Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam was!
Wielkie niejadztwo Zośki się kończy, zaczęła jeść, jeszcze nie tyle co wcześniej ale już jest nieźle!
Nakręciłam dla was na życzenie filmik o tym filetowaniu, link na odpowiednim wątku:-)
hejka
nocke miałam straszną Oli od 4 nie chciało się spa c i tylko coś ciągle marudziła i stękała i chciała się bawić . Na szczęscie pospałam teraz 2h w dzień . Inaczej by było kiepsko , rano się czułam jak po dobrych baletach i to jeszcze zakrapianych .
W dodatku o 5 obudziła Szymka i przylazł do mnie z hasłem " baj " rano zawsze oglada bajki a ja ogarniam siebie Ole , szykuje śniadanie itp
witam
w sobote zbrakło mi czasu tu zagladnac.
pranie, sprzatanie,prasowanie, pieczenie i na koniec wieczorem goscie .
dzis ranmo ja do kosciólka K z malym w domu, a potem razem na zakupy,
przy okazji przejazdzki, nakrzyczalam na K ze nigdzie nie wychodzimy, ze mozemy co raz podrzucic malegop do dziadkow, wiec postanowione na przyszle czasy ze ja organiuje gdzie i na co jedziemy a on sie stosuje.
teraz maly spi. K wyszedl na spotkanie słuzbowe-wrrr ze on musi i w niedz jeszcze tam chodzic
A JA nadrabiam
co do zabkow tez mam nadzieje ze juz na chwile bedzie spokój do nastepnych.
mamusiom i dzieciaczkom duzo zdrówka.
niewyspanym duzo siły.
Witam dziewczyny
Ja tylko na chwilę
Wracam na tydzień co oznaca brak czasu:/
Postaram się czytać ale z odpisywaniem może być problem
Życzę więc miłego tygodnia i zdrowia dla dzieciaczków
Papaa
Hej. Dziś świętujemy nasze wspólne pół roku i Adaś wyjątkowo żywiołowy. Rozpieszczam go jak mogę, bo mamy całą niedzielę dla siebie
ech weekendy tak szybko mijają.
a my se poszlismy w kime , tatus pozniej dołaczył , ja z malym teraz wstalismy , a tatus dalej kima.
ciekawe jak Kacperek teraz bedzie spal w nocy po takiej drzemce niedzielnej.