reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam
nareszcie przebrnęłam przez tą ranszą produkcje.
wszystkiego nie ogarnę wiec z grubsza:
kwiatek - wsołczuje takich nocek. musisz miec nerwy ze stali i duzo cierpliwosci. niech talie klopoty w usypianou znikną.
sospettosa- bardzo mi przykro z powodu utraty pracy. co za szef, ...okrótny. i najszczersze gratulki P.mgr.
agnieszka= hmmm chłopak wie co dobre....ale niech juz se uswiadomi ze buteleczka tez jest ok.
gosienkag- super prezent :) ja idąc tym tropem na walentynki w ub, roku zafundowałam K pudełeczko z 30szt. kolorowych baloników:)

mały śpi. pewnie niedługo wstanie.
troche się rozjaśniło na niebie to może wyjdziemy na powietrze.

reklama
Glosowanie na pudelka zakonczone. Wyglada na to, ze pudelko Ani wygralo :-) Natomiast pan fotograf, ktory tak namieszal na koniec, ma adnotacje "Zgłoszenie wykluczone z konkursu, ze względu na naruszenie regulaminu." Tak myslalam, ze to jakis przekret.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam na chwilkę...

Zaraz lece jakis obiad zrobic, siedze dzisiaj z dwójką w domu, bo córcia była u lekarza na kontroli no i do przedszkola nie poszla. Teraz ogląda disney channel, a synuś kima...już 3 h...wooow, o 10.00 zanął..heheheh

sosspetosa...wspołczuje strasznie utraty pracy, ale tak jak piszą dziewczyny, może tak miało byc, może czeka na Ciebie lepsza propozycja, ja bynajmniej trzymam kciuki,żeby tak było :tak:. No gratuluje obrony:-)

ok...spadam...mielone robic...heheh

Glosowanie na pudelka zakonczone. Wyglada na to, ze pudelko Ani wygralo :-) Natomiast pan fotograf, ktory tak namieszal na koniec, ma adnotacje "Zgłoszenie wykluczone z konkursu, ze względu na naruszenie regulaminu." Tak myslalam, ze to jakis przekret.

juz go usuneli ;-)

ps...onka...sorki...ale zamiast cytuj, zrobilam edytuj...hhmm

Kwiatusiowa - OMG ! Tobie sie medal nalezy za te noce. Albo niech Ci Bozia w dzieciahc wynagrodzi hehehe.

Tez wlasnie widzialam ten komunikat.

Super, ze sie udalo, Ania bedzie miala fantastyczny prezent.

U nas noc w miare ok, troszke z noska powyciagalysmi i dalo sie spac. Teraz w ciagu dnia wylatuje wiecej.
Leje... Wczoraj nas rozpiescilo pieknym sloncem, a dzis od rana leje non stop. Ciekawe jak ja do lekarza mam sie udac, bo wyscie z domu do taxi rowna sie przemoczeniu na maxa....

dobry;-)

Sospettosa- tak mi przykro...:no::-( i z powodu mamy tez...coż marne to pocieszenie ale gratuluje obrony:sorry2: 3 maj sie kochana i pamietaj- nie pierwsza praca i nie ostatnia- dasz rade:tak:

Annaoj Kce- przykro mi że miałaś wczoraj taki koszmarny dzień...mam nadzieje że dziś już widzisz świat w lepszych barwach:confused:

Iza- gratuluję ząbka:tak:

Elvie- zazdroszcze Wam tego wczorajszego wieczoru:cool2: nam mala od 2 dni tak w d daje ze masakra- wczoraj przed zasnieciem darla sie znow godzine (nie wiem co jest grane:wściekła/y: wczesniej nigdy latwo nie zasypiala a od 2 dni jakas masakra:angry:) wiec po akcji jaką nam zrobila odechcialo nam sie zyc, nietylko milo spedzac wieczor:baffled:

mamusia
- glos oddany:tak:

AgnieszkaS
z- Ty to tez masz 3 świety z tymi dzieckami:sorry2: ehhh...łącze się w bólu...małą wczoraj usypiał Ł- wymiekł po 45min wrzaskow...dokonczyłam ja:dry: potem samej chciało mi sie wyć..jak dziś jej znów tka odbije to chyba do szfy ja wsadze :-D:baffled:

Kingunia
- poobserwuj mała..co do glutenu to nie wiem- pewnie moze ale my jeszcze nie dajemy...narazie robimy probe z bialkiem mleka..potem gluten. CO do zarelka w zlobku to tez oczywiscie moze byc to..

Magda
- ciesze sie ze z Olą lepiej;-)

Monia
- Twój samiec Alfa mnie ubawił na maxa!:-D:-D:-D:-D choć wiem ze dla CIbie to mało śmieszne...dla pocieszenia powiem Ci ze moj kot na starosc zaczal...chrapać :eek:

Kamisi
a- oj z Toba równiez łączę się w bólu :sorry2: ..za drzwi nie -bo sąsiedzi usłysza- polecam szfe albo..hmmm..moze lodówkę? :-);-)

Aniez
- zazdroszcze Wam bardzo że mały taki podatny na te rytuały- ja tez wszystko prawie co do minuty robie -jedzenie o stalych porach, spanie jak tylko ziewnie a ta hiperaktywna moja slodka cholera za nic spokojnie nie zasnie...choć dzis jest znow troche lepiej ale i tak do bani:baffled:

Kwiatuszek
....Boze...to paranoja jest...ja sie chyba pokroje jak J bedzie takie akcje dalej odstawiac jak bedzie starsza:no: bardoz IC współczuje

Katik
- u nas tez pogoda do bani...

No i super!:tak: to sięnam udało pomoc Ani:-)
Gosia- napisz co tam u Niej?

Ja standartowo dziękuje za wszystkie oddane głosy na Julika:-D jesteście super!:-)

poza tym mała juz pospała i jeczy o towarzystwo...odpisując Wma w sumie napisałam co u nas...ryczy jeczy przy zasypianiu ale od 2 dni nie wymiotowała- szok:szok::-D coś za coś:baffled: ehhh te dzieci...poza tym jesien do bani...mam nadzieje ze weekend bedzie elepszy..dziś znów na basen więc troche odpocznę od mojego tyranka kochanego ni o fryzjer- uuu- wreszcie przytnie mi te kudły bo na oczy nie widze:-)

spadam do marudy- miłego dzionka moje panie:tak:

Witam się i ja... u nas Qbek strasznie zajmuje każdą chwilę bo muszę go non stop pilnować...

właśnie gotuję gulaszyk wołowy... mniam, ale zapachy... idę go miąchnąć :-D

z tym pudełkiem od razu wiedziałam że coś nie tak... nagle się pojawił i tyle głosów... paranoja... dobrze, że go usunęli...

maonka nieźle się zagotowałaś, ale jak najbardziej rozumiem... my też mamy myszy w domu bo wiadomo nie uniknie się tego, ale dlatego mamy 3 koty :-D i nigdzie nie widzę mysich bobków... na szczęście!! bo bym chyba podobnie zareagowała jak Ty.

reklama
sospettosa - przykro mi że tak wyszło, ale tak jak dziewczyny piszą... może nie ma tego złego... i mimo wszystko gratuluję obrony!!

kamisia - nasz też nam potrafił takie cyrki odstawić, ale tłumaczenie mu i zostawienie samemu sobie ze smokiem pomogło i teraz nigdy nie robi takich scen.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry