reklama

Kwietniówki 2010!!!

taa tylko że w Rybniku to ja nie wiem gdzie lumpki są :eek: a kurta nowa praktycznie więc wszywam zamek ;-) dobrze żę nie w markowym sklepie kupiona. Niby mogę ją wywalić i nowa kupić też za grosze ale jakoś mi nie po drodze do tych sklepów :-D

reklama
taa tylko że w Rybniku to ja nie wiem gdzie lumpki są :eek: a kurta nowa praktycznie więc wszywam zamek ;-) dobrze żę nie w markowym sklepie kupiona. Niby mogę ją wywalić i nowa kupić też za grosze ale jakoś mi nie po drodze do tych sklepów :-D

Jakieś masz napewno popytaj koleżanek o ile lubisz szperać , ja lubie i zawsze coś ślicznego wynajdę . Ostatnio kupiłam małej piękną sukienkę z ZAry , dwie kiece z nexta i małemu bojówki z HM . a wlazlam na 5 min, wszystkie rzeczy w stanie idealnym

Ja też się tylko na chwilę witam z pracy!

Ostatnio podczytuję z doskoku. Maja ząbkuje..
Biedna Majeczka, niech szybciutko wychodzą i nie męczą. U nas wyszły niedawno 2 więc na razie spokój.

Gosiek Pogoda marzenie na spacerek :-)

Ella Mów szybko jak na spowiedzi co to za cud ćwiczenia, skoro w tydzień masz 5 cm mniej. Ja mam taki efekt po 6 weidera, którą robię od 4 stycznia!!! A ty w tydzień.

Agnieszka Udanego kuligu, żeby Wam śnieg przez noc nie stopniała ;-) I udanego wypadu do trójmiasta

Ella, najbardziej gratuluje Ci tych 5 cm na minusie :-) A co cwiczysz?
Dziewczyny kochane,
Sama nie wiem jak to możliwe:eek::eek::eek:- robie ta aerobiczną 6 weidera od ponad tygodnia, latam za mnałą, tańcze w domu sobie i aż raz byłam pobiegac z kumplem bo mi z kochanym mężem powiedzili uroczo że jestem zasiedziałą doopa i wyrzucili w niedzielę z nim na biegi-myslałam że płuca wypluję:-D no i oczywiście mniej jem- jakieś 1000kcal dziennie ale to bardoz mniej więcej bo nie licze szczególnie tylko na tyle ile coś tam mniej więcej pamiętam sprzed lat;-) ot tyle.
Wy napewno macie bardziej spektakularne efekty na dukanie...

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Mam dziś taki dzień lenia że masakra! Nic mi się nie chce..M na delegacji a ja nawet sobie obiad z mrozonki zrobiłam- dramat ;D Musze się ruszyć bo jak wróci wieczorem bo mnie ukatrupi ;P
Na szczęście mała się jakoś sama zajmuje więc lece nadrobić zaległości w domu...

Dziewczyny kochane,
Sama nie wiem jak to możliwe:eek::eek::eek:- robie ta aerobiczną 6 weidera od ponad tygodnia, latam za mnałą, tańcze w domu sobie i aż raz byłam pobiegac z kumplem bo mi z kochanym mężem powiedzili uroczo że jestem zasiedziałą doopa i wyrzucili w niedzielę z nim na biegi-myslałam że płuca wypluję:-D no i oczywiście mniej jem- jakieś 1000kcal dziennie ale to bardoz mniej więcej bo nie licze szczególnie tylko na tyle ile coś tam mniej więcej pamiętam sprzed lat;-) ot tyle.
Wy napewno macie bardziej spektakularne efekty na dukanie...

no, a lyzka na to; niemozliwe... :-)
Dukan nie jest dla mnie laskawy. Waga stoi, rozmiar tez nie maleje... ech

Ella - jak będziesz biegać to z pewnością do lata zgubisz sporo kg. Trzymam kciuki za postępy w diecie!!

Zielona - może masz zastój jak Kwiatuszek, a potem waga drastycznie poleci w dół..

Moje dziecię się od 10minut samo w kojcu bawi. Sukces, bo ostatnio ciągle czyjejś obecności do tego potrzebowała.
Zaraz kąpanie, usypianie i oczekiwanie na ciocię, która ma zebranie i wpadnie do nas przed 20.00:-)

Ella - jak będziesz biegać to z pewnością do lata zgubisz sporo kg. Trzymam kciuki za postępy w diecie!!

Zielona - może masz zastój jak Kwiatuszek, a potem waga drastycznie poleci w dół..

Moje dziecię się od 10minut samo w kojcu bawi. Sukces, bo ostatnio ciągle czyjejś obecności do tego potrzebowała.
Zaraz kąpanie, usypianie i oczekiwanie na ciocię, która ma zebranie i wpadnie do nas przed 20.00:-)

oby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry