reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
FUCK, czeka mnie cięzka noc:-(. Weronika ma katar i kaszel, a Borys juz katar do pasa, co chwile się budzi bo bidulek oddychac nie może. Tak się ładnie trzymali....do dzisiaj :-(.

Spadam spac, bo cos ciężko to widze....

FUCK, czeka mnie cięzka noc:-(. Weronika ma katar i kaszel, a Borys juz katar do pasa, co chwile się budzi bo bidulek oddychac nie może. Tak się ładnie trzymali....do dzisiaj :-(.

Spadam spac, bo cos ciężko to widze....
no to zdrówka dla dzieci...ksiadz chyba wam cos zauroczył z tymi chorobami ...za ta koperte czy co/ ;-)a tak powaznie jescze raz zdrowka:)

elvie a co to za białe piwko - nigdy nie piłam.

wronka - współczuję, ręce opadają już przez te katry. :-(Że też nikt jeszcze nie wymyślił czegoś w rodzaju szczepionki na to dziadostwo.
Jak u którejś mojej córki zaczyna się katar to już jestem taka wewnętrznie zła - nie na dzieci - tylko na sam fakt że znów dzieci będą się męczyć. Oby szybko przeszło Weronice i Boryskowi.

obejrzałam Avatar i też idę spać. dobranoc.

Mięśnie ramion i szyi mam do renowacji...bolą mnie niemiłosiernie i nawet masaż nie pomaga :-(
dobranoc
lodow nadmiar, ja Ci mowie :-D

Wronkom zdrowka.
Co do ksiedza-moi rodzice przestali koperty wreczac, jak kiedys w ramach rocznego rozliczenia proboszcz na mszy wyskoczyl z tekstem, ze koledowe koperty to 13stki dla ksiezy.
Hehehe, a naiwni staruszkowie cale zycie dajac ksiedzu koperte recytowali: na potrzeby kosciola taki maly datek....

Zielona
, olac glupia Pilar. Pewnie juz niedlugo wszyscy przejrza na oczy.

Siemanko :)

Wczoraj wyszedł pierwszy ząb !!!!!! W końcu ale długo trzeba było na to czekać :-) No to teraz czekam na kolejne hehe.

Przepraszam że tyle mnie nie było ale pochłonął mnie całkowicie wybór wózka i fotelika a poza tym ten wychodzący ząb.
Prezenty na dzień babci i dziadka nie udane bo młoda za nic w świecie rączki ani stópki odbić sobie nie dała więc skończyło się na merci;-)

Wronka zdrówka dla dzieciaków
justa wkońcu córunia mausi:-D to zakupy lubić musi !
Marta dobrze że Ola się nie zbuntowała z tym odbijaniem rączek:tak:

My mamy tez gosci.Urzeduja w bodedze i imprezuja,a ja usiluje uspic mala od godziny.W koncu sie udalo spi a ja wpadam na chwilke do was.

kot kot ja znam pare Edytek i wszystkie takie same.Kurcze jak imie potrafi laczyc.Wszystkie kobietki silne i nie daja sobie w kasze nadmuchac czy jak to sie tam pisze.

O nasza filonka tez Edytka.
ewka ja to w szoku bylam jak raz zaprowadzilam corke siostry m na urodziny.Taki ogromny plac zabaw zamkniety jak hala sportowa.Bylo 15 dzieci.Za kazde placilo sie 10 euro za dwie godziny.Szok.
justa zakupy udane.Alijka tak to kocha jak i moja Ami.Moglabym z nia caly dzien po sklepach lazic.
elvie oj kusisz tym piwkiem kusisz.
wronka oby ta noc nie byla taka straszna.Zdrowka dzieciaczkom.

U mnie na wsi ksidz miesiac przed koleda kupil sobie nowa fure,zeby potem ktos nie powiedzial ze to za kolede.Mysli ze ludzie to debile.
Malo tego organista i koscielny chodza z oplatkami co roku po domach.Ksiadz w kosciele powiedzial ze trzeba ich solidnie wynagrodzic za caly rok pracy.Minimum oplata mszalna na jednego.U nas to 50 zl.Smiech na sali bo caly rok to co oni niby nie zarabiaja?????

Noi gratki dla Laurki za pierwszego zebola.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj temat księży to temat rzeka:no: ze mną to będą mieli ciężko szczególnie orzed komunią , bo ja nie pozwalam na inwigilacje i wpylanie nosa nie tam gdzie trzeba i np nikt nie bęzie rozlicxzał moich dzieci czy chodzą do kościoła . A jak coś nie bedzie pasiło z religii wypisze:tak: Dla mnie wigóle religia to powinna być w kościele a nie w szkole . :tak:Ja mam kilka wyznań w rodzinie i dzieci nie raz problemy miały przez religie w szkole własnie , moja kuzynka była wysmiewana przez inne dzieci bo nie chodziła:wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka - którego TY do tego 3city ? bo nie chce mi się kopac po stronach . A pytam tu małżaq czy by się coś nie mogło zepsuć w 3city żebyśmy też pojechali . Ale my jak coś to do gdyni ( z tym że ja mam auto pod tyłek to dojade ) bo tam mamy fajne miejsce gdzie pan nam w fakture za hotel wsio wpisuje ( obidy , piwo :-D:-D )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry