reklama

Kwietniówki 2010!!!

noooo my też powróciliśmy do domu... mały w połowie drogi się obudził i dostał ataku śmiechu... no tak się śmiał że szok...
isabela tort był pycha!! mniaaaaaam!!

no i co racja to racja dzieciaczki kwietniówkowe są cudaśne!! no i Q miał w czym wybierać aż 5 dziewuch było i on sam :-D ale i tak najbardziej podobało mi się jak Tośka miała na brodzie resztkę chrupka, a Q do niej podpełzł i zabrał tą resztkę ;-) no i Kostka na żywo jest jeszcze śliczniejsza niż na fotkach... heh... no i wszystkie dziewczynki takie grzeczne...

reklama
noooo my też powróciliśmy do domu... mały w połowie drogi się obudził i dostał ataku śmiechu... no tak się śmiał że szok...
isabela tort był pycha!! mniaaaaaam!!

no i co racja to racja dzieciaczki kwietniówkowe są cudaśne!! no i Q miał w czym wybierać aż 5 dziewuch było i on sam :-D ale i tak najbardziej podobało mi się jak Tośka miała na brodzie resztkę chrupka, a Q do niej podpełzł i zabrał tą resztkę ;-) no i Kostka na żywo jest jeszcze śliczniejsza niż na fotkach... heh... no i wszystkie dziewczynki takie grzeczne...

Dotarlo do niego jaki szczesciarz z haremem z niego :-)

I w imieniu Kostki dziekuje za komplement

tylko żeby mu tak nie zostało... tyle dziewuch na raz... to wróży problemy ;-) chociaż Alicja to nieźle podporządkowała sobie Q :-D

a ja cały czas jestem pod wrażeniem jakie te wasze dziewczyny grzeczne są... heh...

aniam wlasnie rozliczam pity i 1% przekazalam na julcie

Bardzo Ci dziękuję w imieniu mamy Julci:tak:

Filonka - wszystkiego dobrego.

Spotkanie super dzieciaki rewelacyjne mamy też .
Kostka jest super zaczepiaczem , chodziła koło mnie i zaczepiała , ale na ręce nie bardzo się dała brać
KUba - wydaje z siebie takie decybele że aż dziwne że go gardło nie boli , słodki z niego łobuz rośnie .
Alicja - dała się nawet chwilkę zabawić żeby mama poszła do klopa .
Alicja Anny ( dwie były:-D:-D ) ma piękne oczyska i Ole wysadzała z autka :-D
Antośka - zasuwa z tępie błyskawicy.
Superaśne te nasze dzieciaczki:tak:
My mamy to tylko dodatek do naszych słodziaków .
No i nasz IGor jaki przystojniak:tak::tak:

P.S. spowrotem trafił sie jeleń więc byłam w godzinę :-D:-D
Ale pod koniec zaczęło padac

wrrrr całego posta mi wcięło a tak się rozpisałam!!!
Wróciłam niedawno z pracy i nie dam rady jeszcze raz odpisać....

no nic, spotaknia zazdroszczę super,że się udało!

Widzę,że dziś nie tylko ja sama w domku siedzę, jak ja tego nie lubię...
Aga i Marta podziwiam Was bo wy tak często macie :) Dzielne z Was dziewczyny!

Buziamy!

No dziewczyny... takie spotkanko to jest coś. mam nadzieję,że szybko będzie nam dane zobaczyć foty. No, ale nic nie wspomniałyście o drugich połówkach.... Chłopaki dali radę w tym babińcu? ;-) Kubulek już wiemy, że miał jak w raju...

Agnieszka oby Wam się tak rozkręciło, by tylko własne zlecenia robić :-)
Zerknę co tam stworzyłaś dla Jasia

Witam z rana... M. nie śpi od godziny :eek: :no:
Smok nam się gdzieś zgubił i myślałam że nie zaśnie a w nocy ze będzie horror a tu miła niespodzianka... mąż wrócił po 2 w nocy to wstąpił i kupił nowy na wszelki wypadek. Potrzebny był dopiero o 5 :-D Więc od dzisiaj sabotuje smoka ;-)

Nie wiem gdzie wstawić te kwiatki, bo obiecałam że pokaże wszystkim, to wstawiam tutaj...ni to róże ni to goździki ;-) :-D

filonka spóżnione wszystkiego naj!

cieszę się ze spotkanko się udało, szkoda ze nie udało mi się tym razem dotrzeć, mam nadzieję ze szybko będzie jakieś następne:-)

agnieszka różyczki śliczne!

elvie jak bal?

przez to czytanie po kawałku z przerwami na dzieciaki już nie pamiętam co miałam pisać...

my też wczoraj poimprezowalismy, kumpela z liceum wprowadziła się piętro nade mną, jakbyśmy się umawiały to by się pewnie nie udało tak mieszkań znależć,a zupełnie przypadkiem tak wyszło:-) też ma malucha więc będę miała z kim na spacerki śmigać, kawkę pić i takie tam, szkoda że tylko na półtorej miecha, bo póżniej się wynosimy...

miłego dnia!

aniam co racja to racja Q ma niezły głosik... najgorsze jak tak zaczyna krzyczeć w aucie, gdzie nie ma jak się schować... uszy więdną... my też wyhaczyliśmy jelenia... w radziejowicach też byliśmy po godzinie z kawałkiem (po drodze zatrzymaliśmy się po kawę na orlenie przed mszczonowem).

Agnieszka różyczki super!! strasznie mi się podobają.

e.salamandra małże dali radę. małż annaoj opiekował się Igorem głównie i go zabawiał, aby się nie znudził za szybko. małż isabeli i mój czynnie biegali wśród dzieciarni zabawiając i pilnując. :-)

Pozdrawiam niedzielnie, nasz mały rozrabiaka obudził się o 5 :eek: dałam mu zabawki, ale przed 7 już domagał się aby się nim zająć... tatuś cwaniak ze stoperami spał do 8 :-p koło 12 idziemy na spacer przetestować nasz nowy wózek :-D zrobię może jakieś foty

reklama
Witam niedzielnie, trochę leniwie
Spotkanie super, dzieciaczki jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, wychodzi na to, że moja Alicja wszystkich ustawiała;-) Ona po prostu przetrenowana przez starszego brata
Fajnie bardzo się tak na żywo spotkać, mam nadzieje, że za jakiś czas znowu się uda coś wykombinować.

Agnieszka ale Ty masz zdolności, super te różyczki

uciekam do dzieciaków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry