Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzien dobry.
o nocy wspominac nawet nie bede, bo szkoda gadac.teraz gad odsypia;-)
w kwestii codzikow - ja nie mam i miec nie zamierzam. tak samo zreszta jak prowadzc dzieck za rece nie bede bo to podobno rownie "zdrowe" jak chodziki. ale kazdy robi jak chce.
dzien dobry
witam wszystkich i pozdrawiam :-)
pytanie mam:
czym sie karmi ptaszki? karmnik kupilam, zawiesilam, ale nie wiem co wysypac don?
Witam Was!
Ech ale mam dobry humor!!!
Dziś Zosia miała tomografię komputerową głowy i brzuszka. Wyniki były bardzo szybko i były cudowne!!! Wszystkie obszary brzuszka i główki w tkankach miękkich zajęte przez nowotwór uległy zwapnieniu czyli obumarły!!! Skroń, guz w brzuszku, ogniska, węzły chłonne... Cudnie!!! W przyszłym tygodniu zbadamy układ kostny, tam było wiele przerzutów ale po dzisiejszych wynikach jestem pełna optymizmu! No i operacja na dniach, wytną tego obumarłego guza z brzuszka i poddadzą badaniom histopatologicznym.
Witam Was!
Ech ale mam dobry humor!!!
Dziś Zosia miała tomografię komputerową głowy i brzuszka. Wyniki były bardzo szybko i były cudowne!!! Wszystkie obszary brzuszka i główki w tkankach miękkich zajęte przez nowotwór uległy zwapnieniu czyli obumarły!!! Skroń, guz w brzuszku, ogniska, węzły chłonne... Cudnie!!! W przyszłym tygodniu zbadamy układ kostny, tam było wiele przerzutów ale po dzisiejszych wynikach jestem pełna optymizmu! No i operacja na dniach, wytną tego obumarłego guza z brzuszka i poddadzą badaniom histopatologicznym.

chyba musze mężowi uświadomić ile go taka organizacja jego firmy będzie kosztować
toż to praca na pełny etat do tego dom, dzieci i on sam ... ;-)