reklama

Kwietniówki 2010!!!

835_d.jpg
Wszystkiego najlepszego KOBIETKI i te duże i te małe ;-)

Marta u nas po dolnych jedynkach wybiła się górna 2 więc nie ma reguły

13 szkol się i nie martw o Alicję napewno będzie pod dobrą opieką i nie zauważy że cie nie ma, a jaka będzie radość jak mama wróci :tak:

reklama
Witam
13 egoistą nie jesteś a tym bardziej wyrodna matką! ten kto ci tak powiedział jest idiotą i tyle ;-)
tyle nadrobiłam więcej nie dam rady bo zdycham z powodu @ i niewyspania. Mlodemu te cholerne jedynki wyłażące dają tak popalić że wczoraj płakał od 22 do 1 w nocy po czym zasnął i spal do ... 6:30 i już bryka. Mało tego brykają obaj chlopcy. Chyba padne dzisiaj :no:

spadam na razie

ja też się witam i wszystkim kobietom i kobietkom dużo słoneczka i usmiechu :)

13- bedzie dobrze....mała majac tylu kochajacych ludków wokół siebie da rade :0 a jak wrocisz to dopiero bedzie radosc ...
Aga- bidulo...oby Mareczkowi wyszły w końcu te kły , bo oboje sie wykonczycie :/
Zielona- głowa do góry ...

wszystkiego najlepszego kobietki w naszym dniu!

u nas nocka fatalna...Ola dala mi tak popalic ze nie wiem jak sie nazywam...o 23 dostala jesc i sie kladlam a ona zaczela wtedy koncert...jeczala, ryczala (bo placzem sie tego nie da nazwac), stekala, wiercila sie...za kazdym razem wkladala paluchy do pyszczka wiec mysle ze to zeby...jak zasnela ok 1 to wstala o 4...tak wiec czuje sie dzis "bosko"...

poza tym trzeci rok z rzedu spedzam dzien kobiet sama...w sumie az tak mnie to nie rusza, bo dzien kobiet nie ma jakiegos nadzwyczajnego znaczenia dla mnie ale tak jakos na tle ostatnich wydarzen, problemow z Olka troche mnie boli to ze jestem iecznie sama...moze to jest egoistyczne ale jakos tak czuje..

no nic uciekam sie ubrac i jakas kawke wypic poki Ola spi...

kamisia oj czułam wczoraj tą wiosnę czułam... ja w biurze mam plus taki, że siedzę przy wielkich oknach więc mam dużo światła dziennego...

marta no faktycznie Ola widać ma jakąś silną potrzebę pokazania kto rządzi... myślę, że testuje na ile jej ustąpisz. no a dzień kobiet to komunistyczne święto... poza tym ważniejesze jest, żebyś miała męża w ważniejsze dni...

Aga przykro mi z powodu dziadka
[*] ale jak sama napisałaś w końcu nie cierpi :-(

kwiatuszku ale Ci zazdroszczę tego wyspania

filonka no to nieźle... zdaj relacje jak się bawiłaś

slamandra gratuluję nowej umiejętności Adasia :-D

zielona rozgryzłaś Qbasa! :-D a ptasie mleczko to bardzo pożywne źródło wapnia :-p Pamiętaj o tym ;-) no i magnezu :-D poza tym lekarstwa nie tuczą!

elvie - no dokładnie tak, nie wolno od razu reagować, jak dziecku się krzywda nie dzieje, to niech się podrze chwilę... nasz to samo robi :eek:

13 ja jestem ciągle w Warszawie... może jak zrobi się cieplej to się umówimy na jakiś spacer w Wawie ?? nasz Q też wypluwa smok jak zaśnie i śpi bez do rana... i nie jesteś wyrodną matką... ilu tatusiów wyjeżdża na długo i nie widzi swoich pociech ? dlaczego zatem mama nie może spełniać się zawowdowo ?? jakbym miała taką możliwość rozwoju i faktycznie by mi na tym zależało też bym postąpiła tak jak Ty... było by pewnie ciężko... ale przecież to nie jest rok! to miesiąc.

a no i witam się wtorkowo po pierwszej kawie... idę po drugą... no i może jogurt wypiję... wczoraj byłam tak zmęczona, że zasnęłam przed 21... :eek: dzieć obudził się o 5, no ale jakby nie było to i tak pospałam...
miłego dnia dziewuchy!!

Ostatnia edycja:
witam sie i ja

Borysku zdrowka z okazji 11 mieisecy !!!

marta u nas chyba tez zeby i tez dopiero ma jedynki nma dole i ida jej najprawdopodobniej dwojki na dole

uciekam popracowac troche milego dnia :)

hejka
chcialam sie tylko pochwalic:tak: ze dzis obchodze urodziny!!:-):-) takze mozecie mi gratulowac:-p, ladna mam rocznice taka jakby okragla:-D:-D
maz mi kupil piekna orchidee bo ja uwielbiam i nastepny koralik do mojej branzoletki:happy:
ale ja dzis nie fajruje, robie imprezke dopiero w sobote, dzis tak na spokojnie tylko
milego dnia i wszystkiego naj dla wszystkich pieknych kobiet czyli dla wszystkich kwietniowek:tak:

Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn.
Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości i mądrości.
Uśmiecha się, gdy chce krzyczeć,
śpiewa gdy chce płakać,
płacze gdy się cieszy
i smieje się, gdy się boi.
Jej miłosć jest potężna.
Jedyna niesłuszna w niej rzecz to fakt, że często zapomina, ile jest warta.

Dostałam to kiedyś od przyjaciółki, piszę Wam w tym roku, żebyśmy pamiętały ile jesteśmy warte!!

Wszystkiego najlepszego dla Dużych i Małych Kobitek również:tak:

13 - słuszną decyzję podjęłaś. Jestem z Tobą. Jedź i pokaż im na co Cię stać!

U nas nocka w porządku, telefon mi co chwilę dzwoni i życzenia dostaję, więc o Dniu Kobiet nie sposób zapomnieć:-D M. z tego tytułu wstał wcześniej, umył naczynia i zrobił śniadanko. No i dostałam rozkaz, że mam migiem net ogarniać, bo jedziemy. Nie wiem gdzie i po co, ale niespodzianki uwielbiam, więc nie protestuję:-D

Miłego dnia, kobitki!!

justa - ależ masz piękny dzień na świętowanie:-) To się tato X lat temu musiał cieszyć, że kolejną babę ma:-D Życzę Ci spełnienia marzeń i mimo pracy postaraj się znaleźć choć odrobinę czasu wyłącznie dla siebie:tak: Ściskam mocno!!

Borysku - najlepszego!!

reklama
Justa Słońce- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! :) 100lat i spełnienia marzeń!!! :) Jaka Ty masz fajnuchna datę urodzenia-8marca :D

Poza tym oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBITEK MOJE DROGIE PANIE!!! :)

U nas mała maruda obudziła się z płaczem o 22.30 i po północy rzuciła pawiem i padła wreszcie :/ masakra...Co dziwiniejsze potem przespała cała noc chyba pierwszy raz wzyciu:eek::eek::eek: nie kapuje tego dziecka;-)
Wszystko te cholerne jedynki górne- zaraz jej te dziąsła eksplodują- sine i spuchnięte- masakra:no:
Poza tym jakiś mam nastrój do bani...chyba dlatego ze dizś cały dzień sama bo małzona w pracy a potem na siłce z kumplami...dopiero wieczorem z winem wróci.....po czym Julcia urządzi nam romantyczny wieczór pod hasłem "ząbkowanie":baffled::sorry2::confused2:
Wybiorę się dziś chyba na długi spacer- może mi sie humor poprawi bo pogoda cudna u nas...

To co- miłego dnia Kobitki! :tak: Lece zrob ic Julince fotkę z tu;lipanem od Tatusia, bo wczoraj dostałysmy- ja 5 czerwonych a ona 1 żółciutki- słodko :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry