reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej dziewczynki
Judysiu Zobacz załącznik 333169 życzę Ci spełnienia marzeń !!!

Marta oby wizyta u gastrologa przyniosła same dobre wiadomości trzymam &&&&

zmykam na kulinarny poszukać jakiegoś fajnego przepisu na sałatki i przystawki bo w sobotę K ma urodziny

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze a u nasdzis juz dwie luzne kupy....

mam nadzieje ze nic powazniejszego juz dzis sie nie bedzie dzialo a jutro gastrolog zleci w koncu jakies badania w kierunku niejedzenia malej no i w kierunku tych kupek tez...

wykoncze sie chyba nerwowo no...

Witam się w ten piękny zimowo-wiosenny dzionek!
energia dziś mnie rozsadza.Jest tak cudownie, że chęci mam na wszystko!

Judysiu - wymyślać szczegolnych życzeń nie będę,bo wiadomo co sprawi Tobie najwiekszą radość i szczęście. I spełnienia tego życzę Ci najbardziej!!!!
Ogromnie się cieszę, że Zosiaczek ma tak wspaniałe wyniki. Bedziemy mocno trzynać kciuki w te ważne dla Was dni.

Marta - przesylam pozytywna energię

Akaata - cuda, cudeńka nad cudami :-) Mistrzyni w swoim fachu ;-)

My już dawno po spacerku, drzemce i obiadku M. teraz trzyma mnie za nogawkę i dopomina sie uwagi :-p nawet posta nie da napisać
Pogoda super, słonko i bez wietrznie ... bomba!
spadam do miałczka

My tez po dwoch spacerkach juz.Rano byla Ami z tata a teraz z mama.Szkoda tylko ze tak zimno u nas sie zrobilo.W Madrycie padal snieg.Do nas nie dotarl ale powietrze mrozne czuc.A juz takie ciepelko bylo.......

judysiu wszystkiego naj najlepszego i spelnienia marzen szczegolnie jednego.

marta ale mi Cie szkoda.Jeszcze caly czas jestes z tym sama.Wspolczuje kochana i duzo sil zycze.Oby w koncu polepszylo sie Olcii,bo ilez mozna.

salamandra daj troche tego palera bo mi sie nic nie chce.Tylko bym spala.

marta mówią że jagódki są dobre na biegunkę może spróbuj podać Oli. Natalka teraz przy antybiotyku ma luźne kupy ale tylko 2x dziennie podaje jej osłonowo Linex

mamusia, Olka juz antybiotyku nie dostaje, dostala tylko raz. oslonowo bierzemy dicoflor. co do jagodek to nie bardzo mam jak jej podac bo jesc nie chce a w postaci soku musialabym jej bardzo rozcienczyc wiec az tak skuteczne by nie bylo.

poki co kupki juz nie sa ze sluzem, sa rzadkie ale juz nie wodniste i nie strzelaja. gastrologa poprosze o porade. i mam nadzieje ze w laboratorium przyjma kupke w plynniejszej konsystencji na badania, jutro po postaram sie zaniesc probke, tzn moj tata zawiezie po poludniu:)

reklama
Marta a czy Olunia dostaje syropek Nifuroksazyd?On jest na recepte i pomaga migiem.
Podczytuje Was kwietniowki i sama nia jestem.Przepraszam ze tak ot sobie.Kiedys juz sie probowalam wkręcic,ale wy jestescie strasznie zgrane!!!!super

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry