reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorkiem:tak:
Wszystkie moje potworki od godziny śpią:tak: uwielbiam tą ciszę.

Udało nam się zrobić grafik jakie kto ma obowiązki:-D Maniek najbardziej zachwycony że może wyładowywać zmywarkę, Emilo trochę mniej bo musi wynosić śmieci ;-) no ale znowu może prasować więc stwierdził że da radę:-D

Miłego wieczorku kobietki, zmykam do wanny aby się wygrzać bo normalnie czuję że mam zimny nos a to świadczy że wpadam w stan hibernacji .Boże niech oni zaczną w końcu palić:tak:

jeszcze raz powtórzę - Gosienka, Ty jesteś moją idolką :-) :-) :-)

:-Dmoniakopiujeliterkii wklejampokolei:-D:-D

:-D:-D:-D:-D nie no padłam, co za aparatka :-D:-D:-D...to się nazywa uzależnienie od bb :-D:-D:-D...kopiuj słowa, będzie szybciej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D...

reklama
niemamklawiaturyitylkowasPodczytuję:-):-):-)buziaki

he he

13- 3 km t nie lepiej rowerem ?
Tylko gorzej w zime
Ja chciałam na basen ale przy małej jakoś nie mam jak za bardzo bo ona jest mało przewidywalna przy Szymky chodziłam wieczorami sobie na basenik i saune

Do do.. taka pogoda szlag mnie trafia jak patrze za okno przed domem mam bajoro po kolana .. eehh

Bylam dziś z małą na szczepieniu oczywiście jak zwykle nawet nie zapłakała . dzielna dziewczynka , tylko potem jakas lekko marudzaca była spać jakoś nie mogła

13- moja ma w sumie jedno dłuższe spanie w dzień tak 11-13 potem jeśli na spacerze jesteśmy to też kima ale jeśli nie jak dziś to już nie spała raz może ze 20 min .

13- 3 km t nie lepiej rowerem ?
Tylko gorzej w zime
Ja chciałam na basen ale przy małej jakoś nie mam jak za bardzo bo ona jest mało przewidywalna przy Szymky chodziłam wieczorami sobie na basenik i saune

No właśnie nie bardzo rowerem ze względu na pogodę -ale już dalej szukam. Alicja jest bardzo przewidywalna i w sumie jeszcze mnie nie zawiodła. Dlatego na spoko po 20 mogłabym iść ale same głupoty sa albo godziny jakieś dziwne więc S musi zostać z dziecięciem po proacy;)

13- moja ma w sumie jedno dłuższe spanie w dzień tak 11-13 potem jeśli na spacerze jesteśmy to też kima ale jeśli nie jak dziś to już nie spała raz może ze 20 min .

A ja właśnie chciałam jej to podsypanie wyeliminować bo do tej pory padała o 11 na chwile o 14 na chwilę i na spacerze na chwilę i wieczorem na chwile (no wczoraj od 16 do 8 rano spała) ale chciałam to do kupy zebrać bo i dla mnie to wygodniejsze jest:)

Dobra uciekam:)
Papapapapa do jutra

Moja wlasnie ta jedno spanie ma takie długie i przewidywalne a z tą resztą to jak jej pasi bo potrafie wyjść na chwile , przychodze a ona kima sobie na macie w najlepsze .

Witajcie:-)

Nie pojawiałam się ostatnio, bo po trochu przygotowuję się do powrotu do pracy... w poniedziałek rada a wczoraj rozpoczęcie roku... dziewczynki miały chrzest bojowy z babcią... Justynka jest tak przyzwyczajona do mnie, że ma trochę problemów z rozstaniem, np. w poniedziałek... nie wiem czy miałam jakieś przeczucia, ale... dobrze, że okazało się, że rada jest godzinę później, bo jak przyjechałam, to darła się i nie mogła uspokoić... po kilu minutach się wyciszyła, pocycoliła i poszła w kimę... na 1,5 h... a po 2 wróciłam:-) jak jest taka niespokojna nie chce być brana na ręce tylko woli leżeć w wózku i czymś zając myśli... za to wczoraj odciągnęłam rano 140 ml na drugie śniadanko u babci, ale jeść nie chciała... skusiła się na jakieś 50 ml zanim przyjechałam po 2,5 godzinie... wygląda na to, ze musimy zacząć wprowadzać nowe jedzonko, bo będzie źle z jedzeniem z butli...

Gosiek, to się nazywa desperacja
:-D:-D:-D
13, to już tylko jedna drzemka dzienna:szok: mam nadzieję, ze ten eksperyment miał na celu przesypianie nocek:tak: my nadal mamy 3 w ciągu dnia... 2 po godzinie i jedną popołudniową ok. 2-godzinnną... a w nocy jeszcze wstaje 1-2 razy :tak:
Gosienka, Twoje dzieciaczki są super wychowane... jak już o tym myła mowa, odpowiednio przygotowywane dla synowych:-)

Przepraszam, że tylko tyle... postaram się być bardziej na bieżąco jak już załatwię wszystko do chrztu:tak:
Pogoda nas nie rozpieszcza i chyba znowu nici ze spacerku:-(

Dzień doberek
Młode w przedszkolu, drugie śpi, lecę zupki gotować i potem na spacerek dopóki słonko świeci.

U nas póki co 4 drzemki po 40 minut w porywach do godziny. taki eksperyment jak u 13 jak dla mnie niewykonalny - drzemka o 9 być musi, do południa dziecko by mi się zaryczało. Potem spanko o 11, 14 i 17, przed 20 nie ma problemu z pójściem spać i śpi do 4 - jedzonko na półśpiąco i dalej śpi do 7. Na razie mi to pasi

Witamy się:-)
Dzieciaki już w szkole, Helenka śpi a mamusia ma czas dla siebie:tak:

U nas dzisiaj leeeeeeje:no: i zimnica a my musimy jechać na szczepienie.Trzeba jakąś kurteczkę wygrzebać dla małej:tak:

Beti powodzenia w przygotowaniach do powrotu do pracy, mam nadzieję że dziewczynki szybko się przyzwyczają:tak:

Gosiek to jest już uzależnienie od bb :-D:tak:

13x13 Helenka dwa razy dziennie śpi tak koło 2 godzin no i na spacerku też zawsze zasypia ale nocy niestety jeszcze nie przesypia.Dla mnie to norma bo Emil pierwszą nockę przespał całą jak miał 3 lata:szok:

Moniado ideału mi jeszcze brakuje:tak:ale to że jestem w domu nie musi oznaczać że wszystko musi być na mojej głowie.Zresztą widzę że chłopcy chętnie pomagają w domu więc czemu mam im nie pozwolić:-)

Idę po kawę bo normalnie zasypiam na siedząco.

Miłego dnia kobietki no i słoneczka życzę może się przebije przez te chmurzyska:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry