Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo to jednak dla faceta lepiej potem z pracą
najlepiej polibuda i automatyka
ale spoko mamy czas 
Patlologia i do tego bez ślubu .. W kielcach rządają przedstawienie dochodów ( PItu ) w kilku żłobkach , to się nazywa paranoja .. a za chiny bym nie dała co tu kurna skarbowy czy jak .
Witam
Moje dziecko dziś przespało całą noc bez karmienia. Alleluja :-) Ostatni raz zdarzyło się to w sierpniu. Oj chciałabym, żeby tak już zostało.
Odkąd moje dziecko pełza przychodzą jej do głowy różne pomysły. Uwielbia wszystkie zakazane rzeczy: kable od głośników, nasze kapcie, dekoder od tv. I nic sobie nie robi z tego, że nie wolno.
Kittek Myślałam, że już tę drogę zrobili, a Wy ciągle w błocie brodzicie. O matko.
Alfa Powodzenia w staraniu. Między moją siostrą jest 8 lat różnicy i uważam że to stanowczo za dużo. 2 odrębne światy.
Zielona Zdrowia dla rodziców
Kamisia ekspresowe tempo :-) Oby wszystko zostało dopięte na ostatni guzik
Aniez Połowa dzieci w przedszkolach przychodzi zakatarzona, siostra miała we wrześniu praktyki i cały czas podcierała im nosy. Oczywiście sama się później przeziębiła. Tak ciężko wziąć opiekę nad dzieckiem? Nie rozumiem tego
Piszecie, że nie wiadomo czy dziecko się dostanie do przedszkola czy żłobka, a u nas jest problem zebrać 15 dzieci i otworzyć odział przedszkolny.
Mój mąż też matma, fiza, chemia mniej ;-) i też wolałabym żeby chłopcy mieli umysły ścisłebo to jednak dla faceta lepiej potem z pracą
najlepiej polibuda i automatyka
ale spoko mamy czas
![]()
Aga mój po polibudzie ale po transporcie . I na brak pracy nie narzeka , do tego pracujac ciągle jakieś oferty dostaje , jest jeszcze jeden pus inzynier czym wiecej ma lat tym lepiej zarabia jeśli cały czas tyra w zawodzie . Najlepiej się zarabia majac pow. 50 lat , co w innych zawodach często jest odwrotnie .
Aniez - jak nic paranoja , w Wawie jakoś jest lepiej z przedszkolami , mojej kolezance to nawet 2.5 latke przyjęli bez większych problemów w srodku roku bo było miejsce , no ale tu jest masa prywatnych i masa ludzi którzy celowo tam dają bo nie chcą np do pańtwowego . także łatwiej jest z miejscami przez to .
i faktycznie im dłużej pracuje w zawodzie tym więcej fuch na boku
oczywiście jak najbardziej legalnie na umowę ;-) dlatego się śmieję że najlepiej automatyka bo mąż mógłby chłopców wieeeele nauczyć