reklama

Kwietniówki 2010!!!

na temat nicków ? hmm no to u mnie to było tak, że mój mąż a ówczesny kumpel zwracał się do mnie per Panterka... jego kumpel uznał, że mu to nie leży, a kot to kot, więc zaczął do mnie mówić kici, no i tak się przyjęło :-) a cyfry tłumaczyć nie będę :-p

reklama
WItam ja tak szybciutko bo po porannym zbieraniu się na pogrzeb zostawiliśmy taki bałagan że szok :no:
potem na stype a z tamtąd dzieciaki do domku a my do Urzędu miasta... matko ależ to poszło byłyskawicznie :tak: nawet 5 minut w UM nie spędzilismy...za to w orange godzine siedzieliśmy ale to dlatego że oferta internetowa nie pokrywa sie z salonową i babka kombinowała jak koń pod górę coby sprzedać nam to co chcemy za ile chcemy a ona żeby była kryta :-p ale sie udało :-D
przeczytałam tylko że coś o nickach jest na tapecie...mojego tłumaczyć nie trzeba... Agnieszka to wiadomo ;-) a Sz-r to pierwsze i ostatnia litera nazwiska :-D
dobra możę będe wieczorem, musze sie chyba urżnąć dzisiaj ;-) za dziadka coby mu na wieczność szło ;-) bo na zdrowie to juz nie ten etap ;-)

Mnie mylą tu z Aniąm :-) ale nicka nikt nie przeinacza :-D

a cyfry tłumaczyć nie będę
buhahahahaha :-) nie musisz... mnogość kombinacji sprowadzila mnie do skojarzeń łóżkowych :-)

Zielona- no to się z Kostki zrobiła gaduła. Mój B. nie gada, w sensie mówi mama, tata, cici (na kota), mammmma na jedzenie, baba i tyle :-) Kuba w jego wieku mówił chyba więcej, ale to nie ma reguły.

Ewka- depresja wiosenna Cie dopadła- więcej magnezu, wody niegazowanej, spacerów :-) :-) :-)

U nas słońce za oknem i ciepełko jest... po pracy na plac zabaw zdylamy :-) niech ma Kuba przyjemność, a co ;-) B. odsmoczkowany na cacy, spi całe noce (oby tak już mu zostało), zasypia bez problemu, a co najwazniejsze nic nie ciumka.

Witam,
byłam dzisiaj z ciocią i Lenką na baaaaaaaaaardzo długim spacerku. Teraz moja szkrabinka myka po mieszkaniu i wspina się gdzie tylko może, a ja na chwilę net dopadłam.
Mój nick od imienia (Elwira), używam go od lat. Niektórzy myśleli kiedyś, że od wody toaletowej elvie by Oriflame, ale ona mi się akurat zupełnie nie podoba:-D i weszła do katalogu jak ja już nicka elvie używałam.

Ella - taki dzień lenia i mnie by się przydał..

kici - mnie się też 69 jednoznacznie kojarzy, bo raczej o rocznik '69 Cię nie posądzam:-D

Agnieszka - jak się czujesz? Tulę mocno! Fajnie, że w urzędzie Wam sprawnie poszło. Trzymam kciuki za sukces!!

aniez - jak go odsmoczkowałaś?

Witam pod wieczór. Mnie ostatnio na wiosenne porządki wzięło - starsza w żłobku, młodsza śpi, a matka ze ścierą zapierdziela. Kuchnia już błyszczy, dziś salon i szafki w sypialni. Ciąg dalszy jutro. Nawet M się wziął za porządki w piwnicy, ale jego to mocno przypiliło bo zmienia siedzibę firmy i musi zrobić miejsce na część gratów.
Dziewczyny chwilowo zdrowe i oby jak najdłużej. W poniedziałek z młodszą idę na kolejną kontrolę, będą już wyniki badań i zobaczymy co dalej.

A teraz zaległości:
Judysiu ogromnie się cieszę razem z Wami, świetne wiadomości.
Agnieszko, bardzo mi przykro. Niech odpoczywa w pokoju...
Justa wszystkiego co najlepsze!

Agnieszka - jak się czujesz? Tulę mocno! Fajnie, że w urzędzie Wam sprawnie poszło. Trzymam kciuki za sukces!!

ehhh rozum swoje a serce i uczucia swoje... po śmierci babci nie bylam taka rozbita jak dzisiaj :no: wszystko dociera do mnie z opóźnieniem, i tak jakby wszystko dzialo się obok... ale juz pifko zapodane i pijemy je za wieczną szczęśliwość... jutro pewnie wróce na normalne tory...

dzięki wszytkim za kondolencjie i przytulaski :tak:

Ostatnia edycja:
ja swojego nicka uzywam wszedzie od kilku dobrych lat...a to dlatego ze mam problemy z zapamietywaniem...po ciazy to juz wogole pamiec mi siadla, a tak wszedzie ten sam nick i to samo haslo wiec wiekszych trudnosci nie mam:) ewentualnie gdzie marta2801 jest juz w uzyciu to biore martazola:) Marta z Olą :)
(
u mnie dokladnie tak samo, ten sam nick od lat przez problemy z pamiecia hehe, a po ciazy to juz wogole... niedlugo zapomne jak sie nazywam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry