M
Mka10
Gość
witam i od razu uciekam usypiać J, ostatnio zajmuje mi to 2h, niezależnie o której go położę:-( a o 5 już wstanie Staś...
miłego weekendu!
miłego weekendu!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ona się cieszy ja się cieszę co za radość..
wsuwała mrucząc pod nosem "mmmmmmm". Tłusty czwartek też uczciła (żeby tak z taką chęcią jadła wczorajszy chleb jak wczorajszego pączka to byłoby super
).
Ze spaniem u nas ok -pada o 20tej i dziś spałyśmy do 9tej (ale nie codziennie jest tak dobrze
), jedna drzemka 1,5-2h o 12.30 i to tyle...
Marta, kilka dziewczyn juz tak mialo, ze im sie zsynchronizowalo( czy jak to tam nazwac) bb z fbkurcze, polaczylam sonto tutaj z kontem na FB i tutaj pod nickiem nie wyswietla sie juz moje zdjecie...hmmmm......dlaczego?
dziwne-teraz sie pokazuje, ale jest to fotka z FB...
Pokaze za to juz te z balu

Super jedzonko i pieknie udekorowane w warsie (pierogi ruskie jadlam, ale maja tez super salatki i nawet serie obiadkow dla dzieci), Pani mi przyniosla do przedzialu obiadek, zyczyla smacznego i pozniej talerz zabrala. Pan z kawa/herbata itp. chodzi regularnie co godzine po korytarzu z tym swoim wozeczkiem;-)
Dzwonie chyba co chwilę
, ale wszystko u niej dobrze, smieje sie i na spacerek wlasnie poszla:-) Szkrabinka moja kochana..
Mam nadzieję, że niedługo będziesz częściej! Całuski dla Małej