reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Tylko slonecznych dni Wam zycze, drogie Panie!

Justa, najlepszego.

Malej chyba dolna czworka pcha sie na swiat. Ma tam gulasa i to ciagle slinienie... A poza tym kolejny dzien przylepy, ktory zaczal sie w nocy, objawiajac sie tym, ze KOstka na mnie wlazla i tak cala noc przespala, ja niestety nie...

Się wyspałam... w koooońcuuu! Jak padł po 19:00 to wstał o 7:00 :-D Pobudek nie było, tzn. była jedna, jak 0 4:00 rano zrzuciłam telefon :-) ale na dzieciakach nie zrobiło to wrażenia... najmniejszego ;-)
Teraz siedzi z babcią na placu zabaw i ma oczy jak ping-pongi :-) wczoraj byliśmy z Kubą, to mały prawie z wózka wylazł, jak zobaczył huśtawkę!!! Zbój!!!,

Wszystkiego naj, naj, naj dla dużych i małych dam :-)

Justa- wszystkiego najlepszego babo! :-D
Wronka- wszytstkiego najlepszego dla Borysiątka!!! Ehh, ten czas gna... i roczki się zaraz zaczną... A Qubek 4 lata skończy... kiedy to 'poleciało' sama nie wiem.

Ufff jestem :-)
Mama była u mnie pierwszy raz od kiedy dziadek zachorował a to praktycznie zaczęło się w styczniu więc trzeba bylo się nagadać ;-)
Justa najlepszego! Samych słonecznych dni w życiu!
A zapomniałam wam napisać że mimo tego ryku do 1 w nocy to M. nie obudzil sie na jedzenie już potem... nie jadł od 19 do 7 rana... szkoda tylko że nie przespał tego... ;-)
lece na inne wątki się pochwalić ;-)

czesc Dziewczyny. nie bylo mnie jakis czas, ale postaram sie juz teraz czesciej tu goscic:) podczytalam kilka watkow ale wiecej nie dam rady bo szanowne dziecie sie obudzilo:) milego dnia kobiet wszystkim zycze:)

Wszystkiego najlepsiejszego w tym naszym dniu dla wszystkich kobitek i dla solenizantki justy.
Mama dostala od taty kwiatka a Amelia misia zajaczka.
U nas bez zmian noce koszmarne jakie byly takie sa.Zebow nie ma czekamy i doczekac sie nie mozemy.
Zimno dzis jak na Syberii wiatr taki ze glowe chce urwac.Popieporzona ta pogoda.W weekend takie ciepelko a dzis zimnica.Nienawidze tych wiatrow tutaj.

Agnieszko wspolczuje Ci bardzo z powodu smierci tylu bliskich osob.Trzymaj sie kochana.
aniez normalnie Ci tak zazdroszcze tych nocek ze az mi sie plakac chce.U nas juz gorzej byc nie moze.Jak byla noworodkiem to spala sto razy lepiej a mi sie wtedy wydawalo ze tak zle jest.
Wszystkim marudom zabkujacym szybkiego powitania zebow i mamusiom cierpliwosci.
Wszystkiego naj dla Boryska.

reklama
Hej:-)

Dla Was kobiety:-)
673277.jpg

i dla małych kobietek:-)
5037407.jpg

justa ....dla Ciebie:-)
orchidea2.jpg
[/URL]

ps. Borysek dziękuje za życzenia:-)

Nowe wątki