reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
kurde dzisiaj miałam tyle do gadania że mnie znowu drapie w gardle :wściekła/y: a weź nic nie gadaj do szalejącego prawie 4-latka... ;-)

Zaczyna sie szał... dzisiaj jedziemy na zakupy urodzinkowe dla M. bo od jutra nie mamy kiedy i jak jechać a sama tego tachać nie będę...Na sobotę zostawimy tylko mięcho, szynki, owoce i sery...
jutro musze zamówić ciasta bo sie oprotestowałam że przy dwójce w domu nie pieke :-D

marta ale bida ta Twoja Olinka.Oby to nic groznego.

elvie ale Ty dlugo pracujesz.Musisz klasc sie wczesniej bo zameczysz sie.Swoja droga to za mnie tez moglby sie ktos wyspac.

kici ja tez raz mialam kaszel chyba z miesiac.Niczym go nie moglam wyleczyc az na wymioty pociagalo.
Co to ten ACODIN?

filonka udanej podrozy ale pewnie juz lecicie.

kamisia wykorzystaj ten urlop na maxa.Pamietam jak pracowalam i mialam urlop to nie moglam sie nacieszyc tym dniem wolnym.A teraz mam urlop codziennie.

aniez co Ty dzisiaj jakas taka bez zycia.Piekny bedziesz miala balkonik.Ja tez juz kombinuje co by tu i gdzie posadzic.

zielona co ja sie usmialam z Twoich porownan.Najlepsza byla kacza kupa.Ale wymordujesz dzisiaj te wlosy.Oby jednak kolorek ladny w koncu wyszedl.

judysiu nie smutaj sie.;-)Zly dzien minie i bedzie nastepny oby lepszy.

Agnieszka udanych zakupow.

zielona Twoje posty mnie rozbroily:) mam nadzieje ze efekt koncowy Cie zadowoli:)

u nas dalej temperaturka sie utrzymuje:/ dalam czopka doraznie i co 8godzin daje Nurofen w syropie.osluchowo mala jest czysta, gardlo ma zaczerwienione. minimalnie Ola odzyskala humor ale tylko na chwile, teraz znowu spiaca, mimo ze sie niedawno obudzila. do tego tak trze oczka ze ma podpuchniete:( ja przez to nie moge nawet wstac od niej bo sie boje o sonde, a kolejnego zmartwienia mi nie potrzeba....
z lekarstw dostalysmy poki co Neosine, do tego cos do noska no i na goraczke. jesli bedzie do jutra temperatura to wg pani dr mam "z mysla o infekcji ukladu moczowego" wykupic Baktrim ktory mi przepisala. no i wrocic do niej bo podobno u nas plaga zapalen pluc, niby matka przychodzi z przeziebieniem, a za kilka dni juz zapalenie pluc...

jak widac u nas nie moze byc spokojnie...

Kici oj do antybiotykow to ja teraz z daleka sie trzymam:)

Dzień dobry:-)

Agnieszka najważniejsze, żebyście wszyscy byli zdrowi, Mareczkowi miesięczne opóźnienie nie zrobiłoby różnicy, ale super, że nie musicie zmieniać planów

Elvie my kąpiemy tak jak zawsze o 19, nie widzę powodu, żeby cokolwiek zmieniać.
Jak czytam codziennie o której ty spać chodzisz to normalnie szok:szok:, ja to emerytka normalnie, po 21 przed tv zasypiam:zawstydzona/y:

Martucha ty to jesteś najdzielniejsza z dzielnych, ciągle sama się ze wszystkim zmagasz, masz święte prawo do znużenia i gorszych dni.

Kici świetnie rozumiem co przeżywałaś w pociągu, kiedyś w autobusie złapał mnie taki atak kaszlu - łzy ciurkiem, cała czerwona, nijak powstrzymać tego nie mogłam, tak mi było, że wysiadłam.

Aniez taka praca 10-18 przy dzieciach, rodzinie to masakra, dla rodziny praktycznie tylko weekendy

Judysia o farbowaniu nie słyszałam, ale podobno przy @ włosy się nie układają i np trwała źle wyjdzie.

Kurczę kiedy to się ciepło wreszcie zrobi, rano wybrałam się w balerinkach, sery mało mi nie zamarzły.
Zosię dziś dawno nie widziany dziadek odwiedził, przez pół godziny dziecka nie było, siedziała jak zahipnotyzowana, tylko się przyglądała. Ciekawe jak na urodzinkach się zachowa jak bandę obcych zobaczy (chrzestnych ostatnio na chrzcinach widziała).

farba ciemny blond wyszla jasny braz. Lepsze to niz poprzedni kolor, przynajmniej widac, ze mam niebieskie oczy i juz nie swiece jak 300tu watowa zarowka. Pewnie sie zmieniu po kilku myciach. Wlosy tak wysuszylam, ze szeleszcza ;-)

Witam:-)

Witam się i od razu znikam, bo Jola ma biegunkę i gorączkuje... Justynka ma kłopoty brzuszkowe i trze tak ząbkami:no: nocki do niczego:baffled:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy...

Widzę, ze niektóre Kwietnióweczki powracają na BB łono:-)

Mam nadzieję, że zajrzę jeszcze może wieczorkiem;-) a jak nie to do zobaczenia:tak:

Cześć Mamuśki:)

Ja znowu do tyłu...ech...weekend pod hasłem tesciowa uplynął wieć nawet urodziny malej to przy tym pikuś...;)
A teraz wiosna piekna znowu i pol dnia na s[acerkach jesteśmy :)
Wylazły wreeeeeeeeszcie te gorne jedynki i noce sie poprawiły na szczęście :)
Mała co raz częściej bez trzymanai stoi więc może niedługo zobaczymy te upragnione pierwsze kroczki...czekamy :)

kici
zdrowiej bidulo! wspołczuję tegomokropnego kaszlu

martuś oby Twoj maly bieduś szybko wyzdrowiała i nic powaznego z tego nie wyszlo

elvie podziwim Cię business woman- nie dość ze taka zapracowana to jeszcze odstrzelona babka i wspaniała mama :)

filonka pewnie juz lecicie, ale i tak traz jeszcze pomyslnych wiatrów

kamisia spokojnego urlopu i odpoczynku :)

Agnieszka udanych łowów- znaczy zakupow

zielona czytam ze akcje z wlosami mialas- dla pocieszenia powiem Ci ze kumpela sobie robila blond (tak na pudelku bylo) a ktos pomylil fiolki czy cos i wyszly szafirowe!! masakra byla na calego- odbaraianie scinanie i wogole szł totalny, ale nie wypadly i dalo sie naprawić :)

judysiu nie smuć się! Wiesz dobrze ze wszystko jest cudownie-Córa Wam zdrowieje i jez bedzie tylko lepiej! Nowy kolorek pomogl w odzyskaniu wiary w siebie i zycie?:)

Beti zdrówka dla Joli- niech szybko minie!

Do miłego!
Sorki, że mam tak mało czasu ale nie daję rady więcej...staram się być na bierząco ale potem mała coś tam jak zawsze i nie ma kiedy napisać...taki lajf...

Beti, Agnieszka zdrówka dla dzieciaków!

Elvie, Kobieto, wpisy po 1 w nocy - Ty śpisz czasem?

Zielona, uwielbiam Cię! tę myślałam niedawno o dekoloryzacji, a potem się obcięłam. To co mi przeszkadzało poszło w niebyt, teraz muszę znów iść, skrócić i przydałoby się odrosty ufarbować.

Judysiu, nie smutaj się, teraz już będzie tylko lepiej. I wiosna za oknem :-)

Za mną pierwsza lekcja wychowania seksualnego - musiałam 3latce wytłumaczyć, czemu dziewczynki nie sikają na stojąco ("Mamo, mogę na stojąco jak Szymon /kolega ze żłobka/?")
Wyjaśniło się też, skąd wieczorne pobudki Anielki - mamy 6 zęba, druga górna dwójka już na wierzchu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry