Witamy i my wieczorową porą
U nas już wszystko opanowane, dzisiaj ze mnie nerwy wyszły i ciśnienie dawało mi popalić ale odpukac tfu tfu sytuacja opanowana, ale ja i tak sobie swoje mysle i sie nakrecam, za duzo medycyny za duzo, poprostu zbyt wiele o medycznych aspektach wiem a W na mnie patrzy i przerażony bo wie ze wiem a on nie i boi się zapytać czym różne rzeczy grożą. Z jednej strony zła na niego jestem a z drugiej mi go szkoda bo on sie caly czas obwinia i biedak chodzi i mysli. Ale czasu nie cofniemy. Pojdziemy jeszcze na wizyte do naszej pani doktor i podpytamy dokladnie.
Maonka zapracowany dzień
Marta Ty masz prawo mieć doła, ale jesteś dzielna, dzielna, dzielna
Kamisiu to tak jak ja tylko ja zrudziałam miesiąc temu :-)
Dobranoc idę odsypiać
U nas już wszystko opanowane, dzisiaj ze mnie nerwy wyszły i ciśnienie dawało mi popalić ale odpukac tfu tfu sytuacja opanowana, ale ja i tak sobie swoje mysle i sie nakrecam, za duzo medycyny za duzo, poprostu zbyt wiele o medycznych aspektach wiem a W na mnie patrzy i przerażony bo wie ze wiem a on nie i boi się zapytać czym różne rzeczy grożą. Z jednej strony zła na niego jestem a z drugiej mi go szkoda bo on sie caly czas obwinia i biedak chodzi i mysli. Ale czasu nie cofniemy. Pojdziemy jeszcze na wizyte do naszej pani doktor i podpytamy dokladnie.
Maonka zapracowany dzień
Marta Ty masz prawo mieć doła, ale jesteś dzielna, dzielna, dzielna
Kamisiu to tak jak ja tylko ja zrudziałam miesiąc temu :-)
Dobranoc idę odsypiać

Katalogów mi zabrakło, więc jutro obowiązkowa wyprawa do firmy. Nie znoszę tych akcji rekrutacyjnych, reklam w tv itd. Prawie 100 konsultantów mi w ostatnim tygodniu przybyło - sama radość, ale jak tu to teraz ogarnąć? Masakra normalnie. na czas akcji to mnie powinni rozmnażać do ilości: sztuk 4 co najmniej;-) Codziennie sobie obiecuję, że pójdę szybciej spać i codziennie to tylko obietnice.. A Lenka wstanie znów przed 7.00 i mamie pospać nie da..
i należy zgłosić się z brakiem ząbków jeśli maluch kończący 18 m-cy nie ma ani jednego zebola
strach się bać