annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Hej dziewczyny
cięzko pracuję oczywiście, ale poczytałam
Alicji pojawił się katar i pokasłuje, ale już nie gorączkuję. Mam nadzieje, że szybko jej przejdzie. dzisiaj do kontroli idziemy. Jutro idę z Igorem do alergologa, liczę na jakąś modrą diagnozę.
muszę wypróbować, ja w ogóle fanem herbat jestem
a może to przez ząbki??
Magda witamy nasza zgubo. Zaglądaj częściej.
Wszystkim chorowitkom zdrówka, a Tobie Judysia w szczególności, co byś do Zosieńki mogła jechać.
spadam pracować.
cięzko pracuję oczywiście, ale poczytałam
Alicji pojawił się katar i pokasłuje, ale już nie gorączkuję. Mam nadzieje, że szybko jej przejdzie. dzisiaj do kontroli idziemy. Jutro idę z Igorem do alergologa, liczę na jakąś modrą diagnozę.
Witam i ja;-)
Wystroiłam się w szpilki 10cm i poszłam na rodzinny spacer - w połowie już się od kretynek wyzywałamWszystko przez to, że balerinki mam jeszcze w Rio a tu tylko kozaki i szpile, a tak wiosennie chciałam;-) Zdjęcia nam M. pocykał, to później się pochwalę;-) Teraz grzejemy się herbatką wiśniowo-migdałową Dilmah - polecam, bo pyszna!
muszę wypróbować, ja w ogóle fanem herbat jestem
U nas dzien beznadziei.Siedze sama caly dzien bo m pomaga koledze w przeprowadzce.Wczoraj tez.Dola mam bo caly tydzien praktycznie sama i jeszcze weekend.Chyba z dziesiec razy bylysmy na polu z tych nudow.
Ami cos mi nie chce jesc od paru dni.Martwie sie bo co bym jej nie dala to odwraca sie i nie chce.Pic tez nie chce.Nie wiem co jest grane.
.
a może to przez ząbki??
Magda witamy nasza zgubo. Zaglądaj częściej.
Wszystkim chorowitkom zdrówka, a Tobie Judysia w szczególności, co byś do Zosieńki mogła jechać.
spadam pracować.
Wszystko przez to, że balerinki mam jeszcze w Rio a tu tylko kozaki i szpile, a tak wiosennie chciałam;-) Zdjęcia nam M. pocykał, to później się pochwalę;-) Teraz grzejemy się herbatką wiśniowo-migdałową Dilmah - polecam, bo pyszna!