reklama

Kwietniówki 2010!!!

kamisia ogromne gratulacje teraz pozostało znaleźć jakieś przytulne gniazdko czego wam ogromnie życzę!!!
aniez super Bartolini stał się prawdziwym mężczyzną ;)
Agnieszka owocnego spotkania :) żeby księgowa z was kasy nie zdarła

ja się śmiałam z męża a wczoraj i mnie dopadło wymioty+ to drugie nie dałam rady się ruszyć wszystkie kości bolały K na noc do pracy całe szczęście moja mama przyjechała na noc i opiekowała się Natalką gdyby nie ona to nie wiem co by było ...
dzisiaj jest nieco lepiej ale i tak bez rewelacji

reklama
witam się szybciutko, niestety ostatnio czasu brak, dzieciaki przeziębione, więc w domu nie mam czasu.
Judysiu fantastyczne wieści. czekam na jeszcze

Kamisia super.

V najlepszego

papps

ooo matko już roczniaki ??!! jejku jak to zleciało...!!

kamisia - GRATULACJE!! 3mam kciuki aby teraz udało wam się w tych szeregowcach chate dostać :-D

a u nas zeby dalej ida i wyjsc nie moga... ola zasnela po 23, wstala o 1, pozniej o 3 i o 6 juz byla wyspana na dobre...ja za to nie bardzo... teraz mala siedzi na swoim placu zabaw, leje zabawki i cwiczy siadanie:) lezenie na brzuszku tez juz rano pocwiczyla.

uciiekamy sie ogarnac i chyba na zakupy szybko skoczymy, mam nadzieje ze az tak strasznie nie bedzie wialo...

milego dnia babeczki:)

Witam:-)
Wreszcie nam podłączają net i tel. stacjonarny:happy2: Lena oczywiście rwie się do kabelków, poza tym pokazuje palcem na montera i zabrała swoją piłkę - chyba się bała, że jej pan ukradnie:-D Siedziała, jadła śniadanie a jak się pan pojawił to ona palcem na piłkę i ryk. Dopiero jak piłkę dostała to spokój. No i jadła śniadanie z piłką:-D

ba - najlepszego dla Vanessy!!!!!!!!

Najlepszego dla Ness! ale ten czas ucieka, dopiero co rodziłyśmy przecież a tu już dzieciaki takie stare...

Ja tylko na momencik moje drogie Panie chciałąm tylko podzielic sie z wami radosna nowina - dostalismy kredyt mieszkaniowy :)

ogromniaste gratulacje! a jakie to Wasze mieszkanko?

Aniez
gratki za odsmoczkowanie! mój śpiewak operowany pozdrawia pavarottiego:-)

cały czas mam dylemat co do przedszkola dla Jerza, z jednej strony zapisałam go niby do tego publicznego, ale chodzi mi po głowie ciągle takie LENKOWO - pierwsze w Małopolsce polsko-angielskie przedszkole artystyczne tylko się zastanawiam czy to nie jest przegięcie z ilością wszelakich zajęć

reklama
Mamusia- prawdziwym mezczyzna to on bedzie, jak przestanie sikac do pieluszki :-P
Ewka- jak sie chlopaki postaraja, to moga zakaladac zespol tenorow dwoch :-) ktorys jeszcze chetny???
To przedszkole fajne, ale ja mam zawsze watpliwosci, jak widze taki napiety grafik zajec... ja wole, zeby moje dziecko mialo czas, zeby przedszkole nie bylo jak szkola, zeby nie bylo nadambitnie... Z tym, ze ja mam szczescie, bo mamy naprawde fajne przedszkole, z dobrym zespolem pedagogow... Zalezy jakie jest to Twoje publiczne przedszkole...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry