zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kamisia, swietnie !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jeszcze tylko operacje i będziecie w pelni cieszyć się sobą we trójkę.Katik - nie dawaj ptaszkom nieugotowanego ryżu czy kaszy. to jest zabronione. ziarna puchną im w brzuszkach i rozrywają żołądki...
straszne..... nie byłam tego świadoma. Dobrze wiedzieć
zielna i saspenttosa rządząale zobacznie jak od razu miło się zrobiło
witam się porannie. Ja w ramach relaxu organizuje zestawy rejestracyjne na dwaców szpiku dla ludzi z pracy... niech pokażą ludzkie odruchy i zrobią coś dla innych... korporacyjne szczury![]()
a mnie zawsze intrygował nick sospettosy i zielonej maupy skąd dziewczyny pomysł żeby się tak nazwać?
Wy takie zakochane gołąbki, że śmiało możecie podpisywać. Gratulacje!!!Kamisia no to umowa wiążąca Was na ładnych parę latekWy takie zakochane gołąbki, że śmiało możecie podpisywać. Gratulacje!!!

Mnie mylą tu z Aniąm :-) ale nicka nikt nie przeinacza
buhahahahaha :-) nie musisz... mnogość kombinacji sprowadzila mnie do skojarzeń łóżkowych :-)
Zielona- no to się z Kostki zrobiła gaduła. Mój B. nie gada, w sensie mówi mama, tata, cici (na kota), mammmma na jedzenie, baba i tyle :-) Kuba w jego wieku mówił chyba więcej, ale to nie ma reguły.
Ewka- depresja wiosenna Cie dopadła- więcej magnezu, wody niegazowanej, spacerów :-) :-) :-)
U nas słońce za oknem i ciepełko jest... po pracy na plac zabaw zdylamy :-) niech ma Kuba przyjemność, a co ;-) B. odsmoczkowany na cacy, spi całe noce (oby tak już mu zostało), zasypia bez problemu, a co najwazniejsze nic nie ciumka.
sospenttosa brzmi jak espantosa, a to po hiszpansku straszna, przerazajaca![]()

mamusia pisze:a mnie zawsze intrygował nick sospettosy i zielonej maupy skąd dziewczyny pomysł żeby się tak nazwać?
. I tak wyszło mi sospettosa@op.pl, później sospettosa@gmail.com, później jeszcze innych sospettos gdzie się da. Nick jest fajny, bo gdzie bym się nie rejestrowała to zawsze wolny
.kamisia pisze:Ja tylko na momencik moje drogie Panie chciałąm tylko podzielic sie z wami radosna nowina - dostalismy kredyt mieszkaniowy![]()

. Wczoraj sie naprodukowałam. bylam z siebie dumna aż i co? i nico, Adaś mi się zbudził, zamknęłam pospiesznie lapa i wszystko straciłam.
. KONIEC 

No i kurier te giga pizze przywiózł, rozłożyliśmy na stole, do tego butla coca-coli, dwa sosy i nas śmiech ogarnął, że to jak stanowiska zawodników w jedzeniu pizzy na czas wygląda
Daliśmy rade jedną zjeść, reszta będzie na jutro