reklama

Kwietniówki 2010!!!

Trzynacha, ales Ty tajemnicza... 14 godzin, to przy dobrym polaczeniu leci sie do mojego Meksyku... he he.
Wiesz co? Nie wydaje mi sie, ze jestes wyrodna matka. Nie wiem na czym Twoja praca polega, ale wierze, ze nie robisz tego tylko zeby moc sobie kupic buty za 1000 dolcow (taka przenosnia, wiec niech nikt sie tego nie czepia), ale po to, zeby Alicji zylo sie lepiej. Podziwiam Cie, ze jestes w stanie jechac na to szkolenie. Jedz i wyciagnij z niego wszystko, co sie da, a pozniej daj Ali piekne zycie.

a ja mam takiego dola, ze wpieprzylam kupe ptasiego mleczka. zebym ja jeszcze ten syf lubila... mam nadzieje, ze jak w przypadku aniez i aniam, pomoze mi to w traceniu kilogramow.

reklama
i ja sie melduje
hejka
mam troche stresu i malo czasu na kompa, ale nadrobilam
judysiu - bardzo sie ciesze, az mi lezka poleciala, super zosia sie spisuje jest silna i dzielna i ma wspanialych rodzicow, dlatego wszystko bedzie dobrze, a pomysl z bizuteria super
marta - dobrze ze jelitowka zazegnana, super, a co do placzu malej jak cie straci z oczu to u nas bylo jakis miesiac temu calkiem podobnie, ale po jakis 2 tyg. przeszlo jej...takze cierpliwosci hihi
13x13 - glowa do gory, ja nie uwazam ze jestes wyrodna matka, wrecz przeciwnie bo tego nie robisz tylko dla siebie ale dla ali przeciez tez, zeby pozniej zapewnic swojej rodzinie lepszy byt a to w zyciu bardzo wazne...
agnieszka - wyrazy wspolczucia, bardzo mi przykro
elvie- super ze bal sie udal, bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze pochwalisz sie jakas fajna fotka
a co do spotkania to dodam tylko jedno - szczerze zazdroszcze!!!

Agnieszka- bardzo mi przykro, że tak się stało :-( kondolencje.

Odsmoczkowanie 7 miesięcznego Kuby też zajęło nam 2 dni i nigdy o dyda się nie dopomniał, zaś B. ostatnio coraz częściej budzi się na dyda i to nie jest spanie, zarówno ja, jak i mąż jesteśmy conieco do tyłu, bo księciunio dopomina się smoka, rycząc na całe gardło, więc mamy dość. Rodzic też człowiek :-) Od kilku dni nie dostawął do zaśnięcia, zasypia ładnie sam, nic nie ciumka i w końcu przestał się budzić co 2-3 h, tylko spał ciągiem od 19:00 do 6:00, ja tam widzę różnicę :-D Tym bardziej, że oboje z mężem musimy być w pracy na chodzie.
Ale to już wybór każdego z rodziców kiedy jest ten właściwy moment. Dla nas nadszedł już.

Moja się nie drze z powodu braku na szczęscie :)

Maupeczko nie łam się! Tulisie...

13x13-najważniejsze żebys była na kolejnych urodzinkach jak juz Ala będzie kojarzyć o co kaman ;) a teraz my będziemy wspierac Ciebie :)

...Słuchajcie po wczorajszym bieganiu mam takie zakwasy że na tylku siąść nie mogę-tak mnie bola uda!!! A jak mam zejść po schodach to ide jak robocop! masakra! ;D
Poza tym moje ząbkujące cudo marudziło pół dnia a teraz wreszcie padło...

Słodkich snów dal wszystkich małych i dużych :)

kurcze u nas tez dzien pod znakiem marudzenia uplynal.... normalnie u nas jak nie urok to sraczka i to doslownie...
wydaje mi sie ze to na zabki bo dziasla podpadaja no i znowu Ola pcha wszystko (poza jedzeniem oczywiscie) do paszczy...no i marudzi niemilosiernie...
a tak na marginesie moze wy sie orientujecie czy po dolnych jedynkach ale przed gornymi jedynkami moga malej wybijac sie dolne dwojki? bo w tym miejscu dziasla sa juz baaaaaardzo specyficzne...

uciekam spac bo Olka pewnie znowu o 4 wstanie wyspana :/

13 - jakby Ala nie miała tutaj dobrej opieki to byś przecież nie jechała , a że ją ma to jedź i ucz się :) Kiedyś Ala nawet nie będzie pamiętała tego miesiąca bez Ciebie . dasz rade .

Ella, dzieks :-)

Marta, Olce moze wyzynac sie absolutnie wszystko. popatrz na zabkowy suwaczek mamusi... Wiesz, ksiazki to jedno, a zycie to juz zupelnie inna rzecz. W podrecznikach opisane sa normy dla wiekszosci bez uwzgledniania dzieci, ktore na przyklad hoduja zeby w innej kolejnosci :-) Glowa do gory i cierpliwosci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry