reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dzien dobry.
o nocy wspominac nawet nie bede, bo szkoda gadac.teraz gad odsypia;-)

w kwestii codzikow - ja nie mam i miec nie zamierzam. tak samo zreszta jak prowadzc dzieck za rece nie bede bo to podobno rownie "zdrowe" jak chodziki. ale kazdy robi jak chce.

witam się w wietrzny ale słoneczny dzionek

aga-współczuje ci nocek bidulko....ja na szczescie mam spokoj od dłuzszego czasu ( odpukac) wstaje raz w nocy...albo wcale- tj np dzisiaj
a co do chodzików to ja nie mam i miec nie bede bo szkoda mi forsy, a nachodzic sie Antos jeszcze nachodzi w zyciu, wiec poki moze niech sobie siedzi na dupince. Nie bede krytykowac chodzickow, bo sama sie na chodziku wychowalam i jakos zyje ani krzywa ani garbata ( lekko przygarbiona z powodu pracy przy biurku i wlasnego lenistwa jedynie) nie jestem. We wszystkim rozni ludzie roznej specjalnosci znajduja plusy i minusy , ale ja nie daje sie wariowac i kieruje sie wlasna intuicja.

no dobrze powiedzialam co wiedzialam i uciekam, bo czas zwijac zagle z pracy i let's go do domu go go go....

Aga- a kiey my na spacer z bomblami pojdziemy ???

Witam Was!
Ech ale mam dobry humor!!!
Dziś Zosia miała tomografię komputerową głowy i brzuszka. Wyniki były bardzo szybko i były cudowne!!! Wszystkie obszary brzuszka i główki w tkankach miękkich zajęte przez nowotwór uległy zwapnieniu czyli obumarły!!! Skroń, guz w brzuszku, ogniska, węzły chłonne... Cudnie!!! W przyszłym tygodniu zbadamy układ kostny, tam było wiele przerzutów ale po dzisiejszych wynikach jestem pełna optymizmu! No i operacja na dniach, wytną tego obumarłego guza z brzuszka i poddadzą badaniom histopatologicznym.

Witam Was!
Dziś Zosia miała tomografię komputerową głowy i brzuszka. Wyniki były bardzo szybko i były cudowne!!! Wszystkie obszary brzuszka i główki w tkankach miękkich zajęte przez nowotwór uległy zwapnieniu czyli obumarły!!! Skroń, guz w brzuszku, ogniska, węzły chłonne... Cudnie!!! W przyszłym tygodniu zbadamy układ kostny, tam było wiele przerzutów ale po dzisiejszych wynikach jestem pełna optymizmu! No i operacja na dniach, wytną tego obumarłego guza z brzuszka i poddadzą badaniom histopatologicznym.

Judysiu...............cudownie wiesci.....;-) ;-) ;-)

Katik, ptaszki zjedza wszystko zaczynajac na chlebowych okryszkach, przez wszelkiego rodzaje kasze i ryz, na odpowiednich mieszankach konczac. W kazdym zoologicznym dostepne sa mieszanki dla ptakow, a takze orzeszki (tak wygladaja jak ziemne), ktore ptaki uwielbiaja.

Konstancja ma dzis dzien piskacza. Piszczy tak glosno, ze hej. Patrzy, obserwuje reakcje i smieje sie :-) No i coraz blizej zaprzyjaznia sie z nocniczkiem. Jesli ma chec to i kupka i siusiu laduje w nocniku.
No i mala w kolko powtarza dziadzia, doprowadzajac dziadka do lez szczesci i mowi papa baba i robi papa babci :-)

Ostatnia edycja:
Witam Was!

Judysiu ogromnie sie ciesze!

jeju ja też sie poryczałam po poście Judyśki ... :tak:

Nie wyrabiam :no: chyba musze mężowi uświadomić ile go taka organizacja jego firmy będzie kosztować :-D toż to praca na pełny etat do tego dom, dzieci i on sam ... ;-)

reklama
Poczytałam trochę...
Agnieszka- cóż tak już niestety ten świat stworzony, Tam dziadziowi będzie lepiej, pokój Jego duszy
[*]

Justa- dopiero dziś ale szczere życzonka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, osiągnięcia celów i zdrowia dla Ciebie i najbliższych!!!

Co do chodzików, jakiś czas temu odkupiłam na BB chodzik dla Zosi. Jak byliśmy na przepustce Zosi bardzo się podobał. Ale nasza doktor prosiła żeby go nie używać i tego się będę trzymałą, akurat tej kobiecie w kwestii zdrowia Zosi ufam jako jedynej.

Biżuterii jeszcze nie zaczęłam robić, czekam na towar a już mam kilka zamówień:-) Muszę się postarać żeby nie zawieźć moich klientek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry