AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja się tylko szybciutko witam i zmykam...wpadnę jak bedę miała więcej czasu ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u nas Natalka też tylko usłyszy muzykę to podskakuje i nogi tańczą.witam się i zaraz zmykam
kurczę jeszcze trochę to mi ręce odpadną i osiwieję od marudzenia mojego smyka - a wszystkiemu winne ząbki. W zeszły poniedziałek wyszła mu lewa jedyneczka dolna a dzisiaj prawa. Przez to mały cały czas chciałby tylko na rączki i przytula się do mnie a ja już nie wyrabiam - nic zrobić nie da tylko muszę cały czas z nim być . Przed chwilką zapodałam środek przeciwbólowy więc zobaczymy jak będzie.
Więc na razie do napisania
witam się i zaraz zmykam
kurczę jeszcze trochę to mi ręce odpadną i osiwieję od marudzenia mojego smyka - a wszystkiemu winne ząbki. W zeszły poniedziałek wyszła mu lewa jedyneczka dolna a dzisiaj prawa. Przez to mały cały czas chciałby tylko na rączki i przytula się do mnie a ja już nie wyrabiam - nic zrobić nie da tylko muszę cały czas z nim być . Przed chwilką zapodałam środek przeciwbólowy więc zobaczymy jak będzie.
Więc na razie do napisania