• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam was!
Wielkie niejadztwo Zośki się kończy, zaczęła jeść, jeszcze nie tyle co wcześniej ale już jest nieźle!
Nakręciłam dla was na życzenie filmik o tym filetowaniu, link na odpowiednim wątku:-)

hejka
nocke miałam straszną Oli od 4 nie chciało się spa c i tylko coś ciągle marudziła i stękała i chciała się bawić . Na szczęscie pospałam teraz 2h w dzień . Inaczej by było kiepsko , rano się czułam jak po dobrych baletach i to jeszcze zakrapianych .
W dodatku o 5 obudziła Szymka i przylazł do mnie z hasłem " baj " rano zawsze oglada bajki a ja ogarniam siebie Ole , szykuje śniadanie itp

witam
w sobote zbrakło mi czasu tu zagladnac.
pranie, sprzatanie,prasowanie, pieczenie i na koniec wieczorem goscie .

dzis ranmo ja do kosciólka K z malym w domu, a potem razem na zakupy,
przy okazji przejazdzki, nakrzyczalam na K ze nigdzie nie wychodzimy, ze mozemy co raz podrzucic malegop do dziadkow, wiec postanowione na przyszle czasy ze ja organiuje gdzie i na co jedziemy a on sie stosuje.

teraz maly spi. K wyszedl na spotkanie słuzbowe-wrrr ze on musi i w niedz jeszcze tam chodzic
A JA nadrabiam :)
co do zabkow tez mam nadzieje ze juz na chwile bedzie spokój do nastepnych.
mamusiom i dzieciaczkom duzo zdrówka.
niewyspanym duzo siły.

100 lat dla ADASIA

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Ja tylko na chwilę
Wracam na tydzień co oznaca brak czasu:/
Postaram się czytać ale z odpisywaniem może być problem
Życzę więc miłego tygodnia i zdrowia dla dzieciaczków
Papaa

a my se poszlismy w kime , tatus pozniej dołaczył , ja z malym teraz wstalismy , a tatus dalej kima.
ciekawe jak Kacperek teraz bedzie spal w nocy po takiej drzemce niedzielnej.

czemu własnie niedziela tak szybko ucieka łeee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry