reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosiek, glowa do gory, napewno wkrotce sprawa sie poprawi.

Kamisia, to bedzie piekny dzien, mozesz byc tego pewna.

Ja mam pytanie z innej beczki. Mianowicie zeskanowalam jakies przedwieczne foty, niestety zapisane sa w formacie BMP. Jak ten format moge na JPG zamienic? O instrukcje prosze w jezyku zrozumialym dla najwiekszego idioty ;-)

Najprosciej zrobic to w paincie, bo to pewnie masz. Szukasz w menu start painta. Otwierasz w nim zdjecie. Klikasz w menu plik "zapisz jako" i tam z dolnej listy rozwijalnej gdzie masz bmp szukasz jpg. Wybierasz miejsce, nazwe i zapisujesz plik. Koniec :-)

edit: jak ktorys moment niezrozumialy, rozpisze sie bardziej ;-)

reklama
Witam z wieczorka

Mąż na koszu, ale dzieciarnia mi padła, więc mam chwilkę.

Gosiek ja myślę, że to wszystko przez to swędzenie. Amelka jest rozdrażniona i pewnie dlatego nie chce jeść. Bidulka mała.
Kamisiu to będzie najpiękniejszy dzień. Trzymam kciuki.

Anna - a wy na tydzień lecicie ? BYłaś tam już czy pierwszy raz ?
Ja bym chciała żeby było ciepło , poprostu ciepło . może być bez palm he he

Na tydzień, byłam 2 lata temu na Teneryfie, więc tutaj pewnie będzie podobnie.
Mnie też wystarczyłoby ciepełko, mam w planie wtedy kilka dni urlopu sobie wziąć.
Jakaś zmęczona się czuję.

Onka, dzieki. Zanim wrocilam zeby sprawdzic czy jakies rady sa, tak pokombinowalam, ze sama z siebie pozamienialam ten format. Hmmm, koniec koncow, nie taki znowu wielki ze mnie idiota :-)

Gosiek wspolczuje tych klopotow z jedzeniem Amelki:( rozumiem Cie pewnie jak malo kto... mam nadzieje ze szybko w tym temacie sie Wam poprawi i Ami bedzie pieknie jadla.

my w tej kwestii jedziemy jutro do logopedy, tzn ja jade z Ola, jak zwykle zreszta jedziemy same bez Bartka...modle sie zeby cos madrego nam ta pani doradzila, podobno (wg naszego gastrologa) zna sie na rzeczy...no i niedlugo ruszymy z terapia logopedyczna w osrodku...dzis masowalam malej buzke i krzyczala niemilosiernie:( ak dlugo az zwymiotowala. duzo tego bylo, sama slina...:( matko niech to sie juz skonczy...

uciekam spac za chwilke bo o 9 juz jedziemy, trzymajcie kciuki zeby pani logopeda znalazla jakas rade na Olke...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry