Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet 5 minut w UM nie spędzilismy...za to w orange godzine siedzieliśmy ale to dlatego że oferta internetowa nie pokrywa sie z salonową i babka kombinowała jak koń pod górę coby sprzedać nam to co chcemy za ile chcemy a ona żeby była kryta
ale sie udało 

buhahahahaha :-) nie musisz... mnogość kombinacji sprowadzila mnie do skojarzeń łóżkowych :-)a cyfry tłumaczyć nie będę
i weszła do katalogu jak ja już nicka elvie używałam.
Agnieszka - jak się czujesz? Tulę mocno! Fajnie, że w urzędzie Wam sprawnie poszło. Trzymam kciuki za sukces!!
wszystko dociera do mnie z opóźnieniem, i tak jakby wszystko dzialo się obok... ale juz pifko zapodane i pijemy je za wieczną szczęśliwość... jutro pewnie wróce na normalne tory...
u mnie dokladnie tak samo, ten sam nick od lat przez problemy z pamiecia hehe, a po ciazy to juz wogole... niedlugo zapomne jak sie nazywam...ja swojego nicka uzywam wszedzie od kilku dobrych lat...a to dlatego ze mam problemy z zapamietywaniem...po ciazy to juz wogole pamiec mi siadla, a tak wszedzie ten sam nick i to samo haslo wiec wiekszych trudnosci nie mamewentualnie gdzie marta2801 jest juz w uzyciu to biore martazola
Marta z Olą
(
Ja tylko na momencik moje drogie Panie chciałąm tylko podzielic sie z wami radosna nowina - dostalismy kredyt mieszkaniowy![]()