reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam i od razu uciekam usypiać J, ostatnio zajmuje mi to 2h, niezależnie o której go położę:-( a o 5 już wstanie Staś...

miłego weekendu!

reklama
cześć mamuśki
Jestem po 2 tygodniach zdychania -dosłownie, dwóch antybiotykach z bólem żóładka i wątroby od tych wszystkich leków... szok
Alicja stawia swoje pierwsze kroki i w życiu nie wiedziałam takiego zadowolenia i błysku w Jej małych oczkach jak teraz kiedy odchodzi ode mnie na parę kroków trzymając się ściany -po czym puszcza się i biegnie do mnie:-DOna się cieszy ja się cieszę co za radość..
Zostały 2 tygodnie do mojego miesięcznego wyjazdu i już mi się serce kraje jak myślę że mam Ją zostawić....
Poza tym wszystko jest ok. Ala je (oj je!!!) wszystko jak leci -dziś na obiad była ryba z warzywami -nieistotne czy złapała marchewkę czy selera:baffled: wsuwała mrucząc pod nosem "mmmmmmm". Tłusty czwartek też uczciła (żeby tak z taką chęcią jadła wczorajszy chleb jak wczorajszego pączka to byłoby super:sorry2:).
Im bardziej jest ruchliwa tym mniej na siebie uważa -siniaków jeszcze w sumie nie ma ale tylko patrzeć jak nabije sobie jakąś śliwę:-p Ze spaniem u nas ok -pada o 20tej i dziś spałyśmy do 9tej (ale nie codziennie jest tak dobrze:sorry2:), jedna drzemka 1,5-2h o 12.30 i to tyle...

To w sumie chyba wszystko -wykorzystałam zamulający komputer z zamulającym netem i zmykam Pamiętam o Was i choć czasem jest luźniej to teraz przed wyjazdem każdą wolną chwilę spędzam na zabawach i gapieniu się na Alicję:sorry2:

Pozdrawiam serdecznie i ściskam dzieciaczki

PS
marta a próbowaliście z innymi dziećmi ją skumać??? może zaciągnie od nich zwyczaj jedzenia?? zapraszam do mnie -moja jak odkurzacz wszystko co znajdzie wciąga:) może podziała???
agnieszka walcz kobieto walcz
filonka -niedowagę masz!!! nie jestem osobą właściwą do ganienia Cię bo przez te choroby mam teraz bmi niecałe 18 ale już z chipsami i czekoladą pracuję nad poprawą
zielona... a mogłaś się nie natknąć i żyć wspomnieniami...ech...

okokok już na pewno spadam bo do rana będę wczytywać i nadrabiać -a szybkość wczytywania stron tutaj jest powalająca...

Ostatnia edycja:
kurcze, polaczylam sonto tutaj z kontem na FB i tutaj pod nickiem nie wyswietla sie juz moje zdjecie...hmmmm......dlaczego?

dziwne-teraz sie pokazuje, ale jest to fotka z FB...

kurcze, polaczylam sonto tutaj z kontem na FB i tutaj pod nickiem nie wyswietla sie juz moje zdjecie...hmmmm......dlaczego?

dziwne-teraz sie pokazuje, ale jest to fotka z FB...
Marta, kilka dziewczyn juz tak mialo, ze im sie zsynchronizowalo( czy jak to tam nazwac) bb z fb
I tak wogole to juz Cie zaprosilam do znajomych :-)

Polineczka spi, mamuska w kuchni piecze chlebek. A potem mam zamiar spa sobie urzadzic w lazience, a potem swieczuszki, sol, kapiel i ksiazeczka.......

Ostatnia edycja:
Kitek chyba juz opanowalam:)

ja tez uciekam spac, czekam tylko zeby podac Oli jedzonko, to pospimy sobie dluzej.

byla dzis jedna luzna kupa, mm nadzieje ze nie powtorzy sie wczorajszy scenariusz i wnocy zadnych atrakcji juz nie bedzie..

dobrej nocki.

i udanego spotkania jutro mamuski!

Witam dziewczyny,
nie nadrobie Was dzisiaj, bo od czwartku mam siostre u siebie, od dzisiaj dodatkowo mame, a rano wyjezdzamy z M. na bal do Warszawy do hotelu Hilton:-)
Miałam Wam foty w kiecce pokazać, ale zwyczajnie nie mialam czasu, przepraszam:zawstydzona/y: Pokaze za to juz te z balu:tak:
Moja Lenka uwielbia Anie - moja siostre i wiem, ze wszystko bedzie ok, ale mimo to ja nie wiem jak bez Niej wytrzymam dzien i noc i kolejny dzien:-( Wyjezdzamy rano po 7.00, wiec licze na to, ze malutka sie obudzi i dam jej jeszcze sniadanko i buziaka..
M. wlasnie koszule prasuje, ja juz spakowana, wydepilowana, chusteczka samoopalajaca nasmarowana, siedze i pachne:-D

Życze Wam udanego spotkania u Zielonej, a tym ktore nie jada zycze rownie udanego weekendu!

Ściskam mocno:-*

elvie -udanego balowania!
13x13 - Alicji gratuluje postępów!
A tak wogole gdzie sie wybierasz? chyba nie doczytałam jakiegoś Twojego posta :-( Miesiąc czasu to strasznie dlugo...

Czesc dziewczyny.
Piekny dzien sie zapowiada.
Ale zazdroszcze spotkania u Zielonej....
Elvie udanej imprezy!
marta i jak nocka? mam nadzieje ze juz lepiej

aniam wlasnie rozliczam pity i 1% przekazalam na julcie

A ja dzis pracy sporo - pierwsza osoba mi nie przyszla wiec siadlam do tych nieszczesnych pitow ale na 11 mam juz klientke i juz siedziec bede do 17 buuuu .
Dzis uciekamy troche pobalowac :D
Milego weekndu papa

Hej laski,
witam z pociagu. Jak to dobrze miec iPlusa;-)
Pierwszy raz od stu lat pociagiem jade i powiem Wam, ze w przeciwienstwie do Zielonej milo zaskoczona jestem:tak:
Pociag intercity i byc moze to ma jakies znaczenie, ale przedzialy wygodne, czysciutkie, w cenie biletu kawa/herbata/woda/soczek i ciastka:szok: Super jedzonko i pieknie udekorowane w warsie (pierogi ruskie jadlam, ale maja tez super salatki i nawet serie obiadkow dla dzieci), Pani mi przyniosla do przedzialu obiadek, zyczyla smacznego i pozniej talerz zabrala. Pan z kawa/herbata itp. chodzi regularnie co godzine po korytarzu z tym swoim wozeczkiem;-)
Za 40minut powinnam byc w stolicy;-) A tam szybko do hotelu sie rozpakowac i do fryzjera pędzę kudły prostować, a na 18.30 bal:happy2:

Moja Lenka wstała z nami o 6.00 i jak o 7.10 wyszlismy z domu to pospała jeszcze do 10.00:shocked2: Dzwonie chyba co chwilę:zawstydzona/y:, ale wszystko u niej dobrze, smieje sie i na spacerek wlasnie poszla:-) Szkrabinka moja kochana..

A jak tam u Zielonej? Cała ekipa dotarła? Dom rodziców Zielonej jeszcze stoi?;-) Bawcie się dobrze!!

reklama
Tak myślałam, że dzisiaj będzie tutaj plaża i hawaje ;-) ;-) ;-)
Co do PKP, ja często jeżdżę do Poznania ickiem właśnie, pierwszą klasą i wcale nie jest różowo, za granicą jedynki to wypas, dwójki też OK a u nas wszystko 'myszką' trąci i jakoś wózeczki z kawą mnie nie przekonują, że w PKP się wiele zmieniło (poza ceną za bilety oczywiście)... no i w 9 przypadkach na 10 pociąg nie przyjeżdża punktualnie, a to ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie... Ostatnio czekałam na niego w Poznaniu 45 minut... z Wawy miał takie opóźnienie!

13x13 współczuję jelitówek, fajnie że czasem zaglądniesz :-D Mam nadzieję, że niedługo będziesz częściej! Całuski dla Małej :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry