reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Pozdrowienia dla wszystkich kwietnióweczek od majówki!
Czy są wśród Was takie które jeszcze karmią tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
moja cókrka do 6 miecha byla tylko na piersi i łądnie przybierala wszystko bylo ok
syna zaczelam dokarmiac warzywkami jak skonczyl 4 miechy i tydzien ale bardzo powoli tzn, po troszeczku i tez jest ok :)

.

Wronka, nawet nie powiedzialam Ci, ze moj Sz jest u Ciebie na szkoleniu i bardzo mu sie podoba miasto, szkolenie nieco mniej.

Zielona, jakie widoki!! w u mnie "na horyzoncie - blok, a inni widza wulkan". chyba normalnie kiedys sie do Ciebie wprosimy z Sebkiem i Sz :tak:;-):-)
a to ciekawe bo moj maz tez jest na szkoleniu w Bydgoszczy
moze nasi mezowie w tej samej frimie pracuja? :-)

a to ciekawe bo moj maz tez jest na szkoleniu w Bydgoszczy
moze nasi mezowie w tej samej frimie pracuja? :-)

A moze to szkolenie to przykrywka dla jakies super meskiej imprezy :-D

Moje dziecie od wczoraj robi mame w balona. Wstaje o 7 rano, nie chce sie soba zajac dluzej niz pol godziny, probuje ja przetrzymac u siebie w lozku zeby troche jeszcze podrzemac. W koncu kapituluje, wstaje, przewijam ja, przebieram, klade na mate. Po 20 minutach Natalka glodnieje, wiec dostaje cycka i dzisiaj o 8:50 poszla spac... No zesz... matke z lozka wygonila a sama do tej pory odsypia :baffled:

U nas dzień minął super.Moje chłopaki zachwycone bo przygotowałam dla nich laurki na dzień chłopaka a dla mężusia kubek z obrazkami Kamasutry a co niech się stary trochę wysili przecież mówią że życie zaczyna sie po trzydziestce:-D
no to Gosia zaszalalas :)
swietna sugestia dla Małzona

Aga- nie dziwoląg tylko INDYWIDUALISTA :-D Młody dalej kima...
wiem cos o tym
tez mam w domu jedną INDYWIDUALISTKĘ :) :tak:

Ano...
jak ja ci zazdroszcze. Mnie sie łóżeczko małego nie zmieści w Jasia pokoju...
U NAS TAK SAMO

u nas równiez kolejna nocka do doooopy bo ja sama na posterunku
usypianie mlodego polega na wlozeniu go do lóżeczka a usypianie mlodej to.... m a s a k r a
próbowalam H uspic tak jakos po ludzku bo zawsze najpierw bajki na kompie oglada i potem krzyk "nie wylaczaj itp"
opowiadalam jej samam bajki potem spieewalam kolysanki trzymajac ja za raczke
staralam sie nei klasc kolo niej tylko siedziec na lozku
caly czas przezywaala to z enie chce z nia spac
nagadalam sie ze az mnie gardlo swedzialo
ze jest duza dziewczynka ze Zuzia ja pilnuje i misio ze ja jestem w pokoiku obok ze mam swoje lozeczko i musze w nim spac bo z nia mi ciasno i co to my nei bedziemy robic jutro jak wstaniemy itpt itpt
no i caly czas ryk
jakos po tym trzymaniu za reke usnela w koncu po jakims 1,5 h
no i po 2 h znowu ryk
wszystko wymyslala
ze jest glodna ze chce pic itp
a na koncu glowny powod "ja chce spac z Toba" no maskra
maz tak naczyl
wyjechal a jteraz ja mam problem
zatkalam ja piciem
nagadalam sie i jakos z nowu usnela
i tak w nocy ogolnie bylo 3 razy ale ani razu nie poddalam sie i nie polozylam
o pobudkach do T juz nie wspomne bo niczym lunatyczka robie akcje zatkac cycem i nie pamietam co ile to bylo i jak doklad nie wygladalo bo spalam podczas wiem tylko ze czesto :)
najgorsze ze jak dzis maz wróci to moje starania z H pewnie Ch... strzeli bo ona go bedzie wolac a on jest miekki i sie z nia polozy
moze bedzie sie poczatkowo opieral ale H go wezmie na argument: "ale tatusiu ja ciebie przeciez tak kocham i musisz ze mna spac"

Nic innego mi nie zostało przecież nie siąde i nie będę płakać ;-) poza tym nauczyłam się doszukiwać śmiesznych aspektów w tym co mnie złego spotyka... życie i tak jest wredne i brutalne więc ja się dodatkowo nie mam zamiaru katowac.

Brawo dla tej Pani!!! Aguś myślę,że Mareczek nauczy się jednak pić z butli i będzie ładnie nocki przesypiał. 3mam kciuki :)))

Kwiatuszku współczuję. Następnym razem jak będzie chciał iść spać do Hani to powiedz mu,że w delegacje też niech z nią pojedzie bo ty się nie rozdwoisz. Choć ta moja koleżanka o której wam kiedyś pisałam śpi ze swoją 3 letnią córką i z 6 miesięcznym synkiem, a mąż osobno:szok:

Witam,
rzadko piszę bo nic u nas ciekawego, a i tak nikt za mną nie tęskni. Dziewczyny wreszcie wyzdrowiały, więc Mania wraca do żłobka. Nelka nic nowego nie je poza Sinlac, bo ma alergię. Mamy się wstrzymać z innym jedzeniem aż skończy 6 miechów i wtedy dopiero powoli zaczniemy coś wprowadzać. Nocki kiepskie, bo pobudka po pierwszych 3 godzinach co 1,5h choć na szczęście szamanko trwa 5 minut i idzie w spać dalej. Przez tydzień była bez smoka, bo miałam nadzieję, że będzie lepiej spać, ale nic to nie dawało poza coraz większą histerią przy kładzeniu do łóżka. Wczoraj wieczorem dostała znów, bo nie chcę żeby łóżko z rozpaczą skojarzyła. I tyle.

Pozdrawiam ciepło i słonka odrobinę życzę

Aga, Kfiatek, Agnieszka, Kamisia łączę się w nocnych bólach
Daga wracaj, bo nie ma mi kto humoru poprawić.
Kinga oby brzuszkowe kłopoty były tylko jednorazowe
Nata, fajny ten żlobek
Monia, Kinga mój też w nocy nic nie słyszy - ja go buzę żeby do starszej szedł, wrrrrrrr
Monia to już w tym wieku mam się na randki dziewczyn szykować?! :-D
Magda zdrówka dla Oli

Ułanka tęsknimy tęsknimy :tak: choć niektóre zniknięcia bardziej rzucają się w oczy :-p Super że dziewuszki już zdrowe...a alergii nie zazdroszcze... paskudztwo..to już wole M. koncerty z powodu zębów...

reklama
Jestem po spacerze i przed spacerem.
W końcu nie pada więc trzeba skorzystać z chwili.

Sospettosa współczuję utraty pracy -jacyś niepoważni ludzie -tak bez uprzedzenia, bez szansy na poszukanie czegoś nowego -niepoważne...

Współczuję nocek dziewczyny -jeszcze trochę i mam nadzieję że to się skończy.

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków i mamusiek... za dużo tych chorób ostatnio.

Aniez dziękuje za radę... spróbuję...

Życzę miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry