reklama

Kwietniówki 2010!!!

pierwsza jestem? o tej porze?

zdrówka, mam nadzieję że sama zwalczy choróbsko!

co do zbijania tempki to czekam do 39st, trzeba pozwolić organizmowi walczyć z infekcją

trzymam kciuki za Alicję żeby szybko wróciła do zdrowia!

tak jak kot-kot cieszę się ze zmiany czasu, jakoś tak łatwiej mi bedzie wstawać między 6-7 zamiast 5-6 jak do tej pory:-) lepiej to brzmi:-)

Temp 39 nie wpływa dobrze na nic , a przede wszystkim na serce .

Judysia - no tak tesciowe czasem tak mają że bez nich to nic by się nie mogło dziać . a mąż może musi odreagować wszystko

Ja dziś na zakupach byłam spodnie sobie nabyłam , SZymkowi buty , małej leginsy .
za tydzień tez pojadę trzeba jakieś rzeczy sobie na lato kupić , tylko w jankach jakoś nic nie ma w tych sklepach

reklama
U nas dzien beznadziei.Siedze sama caly dzien bo m pomaga koledze w przeprowadzce.Wczoraj tez.Dola mam bo caly tydzien praktycznie sama i jeszcze weekend.Chyba z dziesiec razy bylysmy na polu z tych nudow.
Ami cos mi nie chce jesc od paru dni.Martwie sie bo co bym jej nie dala to odwraca sie i nie chce.Pic tez nie chce.Nie wiem co jest grane.

aniam fajnie ze zakupy udane.Mi tez by sie przydalo cos kupic bo juz nie pamietam kiedy ostatnio cos nabylam.
judysiu napewno dziadkowie zapomnieli.Dobrze ze masz bliskich ktorzy wam tak pomagaja i ze nie jestescie z tym sami.
elvie no to poszalalas z tymi szpilami.Ale przynajmniej bombowo wygladalas.
marta zycze lepszej nocki od wczorajszej.
Jeszcze cos mialam poodpisywac ale zapomnialam.

Chorowitkom duzo zdrowka.

A mi nie podobaja sie te zmiany czasowe.Caly rytm dnia sie wali.Dzis Ami pewnie padnie kolo pierwszej.

Witam się wieczorową porą!

Jejku jaka tu produkcja przy weekendzie
Mam nadzieję,że dziś mi neta przy wysyłaniu posta nie zerwie. Wogóle to rezygnujemy chyba z umowy z plusa i weźmiemy radiowy. Czy któraś z Was korzysta z takowego? Polecacie?

Widzę,że jakaś tu zbiorowa @ :)

Zdrówka dla Kici, Wronkowej Weroniczki, Alicji Anny Oj i Agowej rodzinki!
Gosiek więcej wspólnych chwil z mężem Ci życzę!
Magda pamiętamy,ale dłuuuuuuuuuuuuuugo cię nie było! Nie pracuj tyle;-)

Judysia oby was infekcje szpitalne ominęły!!! Co do ząbków to z pewnością chcieli abyś sama odkryła, nie mów,że jesteś niepotrzebna bo tak nie jest na pewno!:tak::tak::tak:
Elvie kusisz herbatką, muszę wypróbować! Spacerek w szpilach powiadasz, współczuję,ale czego się nie robi aby fajnie wyglądać,:-) hehe

Marta fajnie,że masz okna za sobą. Mnie czeka umycie 17,ale nie wiem kiedy się za nie zabiorę, aż mi się nie chce za nie zabierać... Lepszej nocki dziś wam życzę!

Aniam czekamy na zdjęcia Oli po tatusiowym fryzjerowaniu. Ty to masz farta to ubranek w lumpkach :)

Beti ty na włosy dziewczynek nie narzekaj, hehe. Obdzielić by mogły nimi kilka,są śliczne!

Kot-kot zdolniachy z Twoich córeczek!:tak: Co to czarnego łabędzia to ja też uwielbiam filmy psychologiczne,ale ten jakiś taki za ciężki jak dla mnie,psychodeliczny,ale słyszałam o jakimś dobrym filmie (też o schizofrenii- coś z wyspą w tytule)

Aniez rozbawiłaś mnie z tą tanią siłą roboczą. :-D:-D:-D Żeś sobie super chłopaków wyszkoliła, muszę ci chyba mojego na przeszkolenie wysłać.

Filonka bezpiecznej podróży Wam życzymy i udanego pobytu w Italii :)

My w weekend gości mieliśmy. Zbuntowałam się, hehe bo cały czas męża znajomi z jednej pracy, to ze starej, to z klubu przychodzili, tz. T zapraszał więc ja teraz moje kumpele z mężami zaprosiłam. Bawiliśmy się świetnie, Maja najchętniej spać by nie szła bo tak jej dobrze było jak każdy ją zabawiał,ale usnęła jednak słodko o 21 i posiedzieliśmy jeszcze do 1. Tylko przez zmianę czasu trochę się nie wyspałam,ale nie żaluję.

Od jutra znów wyścig z czasem...

Spokojnej nocki!

EDIT:

Pytałyście się o Gosieńkę, napisałam tyle ile wiem. Nie chcę jej teraz męczyć, pewnie jeszcze osłabiona jest. Jutro do niej zadzwonię :)

Ostatnia edycja:
Aha, nie pamiętam kto i kiedy ale ale swego czasu było głośno o białych michałkach. Jadłam je u mojej mamy. Boże ze ja wcześniej nie znałam tego smaku, są boskie! :-)

Judysiu - Zosi pogratuluj ząbków, my tez już 4 mamy:-) Mój M. gdzies ostatnio wyczytał, że do roku dziecko powinno mieć 4 ząbki. Nie wiem ile w tym prawdy, ale Lena się wyrobiła przed czasem:-D

Dżem dobry- czyzbym była dziś pierwsza??
Z tą zmiana czasu jakas masakra- nie wiem jakim cudem ale dziś juz nie mogłam spać od 5,30 :/wstawałam do tutka i sen mi jakoś minąl.....a teraz zamiast siedziec w robocie polezałabym sobie ojjj poleżala
jUDYSIU - białe michałki powiadasz?? oo tak...ja mialam faze na nie w świeta teraz jakos mi obleca...natomiast wczoraj kupiłam torick pralinowy- mimo tego ze jak widze slodycze to kwicze temu ciachu nie dałam rady- tak cholernie słodki ze az mi sie jezyk do podnniebienia przyklejał ...
Elvie a z tymi zebami to chyba jakas sciema- jeśli jednak to nie mit to mój 8 zebny synuś ma już limit do 2 roku zycia wyczerpany
ide na sznadanie drogie Panie- miłego dnia
p.s
a jak u was z pogoda? u nas miało byc ładnie a tu dupa- zimno jak diabli i szaaaro buro

Witam nie nadrobie bo jeszcze muszę ochłonoć po wczorajszym

Antonina spadła wczoraj z 30 cm łóżka na głowe. Wstała nie słyszeliśmy o ona sie nie odzywa jak wstanie ale cos mnie podkusiło żeby wysłać w do niej, noi nie dobiegł bo jak go spstrzegła to jescze szybciej biec zaczęła noi bach. On płacze ja nie wiem co sie stalo dziecko mi daje i cos belkocze, jak sie uspokoił to wytłumczyl, przestała płakać ale buch w samochod na przychodznie tam tłumaczą nam, że nie podejmą odpowiedzialności i na szpital. Na szpitalu rtg co było masakryczne, konsultacja, ale nic jej sie nie stalo na całe szczęście, ale dzisiaj koło niej latam i już.y z pozytywnych rzeczy dwa zęby jeszcze także 4 na górze są :-)

Miłego dnia
Do później

Oprocz tego mam

reklama
Witam nie nadrobie bo jeszcze muszę ochłonoć po wczorajszym

Antonina spadła wczoraj z 30 cm łóżka na głowe. Wstała nie słyszeliśmy o ona sie nie odzywa jak wstanie ale cos mnie podkusiło żeby wysłać w do niej, noi nie dobiegł bo jak go spstrzegła to jescze szybciej biec zaczęła noi bach. On płacze ja nie wiem co sie stalo dziecko mi daje i cos belkocze, jak sie uspokoił to wytłumczyl, przestała płakać ale buch w samochod na przychodznie tam tłumaczą nam, że nie podejmą odpowiedzialności i na szpital. Na szpitalu rtg co było masakryczne, konsultacja, ale nic jej sie nie stalo na całe szczęście, ale dzisiaj koło niej latam i już.y z pozytywnych rzeczy dwa zęby jeszcze także 4 na górze są :-)

Miłego dnia
Do później

Oprocz tego mam

straszne - dobrze, że małej się nic nie stało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry