M
Mka10
Gość
witam i od razu uciekam usypiać J, ostatnio zajmuje mi to 2h, niezależnie o której go położę:-( a o 5 już wstanie Staś...
miłego weekendu!
miłego weekendu!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ona się cieszy ja się cieszę co za radość..
wsuwała mrucząc pod nosem "mmmmmmm". Tłusty czwartek też uczciła (żeby tak z taką chęcią jadła wczorajszy chleb jak wczorajszego pączka to byłoby super
).
Ze spaniem u nas ok -pada o 20tej i dziś spałyśmy do 9tej (ale nie codziennie jest tak dobrze
), jedna drzemka 1,5-2h o 12.30 i to tyle...
Marta, kilka dziewczyn juz tak mialo, ze im sie zsynchronizowalo( czy jak to tam nazwac) bb z fbkurcze, polaczylam sonto tutaj z kontem na FB i tutaj pod nickiem nie wyswietla sie juz moje zdjecie...hmmmm......dlaczego?
dziwne-teraz sie pokazuje, ale jest to fotka z FB...
Pokaze za to juz te z balu

Super jedzonko i pieknie udekorowane w warsie (pierogi ruskie jadlam, ale maja tez super salatki i nawet serie obiadkow dla dzieci), Pani mi przyniosla do przedzialu obiadek, zyczyla smacznego i pozniej talerz zabrala. Pan z kawa/herbata itp. chodzi regularnie co godzine po korytarzu z tym swoim wozeczkiem;-)
Dzwonie chyba co chwilę
, ale wszystko u niej dobrze, smieje sie i na spacerek wlasnie poszla:-) Szkrabinka moja kochana..
Mam nadzieję, że niedługo będziesz częściej! Całuski dla Małej