Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, czy Wy przy łóżeczkach macie jeszcze baldachimy?? My mamy i dzisiaj M. stwierdził, że trzeba go zdjąć, bo Lenka cały wciągnęła do łóżeczka i się nim owinęła tak, że nie mogła się ruszyć:-(

u nas to wlasnie byl pierwsza rzecz jaka szla w ,,ruch'' po przebudzeniu Sean'a... :-) wisial na tym jak malpka... ale to juz bylo dawno... kilka miechow temu jak zaczal sie podciagc na baldachimie...NieźleQrcze...polożyłam Borysa, właczyłam nanie i siedze na bb, nagle słysze placze, wchodze do niego a on śpi:-), moja niania "ściąga" jakies inne dziecko...![]()

Qrcze...polożyłam Borysa, właczyłam nanie i siedze na bb, nagle słysze placze, wchodze do niego a on śpi:-), moja niania "ściąga" jakies inne dziecko...![]()
a wiedziała że to my bo coś takiego mówiliśmy że nas poznała ;-) Od tego czasu albo mam nianię nastawioną na inny kanał albo jej praktycznie nie używam... bardziej to drugie. A najlepsze jest to że w lini prostej do tej sąsiadki mamy 50 m... a ponoc tak dalego niania nie łapie 
Wronia ale się uśmiałam! Musiałaś mieć niezłą minę!