reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobry wieczór Mamusie :)

Byłam dzis u pediatry- mała waży 8450 i ma 74,5cm. :-) Lekarka mówi że jej ida teraz 4 górne zęby na raz:szok:-powim Wam że masakra sie zaczyna bo dziś cały dzięń marudna taka że nie ma czasu na nic- kmpa teraz wlaczylam bo M ja usypia...dramat.:baffled:
To tyle-padam po tych żębowych akcjach z nią:baffled: dziasła zaraz wybuchna chyba bo takie spuchniete a zebow wciąż nie widać:eek:

Akatkaa-sliczne ozdóbki robisz :tak:

Marus- współczuję wczorajszych akcji:baffled:..Bogu dzieki ze dziś lepiej-oby tak dalej!:tak:

Gosiek-siły do Ami zycze i spokojniejszych nocy...:baffled:

Judysiu- wieści co raz lepsze nam piszesz, co cieszy mnie niesamowicie- napewneo wszystko bedzie dobrze! A z okazji urodzin kochana życzę Ci zeby jak najszybciej spełniło sie Twoje największe marzenie-Zdrowa cudowna córeczka! (a,że sie spełni jestem przekonana!):-)

No to dobrej nocki...mam nadzieje ze tez u mnie taka bedzie:eek:

reklama
isabela - ja też jutro do fryzjera na farbowanko:-)

marta - dobrze, ze u Was lepiej..

filonka - ciekawe to o mleku:-)

Moja młoda niby śpi, ale niespokojnie i co chwile muszę do niej biegać.
A my z M. you can dance oglądamy i wspominamy moje bóle porodowe, które przy tym programie mi się zaczęły:-D

Witajcie.
szpiku!!!!!!!![/B]
14 i 15 marca-skan ciała
16marca -wyniki
18marca -operacja brzuszka
Boże ale się boję!!!

Oby wszystko było dobrze będę trzymała kciuki za Zosie , operacje wyniki .
Dobre wiesci z tym odbudowaniem , oby tam nic nie było .
Dla Ciebie z okazji urodzin jak napisałaś zdrowej rodziny w domu , aby Zosia szybko wyszła zdrowiutka ze szpitala .
A dla Ciebie dużo siły i mimo przeciwności aby urodzinki były dla Ciebie dobrym dniem , wesołym :)

Marta - współczuje nocki , oby poszło już wek .

Ja dziś u kolezanki dzieonek spędziłam , teraz rozliczyłam pit ... i humor mi się poprawił :)

ja bylam z Ola u innego pediatry-w piatek. no i ona dala nam sumamed bo ola miala lekko czerwone gardlo:/ i cholerka niepotrzebnie bo przez niego zaczela sie biegunka. swoja droga zeby tylko na czerwone gardlo i lekki kaszel dawac antybiotyk to tak chyba tez nie bardzo.
a ja glupia jestem bo sie zgodzilam..ale pani dr mnie nastraszyla ze po takich przejsciach jakie Ola miala to choroba moze sie bardzo szybko rozwinac i lepiej od razu dac antybiotyk. teraz jak o tym mysle to naprawde glupia jestem ze sie zgodzilam:/

Marta, mam nadzieję że będzie dobrze:-) Co do antybiotyku faktycznie działa szybko ale wiadomo że źle to wpływa na dzieci... Głupia nie jestes, nie mów tak!!! Kochasz Olcie i chciałaś jak najlepiej!

Byłam własnie u mamy...
Patrze paczka dla mnie, zdziwiłam się bo nic nie zamawiałam, otwieram- kosmetyki, jeszcze bardziej zdziwiona, patrze- Oriflame, zdziwiona jeszcze bardziej, na koniec list- i tu szok!!:-)
Dużo ciepłych słów i podpisane Elvie & e-Ciotki
Oj, kochane jesteście, aż mi się ryczec zachciało!!!
Wszystko bardzo fajne i na pewno się przyda:-) Ale wzruszyła mnie nie zawartość a sam gest i ten bardzo ciepły list:-) Z całego serca dziękujemy, ja, mąż i Zosiak za ośmiorniczke:-)
Moi rodzice też nie wierzyli że ludzie którzy nas na oczy nie widzieli chcą nam jakoś pomagać, że dodają nam otuchy i modlą się o nasze dziecko...
Mam nadzieję że Was za taki gest spotka w życiu wiele dobrego!!! A ja, no cóż, czując to ciepło życzliwych osób nie raz na swojej drodze postaram się być lepszym człowiekiem dla innych ludzi bo wiem jakie to ważne i jak dodaje otuchy!

Judysiu miłości, uśmiechu wytrwałości i zdrowia dla ciebie i usłyszenia najlepszej diagnozy dla córci

a dzisiaj będzie kochana kurier ode mnie ;-) więc niech ktoś na niego czatuje bo nawilżacz wyszedł wczoraj więc dzisiaj powinien dotrzeć :-D

Ja znowu rańcem jak tajfun przez bb i spadam do chlopaków bo już obaj na nogach :eek:

Judysiu- wszytskiego NAJ spelnienia marzeń i szybkiego powrotu do zrowia i domu Waszego Zosiaczka :-)

Marta- z tym antybiotykiem to dziwne, dla mojej pediatry to ostateczność, w efekcie Kuba miał 2 razy (raz na anginę, raz na zapalenie ucha), zaś Bartek nigdy (i oby jak najdłuzej) mimo tych wszytskich infekcji. No i dla mojej pediatry każda wizyta jest uzasadniona, bo ja znam moje dziecko najlepiej... no ale to jest naprawdę złoty człowiek, lekarz z powołania i to na NFZ.
Co do biegunek, to jak dziecko pije i nie jest odwodnione, a w twoim wypadku nie było takiej sytuacji, to nie ma potrzeby działać drastyczniej i podlączac pod kroplówke (gdyby tak było B. miałby juz z 10 kroplówek za sobą, a nie miał), zaś antybiotyk po prostu 'wyciął' Oli dobrą florę bakteryjną i stąd te kłopoty. Uważam, że Twoja druga pediatra z medycznego punktu widzenia postąpiła właściwie, ale oczywiście nie powinna była sobie pozwolić na tekst, że niepotrzebnie przyszlaś, ale to już zależy niestety od człowieka.
U mnie w przychodni tez jest jedna taka lekarka niezbyt sympatyczna (i to jest eufemzm), ale jak dzieciaki chore to w pompie mam jej fochy najwazniejsze, że jest dobrym lekarzem i wie co robi.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry