reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witamy się...
dzisiaj mieliśmy szczepienie - szczegóły na odpowiednim wątku.

Dzisiaj jak pojechaliśmy z małżem po zakupy do domu naszło mnie ogromnie na rybę - kupiłam więc po grecku, i na golonkę pieczoną - kupiłam taką zapakowaną próżniowo i zrobiłam sobie z piekarnika... :eek: mój mąż spytał się mnie czy jestem wiatropylna :-p

heloł

Poluś wszystkiego najlepszego!

już miałam napisać ze wiem gdzie ale lepiej się zamknę:-)

myślisz że tak szybko to minie?? ja stawiam na 25 lat... zwłaszcza u chłopaków

my po wizycie u lekarza, nie mamy ospy tylko jakiś wirus cocksakie, oczywiście Staś też już złapał, powinno samo przejść, ale chrzciny musimy przełożyć bo to niebezpieczne dla ciężarnych... ehhh nigdy tego dziecka nie ochrzczę chyba:-)

Może masz rację, że dłużej :-)

Dobrze, że nie ospa. Ale co to za wirusisko?

Polusia wszystkiego najlepszego dziecko

Ella Daga ma rację. Więc cerata na wszystko dookoła i może to poskutkuje??? niech je rękoma trafia do nosa i ucha ale jeśli sama zacznie jeść to może to jest metoda

Taaa moja mama mówi że do dziś nie sypia jak nie wie co robię...

reklama
.... chrzciny musimy przełożyć bo to niebezpieczne dla ciężarnych... ehhh nigdy tego dziecka nie ochrzczę chyba:-)
hmmm... czegoś nie doczytałam czy chcesz nam powiedzieć żeś ciężarna poraz kolejny ??:-)

Dobry wieczór mamunie.
Polince wszystkiego najlepszego!!! :*
Elluś Ty bidulko nasza. Walczysz z tym niejedzeniem, ale efekty widać, bo jak patrzę na córunie w galerii, to przez myśl nie przechodzi, że ona taki niejadek. Zdrowy okaz! I zawsze taka uśmiechnięta.
A dagsilli metodę warto wypróbować. Tak właśnie moja siostra "podchodzi" swoją córcię. To jedyny sposób, by ta coś zjadła poza słodyczami

myślisz że tak szybko to minie?? ja stawiam na 25 lat... zwłaszcza u chłopaków
moja psipsiólka ma taką teorię - chłopcy rozwijają się do 5 lat.Potem tylko rosną ;-)....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry