysznicowac..

BYE :-)
hahahah
wciaga, nie????

Zjadlam 3 krokiety, popilam barszczem i sjesta by sie przydala. A tu Polus sie obudzila i obiadek chce zarzucic....

skąd ten zapał Trzynastka? :)

pokaz jakie :)

nie no brawa dla tej pani!!! :)))

ło matko
aż się boje jak to u mnie kiedys bedzie :) szok ale rodzice chyba nigdy nie są gotowi na taki telefon :)

ale macie fajnie przedszkolakowe Mamuśki, jak to kiedys tu powiedziano: jedno dziecko w domu to luksus
zazdraszczam bo ja z dwójką będę się jeszcze w domu do przyszłego roku bujać...

Jasne :-) takie coś:
url]

http://www.gabi-meble.com.pl/at_112.jpg
http://www.gabi-meble.com.pl/at_108.jpg
W takim kolorze
http://www.gabi-meble.com.pl/ad_kolor20.jpg
a do tego
http://www.polaszek-meble.pl/kolonial/PMZ524.jpg

Ja też szukam szkółki językowej dla chłopaków i póki co mam mętlik w głowie;(

Mój prawdopodobnie pójdzie tutaj Rybnik

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusia a dziękuję :-) też nam się strasznie podobają szczególnie ten barek :-D
Gosieńka jeszcze co do szkoły językowej to do tej chcę go posłać tylko w tym roku a od przyszłego prawdopodobnie poślemy go do Logmaru w Rybniku. W Logmarze mój A. sie uczył angla i wiemy że sa super :tak: tylko że tam prowadza kursy dla dzieci, które do września ukończą 4 lata... więc poczekamy ale nie biernie tylko już niech się uczy. A co!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry