Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no zielona ty to potrafisz trzymac człeka w napięciu...hehe, ja tez czekam niecierpliwie...filonka, dziekuje za zyczenia.
Maluszkom obchodzacym miesiecznice duzo, duzo zdrowka, zabawek i bezbolesnego zabkowania.
akaata, wielu radosnych lat z malzonem.
U nas sie w weekend nadzialo, oj nadzialo... Jak Konstancja pozwoli, opisze. Pewnikim dopiero w nocy, bo mala w dzien juz w ogole nie spi, no chyba ze na spacerze... pisze jednym palcem. lepiej sie moim slonkim zajme.

u Ciebie mega goraczka, a moj Ł to juz kilkanascie lat nie goraczkowal. Wszystkie choroby przechodzi bez goraczki,a podobno to tez niedobrze........Ulanka dzisiaj już temperatury nie ma .Co do 40 stopni to chłopcy też tak wysoko gorączkują podobno to genetyczne bo mój mąż też jako dziecko miał taką wysoką temperaturę.Plus jest taki że taka gorączka trwa z reguły dwa dni a potem jak ręką odjął zachowują się jak gdyby nigdy nic.
hahahhaha dobreKwiatuszku, co prawda nie ten wątek, ale gratki za prezent - ja dalej czekam... ale powiem mojemu M, że za 2 dzieci się lapek należy ;-)

Ostatnio najpierw grzecznie pytam, a potem się pieklę 

buahahahhaahahahhaha dobre
a za 1 dziecko? klawiatura???