aniam141
Wrześniowe mamy 2008
Melduję, że przestałam karmić a w zasadzie Lena się sama odstawiła i piję sobie z M. moje ulubione białe piwko i oglądamy BarcelonęWasze zdrowie!!
wkurzaj mnie dalej !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melduję, że przestałam karmić a w zasadzie Lena się sama odstawiła i piję sobie z M. moje ulubione białe piwko i oglądamy BarcelonęWasze zdrowie!!
wkurzaj mnie dalej !!

no to zdrówka dla dzieci...ksiadz chyba wam cos zauroczył z tymi chorobami ...za ta koperte czy co/ ;-)a tak powaznie jescze raz zdrowkaFUCK, czeka mnie cięzka noc:-(. Weronika ma katar i kaszel, a Borys juz katar do pasa, co chwile się budzi bo bidulek oddychac nie może. Tak się ładnie trzymali....do dzisiaj :-(.
Spadam spac, bo cos ciężko to widze....
lodow nadmiar, ja Ci mowieMięśnie ramion i szyi mam do renowacji...bolą mnie niemiłosiernie i nawet masaż nie pomaga :-(
dobranoc

to zakupy lubić musi !
ze mną to będą mieli ciężko szczególnie orzed komunią , bo ja nie pozwalam na inwigilacje i wpylanie nosa nie tam gdzie trzeba i np nikt nie bęzie rozlicxzał moich dzieci czy chodzą do kościoła . A jak coś nie bedzie pasiło z religii wypisze
Dla mnie wigóle religia to powinna być w kościele a nie w szkole .
Ja mam kilka wyznań w rodzinie i dzieci nie raz problemy miały przez religie w szkole własnie , moja kuzynka była wysmiewana przez inne dzieci bo nie chodziła

)