reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Judysiu - cudowne wieści... jejku jak ja się cieszę... z reszta jak my wszystkie!! Już się nie mogę doczekać aż będzie po wszystkim i zabierzecie ją do domu!! mój mąż jak mu powiedziałam kazał was gorąco pozdrowić i przekazać, że też trzymał kciuki :-)

Katik - nie dawaj ptaszkom nieugotowanego ryżu czy kaszy. to jest zabronione. ziarna puchną im w brzuszkach i rozrywają żołądki... :eek:

Agnieszka ciesze się, że wszystko idzie sprawnie :-)

marta nie zamartwiaj się proszę na zapas... jeśli faktycznie ta dziurka nie powoduje żadnej dysfunkcji i się nie powiększa, to wystarczy kontrolować. Moja siostra cioteczna urodziła się z dziurą w sercu, więc znam ten temat. tyle, ze u niej dziura rosła i musiała mieć operację. ale żyje i ma się świetnie :-)

zielna i saspenttosa rządzą :-D ale zobacznie jak od razu miło się zrobiło :-D

witam się porannie. Ja w ramach relaxu organizuje zestawy rejestracyjne na dwaców szpiku dla ludzi z pracy... niech pokażą ludzkie odruchy i zrobią coś dla innych... korporacyjne szczury :-P

judysiu cudowne wieści!

o chodzikach nawet już mi się pisać nie kce, zaczyna się z tego robic temat jak picie w ciąży...

u nas jakoś leci, Staś śpi a mama ma chwilkę dla siebie, dni mijają, dzieci się starzeją ( ja oczywiscie nie:-) ), dopadło mnie jakieś takie poczucie beznadziejności wszystkiego... ehhh niech już będzie ta wiosna, może słoneczko zmieni mi nastrój, a nie znów śnieg:-(

zapisaliśmy wczoraj Jerza do przedszkola, 13 kwietnia wyniki, trzymajcie kciuki

miłego dnia laseczki!

witam
nie wyspana, babki rozeszly sie ok 24. był taki gwar a za sciana mały i co nie zwykle nawet raz sie nie obudzil jak one były, a zawsze w ciszy tylko spał.
kot- konferencja była o zdrowym snie , metodach na zdrowy sen, współczynnikach wpływajacych na zdrowy sen. o tym jak i pod czym spimy i jaki to ma wpływ itp itd. za udzial dostałam poduszeczke dla małego , zagłowek , i poradniki, a reszta zgromadzonych przyrzady do masazu.

na nastepne spotkanie stowazyszenia musze poszukac kobiety która pokaze poradzi jak odpowiednio dobierać staniki . bo z tym kobiety maja odwieczny problem. kupuja na oko a nie wiedza ze robia se a raczej "im" krzywde.

co do loginu u mnie to od nazwiska.
dobra lece robic obiadki dla chłopaków.
pozdrawiam , miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dzień Doberek :)

Ktos mi wiosne zepsuł...wczoraj było tak cudnie a dziś rano wstaje, a za oknem śnieżyca :/

Dziś ponoć Dizeń Mężczyzny..hmmm...ja tam mam Dzień Lenia :P
Pewnie przez to że mała nie dała sie wyspać...niech wreszcie te zeby wyjdą bo oszalejemy obie :/
Diż na szczęście czwartek więc znów sie wieczorem zrelaksuję...gorzej, że jutro M wychodzi z kumplem a ja zostaje z małą cały dzień, koszmarny wieczór i noc...ehhh...no coż- równouprawnienie :P

Co do ników to mnie też było trudno zapamiętać "sospettosa" :D ...i nigdy nie zapomne tekstu Kwiatka jak był foch odnośnie właśnie ników jeszcz ena początku ciąży i tekst "poprzedni post był sponsorowany przez hormony" :] tak mnie to rozwaliło, że do dziś z tego wylewam ;D

Ja w LO byłam ela-morela i miała być zamiast Ella1- Morelka, ale za dużo ich było...poza tym nie przyszło mi do głowy wtedy, że to forum stanie sie częścią mojego życia... :)

Miłego dzionka

ja swojego nicka uzywam wszedzie od kilku dobrych lat...a to dlatego ze mam problemy z zapamietywaniem...po ciazy to juz wogole pamiec mi siadla, a tak wszedzie ten sam nick i to samo haslo wiec wiekszych trudnosci nie mam:) ewentualnie gdzie marta2801 jest juz w uzyciu to biore martazola:) Marta z Olą :)

u nas nocka w miare tylko pobudka zarzaona o 5...tak wczesnie to ja wstawac nie moge...jakas nie do zycia jestem...a na 15 znowu cwiczenia...az sie boje pomyslec co tam sie bedzie dzialo...

co do serduszka to wiem ze to nic groznego, ale serce i mozg to najwazniejsze organy i jakos tak mnie przygnebia ze sa problemy...poza tym co chwila dochodzi nam cos nowego zamiast sie poprawiac...wczoraj np doszla nam nadwrazliwosc na swiatlo...tzn ja wiedzialam ze cos jest na rzeczy bo jak w wozku Olce zaswieci slonce to sie wygina, prezy, zamyka oczy z calej sily, placze i wogole cuduje, ale wczoraj zaczela mocno mrugac jak przeszedl obok niej pies moich rodzicow, a nawet nie wydawal dzwiekow. tylko spokojnie szedl...no i duzy pies to to nie jest bo to jamnik...do tegpo ola zaczela strasznie drapac oczy, a przez to zaczepia o plaster i boje sie o sonde...po wyplacie czeka nas pewnie okulista prywatnie...okuliste dzieciecego mamy dopiero w maju...

eh zawsze cos :(

reklama
Mój nick też czasami dziewczyny przeinaczają. To chyba te Moniki tak mają ;-)

Witam
Zleciał mi tydzień u mamy, codziennie jakieś spotkania z koleżankami. Jutro mąż przyjeżdża po nas. W sobotę wracamy, ale chyba nie do domu, tylko do teściów na weekend.
Udało mi się kupić kieckę na roczek. Chciałam taką na kilka okazji, w maju mamy 2 imprezy. Komunię i 90lat prababci Alicji. Ale nie było jeszcze sukienek wiosennych i kupiłam taką z dzianiny.
Kurcze Alicja wstała, uciekam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry