reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam...jezeli chodzi o kolektory to akuart branza mojego T i on mi tu mówi ,ze to sie opłaca. Zwracaja sie po ok 8 - 10 latach. Kolektory firmy viessmann w niemczech działaja juz ponad 20 pare lat i do tej pory są sprawne. Wszystko zalezy z jakich połproduktów sa uzywane i najwazniejszy w kolektorach jest absorber promieni słonecznych ;-)

reklama
no właśnie z Viessmanna mają być te kolektory i mąż chce jakieś II a nie I czy coś nie wiem bo się nie znam ;-) i pamiętam że jak ten projekt był w fazie zbierania chętnych to mąż przesiedział chyba ze 3 dni w necie szukając różnych informacji na ten temat i dowiadując się co warto a czego nie itd. No nic termin weryfikacji wniosków upływa 31 marca nie pozostaje mi nic innego jak czekać i załatwiać remont pokoi :-p

Wronka widzisz Twój się na tym zna , ale jak się kupi badziew to pewnie trzeba za jakiś czas wymienić .
ale dobrze wiedzieć bo kiedyś też myśleliśmy nad tym , jak coś się zwrócę do ciebie o jakieś szczegóły :)

Ostatnia edycja:
hehehehe!!!
Zielona rewelka historia! Wczytałam się i szkoda, że taka krótka.
Ja Ci powiem tak - szkoda, że on Cie nie widział, bo dla mnie laska jesteś pierwsza klasa, i napewno zdębiał by na Twój widok. Nie wiem jak x-lat temu wygladałaś, ale pamiętam najmlodsze Twoje foty tj ślubne i mam wrażenie, że mlodniejesz z wiekiem.
a tak wogole to faceci jakoś notorycznie tyją, lysieją.. Widzę to po swoich znajomych

hahaha Kochana, ja meksykanski makijaz na tych fotach mialam, nie moglam wygladac mlodo...

Niestety nie mlodnieje, zmarchy jak row marjanski glebokie... nie ma to jak dobre oswietlenie :-)

Ah skleroza...chcialam Wam podziękowac za udzialanie sie watku wakacyjnym:-). w koncu wybralam Sarbinowo:-), jedziemy do domku bo z dizeciakami tak łatwiej ...przed domkami plac zabaw wiec w razie tfu tfu nie pogody Weronika ma gdzie szalec:-). a sarbinowo wybrałam ze wzgledu bliskosci do mojeho kochane Mielna do którego jezdzilismy co roku hehe. Mam tylko nadzieje ze w lipcu upaly beda...:-). Jeszcze raz dzieki;-)

Hej dziewczyny!

Nadrabiam was i nadrabiam i nie wyrabiam przy mojej ciekawskiej.
Maja padła pół godziniy temu i nie mam siły....
Ostatnio mam dużo pracy, Maja oczywiście wszędobylska więc jak jestem w domu to jedyni wspólne czytanie książeczek zatrzyma ją na miejscu.
Jak jest u mojej mamy to cały czas spacerują prawie więc dotleniona jest na maxa :)
Kochana moja ostatnio nauczyła się mówić 'cio to?' i cokolwiek weźmie do rączki to męczy tym pytaniem i czeka na odpowiedź, hehe.
Mój mąż jak pamiętacie zmienił pracę i teraz ma od czasu do czasu służbę 2h plus praca trenera, prawie go w domu nie ma....
Buziamy was z Mają,
3majcie się cieplutko.

Ah skleroza...chcialam Wam podziękowac za udzialanie sie watku wakacyjnym:-). w koncu wybralam Sarbinowo:-), jedziemy do domku bo z dizeciakami tak łatwiej ...przed domkami plac zabaw wiec w razie tfu tfu nie pogody Weronika ma gdzie szalec:-). a sarbinowo wybrałam ze wzgledu bliskosci do mojeho kochane Mielna do którego jezdzilismy co roku hehe. Mam tylko nadzieje ze w lipcu upaly beda...:-). Jeszcze raz dzieki;-)

No to nie ma bata meeting nad morzem musimy zrobić, tylko trzeba zgrać terminy z dziewczynami :)
Do mnie zapraszam zawsze!!!

To życzę wielkich upałów bo nie ma nic gorszego niż syf na wakacjach :(

Witamy Witamy i my wieczorkiem

Poczytałam ale nie mam sił napisać, padnięta jestem i oswajam sie z nowym "rudym" kolorem :-) Ale mąż komplemetuje i zabronił mi do pracy przychodzić(same chlopy, branża motoryzacyjna) więc chyba najgorzej nie jest :-) Mam nadzieję :-)

Zielona tsaa, ludzie się zmieniają
Agnieszka współczuję
Marta ale się Ola nacierpi

Dobranoc

reklama
Witam...
masakra nie śpie od 4... obudziłam się jak mąż wrócił do domu i już zasnąć nie mogłam...
Wronia cieszę się że Sarbinowo wybrałaś tam jest suuuper! szkoda tylko że w lipcu jedziecie... my będziemy w sierpniu...

Dziewczynki ratunku potrzebuje pomocy odnośnie zakładania własnej firmy. Jak któraś jest zorientowana to dajcie znać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry