mamusia87
szczęśliwa mama
Witam z samego rana
wyprawa do Warszawy udana Natalka spała od Jeżewa do Wyszkowa a z powrotem od Marek do Białegostoku złote dziecko :-) w szpitalu była grzeczniutka i potem u cioci też uśmiech od ucha do ucha:-) turystka moja kochana:-):-):-) i nawet udało mi się wyspać po powrocie i normalnie funkcjonuję w pracy ;-)
Aga a może Marek powinien przyjechać do zielonych płuc polski
Kittek u nas jest podobnie jak mała zobaczy butelke to cycek idzie w odstawkę :-(
kwiatek czekamy na relację ze szkoły no i jak pan tato sobie poradził
wyprawa do Warszawy udana Natalka spała od Jeżewa do Wyszkowa a z powrotem od Marek do Białegostoku złote dziecko :-) w szpitalu była grzeczniutka i potem u cioci też uśmiech od ucha do ucha:-) turystka moja kochana:-):-):-) i nawet udało mi się wyspać po powrocie i normalnie funkcjonuję w pracy ;-)
Aga a może Marek powinien przyjechać do zielonych płuc polski

Kittek u nas jest podobnie jak mała zobaczy butelke to cycek idzie w odstawkę :-(
kwiatek czekamy na relację ze szkoły no i jak pan tato sobie poradził

na sgh porobili takie limity wykładowcom na ilość pissanych u nich prac magisterskich, że już przed końcem wakacji dzienni zajeli limity, a dla zaoczniaków nic nie zostało :-( ale jest pocieszenie, od faceta u którego chciałam bardzo pisać dostałam kontakt do kobitki, która na pewno mnie przyjmie. skontaktowałam się z nią i dzisiaj do niej śmigam... więc jest szansa, że nie dostanę nikogo z przydziału z dziekanatu!! 

mam nadzieję, że wieczór był już udany

oby ta maść pomogła Szymkowi i rana się nie paskudziła
no i widać, że Q uwielbia spędzać czas z rodzicami... szczególnie w niedziele
a w czasie dziennych drzemek tez tak ma?
u mnie lasów też sporo i do jednego mam 100 m i to dość dużego...
Dobrze, że już ich nie masz, tylko szkoda, że sama ściągałaś, bo na pewno nie było to profesjonalne.