Ella1
Fanka BB :)
Dobry wieczór Mamusie 
Byłam dzis u pediatry- mała waży 8450 i ma 74,5cm. :-) Lekarka mówi że jej ida teraz 4 górne zęby na raz
-powim Wam że masakra sie zaczyna bo dziś cały dzięń marudna taka że nie ma czasu na nic- kmpa teraz wlaczylam bo M ja usypia...dramat.
To tyle-padam po tych żębowych akcjach z nią
dziasła zaraz wybuchna chyba bo takie spuchniete a zebow wciąż nie widać
Akatkaa-sliczne ozdóbki robisz
Marus- współczuję wczorajszych akcji
..Bogu dzieki ze dziś lepiej-oby tak dalej!
Gosiek-siły do Ami zycze i spokojniejszych nocy...
Judysiu- wieści co raz lepsze nam piszesz, co cieszy mnie niesamowicie- napewneo wszystko bedzie dobrze! A z okazji urodzin kochana życzę Ci zeby jak najszybciej spełniło sie Twoje największe marzenie-Zdrowa cudowna córeczka! (a,że sie spełni jestem przekonana!):-)
No to dobrej nocki...mam nadzieje ze tez u mnie taka bedzie
Byłam dzis u pediatry- mała waży 8450 i ma 74,5cm. :-) Lekarka mówi że jej ida teraz 4 górne zęby na raz
-powim Wam że masakra sie zaczyna bo dziś cały dzięń marudna taka że nie ma czasu na nic- kmpa teraz wlaczylam bo M ja usypia...dramat.
To tyle-padam po tych żębowych akcjach z nią
dziasła zaraz wybuchna chyba bo takie spuchniete a zebow wciąż nie widać
Akatkaa-sliczne ozdóbki robisz

Marus- współczuję wczorajszych akcji
..Bogu dzieki ze dziś lepiej-oby tak dalej!
Gosiek-siły do Ami zycze i spokojniejszych nocy...

Judysiu- wieści co raz lepsze nam piszesz, co cieszy mnie niesamowicie- napewneo wszystko bedzie dobrze! A z okazji urodzin kochana życzę Ci zeby jak najszybciej spełniło sie Twoje największe marzenie-Zdrowa cudowna córeczka! (a,że sie spełni jestem przekonana!):-)
No to dobrej nocki...mam nadzieje ze tez u mnie taka bedzie