Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie z rana jak zwykle nie wyspana Bilans dzisiejszej nocy- 3 pobudki jedzeniowe 24, 2.30, 6.20 i dwie smoczkowe o 1 i o 4 :/wrrrr
zimno dziś strasznie a na jutro zapowiadaja deszcz ze sniegiem.Spacer dziś odpuszczamy bo żadna to przyjemność chodzić jak na dworzu prawie ciemno.
Poczytam Was później, teraz idę obiad robić póki mały śpi- a dziś day szynka w sosie z suszonymi grzybkami i surówka z pory z kukurydzą i rosół.
Buziam
teraz śpi a ja lecę obiadek przygotować

już nie będę, bo jeszcze mi sprawę wytoczą

- w życiu nie dała takiego popisu jak wczoraj
! dziś za to spała do 10.30
no tak- szalec się po nocy chce to trzeba odespać

niemniej dziś idziemy do tej "czarownicy"(tak M nazywa homeopatke
) to może ona coś zaradzi. Była w szpitalu przecież wiec chyba kurde lekarze powinni wiedzieć czym sie reflukas obkjawia...no rece opadją- znów chyba musze sama diagnozę znaleźć i postawić
w tym tyg mam tez zajrzeć do naszej pediatry więc z nia pogadam tez o tym refluksie
chociaż ja niestety jestem pewna że jej wymioty maja związek ściśle z "głową" a nie z żołądkiem. Ja byłam i jestm bardzo wrażliwa, jako dziecko zachowywałam się podobnie tylko sto razy gorzej, wiec wydaje mi się że mała poprostu jest do mnie sakramencko w najgorszy z mozliwych sposobów podobna
tylko dziwi mnie bardoz ta jej reakcja bo u nas w domu spokój i w ogóle...niemniej takie dzieciątko wszystko może brac do siebie i przezywać na swój sposób
:-(
a znacie powód czy też nie wiadomo czemu mały wymiotuje? ciągle się to utrzymuje?
witam Panie:-)
100 lat dla półroczniaków, zaległe dla Kubusia i aktualne dla Sebcia:-)
sospettosa trzymam mocno kciuki żeby było lepiej wreszcie i czekam na mail
judysia gratulację! fotki sliczne!
ząbkującym i nie wyspanym współczuję...
a my tzn Jerz chyba ospę załapał, jutro idziemy do lekarza, ale krosty ma na całym ciele, część drobnych a część bąbli... teraz mam dylemat czy chrzciny przekładać, bo chrzestna ma 2 miesieczną córe, a żona chrzestnego w ciąży... ehhh jakby sie coś nie spie... to by żle było:-)
miłego dzionka
Tacy ludzie nie powinni pracować w takiej branży, bo psują opinię swojemu pracodawcy. Ile nas nerwów kosztował ten zakup. Dziewczyna widać, że też się przejmowała i za wszelką cenę, starała się to odkręcić. Najważniejsze, że już wszystko się wyjaśniło i paczka jest u nas.