Judysiu - cieszę się po przeczytaniu Twojej ostatniej wiadomości. Dołączam do trzymających kciuki
Marta - może rzeczywiście warto skonsultować to z innym lekarzem..?
A ja byłam dzisiaj u krawcowej, zwęziła mi kieckę ładnie, ale zafastrygowała zaszewki na biuście i nie zaakceptowałam tego szwu, sama tez mówiła, że nie szyła bo wg niej średnio to wygląda. Przeniesie szew do tyłu, by nie był widoczny i jutro jadę kieckę odbierać.
Poza tym kupiłam nową farbę do włosów popielaty średni brąz, umówiłam się na jutro do fryzjerki i do kosmetyczki. Kusi mnie jeszcze solarium, ale jak będę tam leżeć i myśleć, co się złego z moją skórą dzieje to większej przyjemności z tego nie odczuję.
No i zdradziłam Oriflame

Kupiłam paletę trzech cieni firmy Inglot i kępki sztucznych rzęs Inglot. Te cienie mieli w takich super odcieniach, że się zdecydować nie mogłam, które trzy chcę, bo samemu się komponuje paletki.
Kupiłam też rajstopy, 2 wersje kolorystyczne, a teraz siedzę z maseczką na łepetynie i czwarte pranie robię - młoda się M. zlała na narzutę, aż na poszwę przeciekło, a wczoraj dopiero pościel zmieniałam..:/ Dobrze, że kołdra sucha