reklama

Kwietniówki 2010!!!

weszłam żeby się pochwalić dzisiaj w końcu usłyszałam swoje upragnione MAMA :-):-):-):-):-) ale cudowne uczucie myślałam że zacałuje moją królewnę i do tego szkrab nauczył się raczkować i przemieszcza się z prędkością światła :tak: dzień pełen radości w takich momentach żałuję że nie mogę sobie pozwolić na urlop wychowawczy.

Agnieszka w razie problemu z wypełnianiem druków do ZUS służę pomocą;-) jeżeli to twoja pierwsza działalność to będziesz płaciła preferencyjny ZUS przez 2 lata

reklama
Agnieszka, jak mus to mus. Po prostu przy usługach często jest tak, że nie ma z czego sobie vatu odliczać i wszystko przekazuje się do skarbówki. W sprzedaży odlicza się vat z zakupionego towaru i oddaje się sporo mniej.

Dzikęki ! Działalność piersza ... druki ma mi przywieźć kuzynka która w zusie pracuje ale jak co to sie usmiechne do ciebie...
zaraz cie na PW wykożystam skoro z zusem masz doczynienia ;-)

wiecie co dziewczyny tak sobie pomyślałam czytając o waszych planach wakacyjnych że może pieniądze które dostaniemy z US 1114zł przeznaczymy na wakacje? Bałtyk jest dosyć drogi ale mazury, Augustów mamy blisko hmm jeżeli macie jakieś fajne i niedrogie miejsca na mazurach to czekam na propozycje na odpowiednim wątku ;)

wiecie co dziewczyny tak sobie pomyślałam czytając o waszych planach wakacyjnych że może pieniądze które dostaniemy z US 1114zł przeznaczymy na wakacje? Bałtyk jest dosyć drogi ale mazury, Augustów mamy blisko hmm jeżeli macie jakieś fajne i niedrogie miejsca na mazurach to czekam na propozycje na odpowiednim wątku ;)

hehe to najpierw zalóż wątek;-)

no i tu jest problem bo nie umiem <zawstydzony> myślałam że łatwiej mi to pójdzie

edit: no i udało się jest nowy wątek zapraszam

Ostatnia edycja:
Agnieszka to się nabiegasz po urzędach, ale gratuluję podjęcia decyzji

Agnieszka, Mój ma jak zakładał firmę to wpisał wszystkie możliwe działalności, żeby móc się przebranżawiać bez chodzenia do urzędu :-D

i my mamy rozszerzoną działalność o ok 3 strony a4 :-) A co tam. Różnie bywa. W każdej chwili możemy cos nabyć i sprzedać bez latania i glówkowania czy możemy puścić to przez nasza firmę.

Agnieszka z tym logiem Cię nie zrozumiałam. Szukasz kogoś kto zrobi, czy programu do zrobienia loga?

mamusia - gratulacje!

Mamusia super! ja tez si enie moge doczekac tego momentu!

u nas nocka kiepska...zasnelam po 23, o 2 obudzila mnie kupa u Oli, pozniej kolejna o 4 i w zasadzie zero snu od tamtej pory...w dodatku Oli sie cos poprzestawialo i o 4 juz wyspana, wyczaila obok siebie chusteczki nawilzane i bawila sie opakowaniem szeleszczac niemilosiernie mi nad glowa. pozniej jeszcze lepiej bo zczaila moje wlosy i tak mnie cholerka moja mala pociagnela ze mialam lzy w oczach. ale nic to, grunt ze humor jej wrocil

bylysmy u gastrologa na kontroli. waga malej porazka, duzo przez ta biegunke zjechala, wazy teraz tylko 7600 :( bardzo ja i pan dr i panie pielegniarki chwaily ze to zupelnie inne dziecko, ze taka fajna, ze bystra i jeszcze troche jej tam poslodzili. pan dr stwierdzil ze szkoda ze jej nie nagralismy na poczatku bo teraz to trudno uwierzyc w to co bylo...
pytalam o to czy beda Oli robic badania inne niz badania krwi to pan dr powiedzial ze nie...troche mnie to zdziwilo...
najprawdopodobniej bede jechala z Olka do Bydgoszczy na konsultacje do innego gastrologa dzieciecego...moj tesc jezdzi tam do lekarza ze szwagierka to kiedys sie z nimi zabiore...
juz bym tak strasznie chciala zeby Olka nauczyla sie jesc:( przeraza mnie wizja lata z sonda :(

uciekam jakis szybki obiad zrobic bo ze stresu jeszcze nic nie jadlam dzisiaj..

Marta, Olka nauczy sie wszystkiego, niestety potrzeba na to czasu. Bedzie dobrze.

Kostula nabila sobie sliwe, albo nawet dwie... Jakos niefortunnie sie przewalila i uderzyla w szafke. Bida moja kochana.
Poza tym nie poznaje mojego dziecka. Mala spi od 18-19 do 6-7. Czasem sie przebudzi, ale wystarczy przytulic ja i spi dalej. Oczywiscie ladnie spi tylko w lozku ze mna, gdyby miala lozeczko, o spaniu moznaby zapomniec. Rano robi sobie godzinna drzemke - dzis to nawet 1.5h bylo, a po obiadku kima przez ponad godzine na spacerze... Heh musi sie widocznie bida nameczyc ciaglymi zabawami z dziadkiem.

reklama
Agnieszka to się nabiegasz po urzędach, ale gratuluję podjęcia decyzji

i my mamy rozszerzoną działalność o ok 3 strony a4 :-) A co tam. Różnie bywa. W każdej chwili możemy cos nabyć i sprzedać bez latania i glówkowania czy możemy puścić to przez nasza firmę.

Agnieszka z tym logiem Cię nie zrozumiałam. Szukasz kogoś kto zrobi, czy programu do zrobienia loga?

mamusia - gratulacje!

najlepiej by bylo gdyby mi to ktoś zaprojektował ale na to kasy nie mam więc potrzbuje jakiegoś programu i porady :-D

Mózg mi sie lasuje... a pytań coraz więcej...musze uderzyć do Kici bo ona księgową jest bo mam pare pytań dot. księgowości ;-) ale najpierw sobie spisze te pytania :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry