Katik
...jestem mamą...
a my byliśmy na spacerku w lesie :-) tatuś jeździł wózkiem po leśnych ścieżkach a mama w bojówkach i t-shircie biegała między krzaczkami i zbierała grzybki![]()
widzialam, widzialam :-):-):-)
a Q zrobil qpe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a my byliśmy na spacerku w lesie :-) tatuś jeździł wózkiem po leśnych ścieżkach a mama w bojówkach i t-shircie biegała między krzaczkami i zbierała grzybki![]()

widzialam, widzialam :-):-):-)
a Q zrobil qpe![]()
pojechał zawieźć moją mamę do domu... ja biorę małego na ręce i czuję, że wali na maxa... no to hop siup, podkład pod tyłek chusteczki zapodane, sisior na wierzchu w lesie i jazda z czyszczeniem zadka zanim tatuś wróci 

to jest dopiero masakraco do długiego karmienia cyckiem to moja koleżanka ma córkę 3,5 roku... i nadal jedzie z cyckiem...
jeszcze spróbuje z tą kaszką bo na razie nie doszłam do tego...
a to wszystko za... 18,30zł tak kochane osiemnaście złotych... plus przesyłka którą dzięki skożystaniu z "firmy" mamy za free... A wyszło tak tanio bo dysk był na liście wadliwych egzemplarzy podanych do wiadomości przez producenta...