reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zdrówka dla chorowitków!!

kittek - dzięki za info. Pozdrów Gosieńkę i powiedz, że my nigdzie nie uciekniemy - niech wraca do zdrówka i na spokojnie do nas zajrzy jak już odzyska siły. Trzymam kciuki za kontrolę.

Laski - zmieniacie godziny kąpania maluchów wraz ze zmianą czasu? My zwykle kąpaliśmy o 19.00 i to mi baaaaaaardzo odpowiadało. Dzisiaj kąpiemy o 19.30, ciekawe czy Lenka ładnie zaśnie.. Mykam kąpać i będę później;-)

reklama
Przepraszam, że sie rzadko odzywam, ale kupiliśmy budkę handlową niedaleko domu i mąż od rana do nocy ze szwagrem remont robią, a ja mam panny cały dzień na głowie. Jeszcze młodsza rezygnuje z jednej drzemki, więc czasu mniejj. Dziś byłam na rozmowie o pracę, ale laska daje sobie miesiąc na znalezienie kogoś, a to zastępstwo za dziewczynę w ciąży, która nie wiadomo kiedy wróci, więc mgliście to widzę.

Agnieszka sił dużo
Elvie ja nie przestawiam, ale moja młodsza dużo mniej zmęczona o 19 niż zwykle mimo braku jednej drzemki
Judysia kuruj się, Tobie teraz chyba najbardziej z nas jest zdrowie potrzebne, choć innym chorym też życzę szybkiego powrotu do zdrowia

elvie mowisz ze do roku powinny byc zabki?U nas dalej nie ma ani jednego a jeszcze misiac jej zostal.
.

Ja nie elvie ale po roczku można zrobić badania , na gospodarkę wapniowo - fosforową ( zaburzenie tej gospodarki ) , nadczynność tarczycy , RTG czy sa zalążki zebów . Ale nie trzeba sa i dzieciaki co im później wyłażą , moja ma 1 kawałek tylko i wiecej nic nie wyłazi narazie

Kamisia-super:) ja tez bym rude chciala tylko mi nie pasuje taki kolor...

Dziewczyny poczytalam co u Was i przepraszam ale nie dam rady odpisac, taki jakis zly dzien mam, znowu mnie dol dopadl odnosnie Oli jak bylysmy u lekarza...wiem ze napiszecie ze ona wszystko nadrobi i ja naprawde w to wierze z calego serca ale mam juz po prostu resztki sil...
jak czytam o innych dzieciaczkach i widze takie zdrowe, biegajace to po prostu serce mi peka...
boze mi chyba trzeba gdzies wyjechac, odpoczac, oderwac sie od problemow, chocby na wekend nawet z Olka, a tu z kasa krucho, teraz jeszcze urodziny malej...
do tego Ola dzis bardzo nieswoja, temp. 37,6, dziasla bardzo bola, byla niespokojna, szybciej oddychala, zwrocila mi cala herbatke jaka dzis wypila...dalam jej sonda Nurofen (jak dalam doustnie to porzygala sie tak ze nie wiedzialam co najpierw ratowac, efektem tego pawia mam pralke pelna prania) i posmarowalam dziaselka, teraz moja bida zasnela.
a ja jak to ja siedze i sie martwie...oby do rana juz nic sie nie dzialo... i niech wyjda w koncu te cholerne zeby:(

a-u audiologa ok, Olka slyszy poprawnie, ta jej nadwrazliwosc na dzwieki wystepuje bardzo czesto u osob po przebytym zomr, nie mam sie tym poki co martwic, powinno minac.

isabela-dzieki Bogu nic sie Antosi nie stalo...

uciekam spac, dobrej nocki i do jutra

kamisia ty się nie melduj tylko się pokaż !!!:-)
matra super że od audiologa dobre wieści, naprawdę musisz wyjechać gdzieś na pare dni i odpocząć może masz rodzinkę w innym mieście którą można by odwiedzić ?? zawsze to koszty się zmniejszają ;)
a my o nadrabianiu Oli nie mówimy żeby mydlić tobie oczy ! zmiany u twojej córki widać gołym okiem i to nie podlega dyskusji!!!

U mnie również dziś @.

Zakupy zrobione, firanki uprane, teraz tylko prasowanie zostało. Jedno danie prawie gotowe na roczek. Dziś mój mąż został pół dnia z Alicją i dzwoni do mnie z pytaniem, jak ja to robię, że Alicja zasypia tak szybko i bez problemu przy mnie. Rok praktyki :-) kotku, ale jak wróciłam do domu, zastałam piękny obrazek. Spali smacznie w sypialni, mąż na skrawku łóżka, a królewna rozwalona w poprzek :-)

Kamisia Ciekaw jestem Twojej nowej fryzury. Dawaj foty

Zdrówka dla Wszystkich chorowitków.

PS. Michałki zakupione :-D:-D:-D Teraz będą kusić

Marta masz prawo mieć doła :( Bo ciężko pracujesz codziennie z Olą . Dzialna jesteś strasznie .
Jeśli chcesz odpocząć ( choć u mnie nie ma nic ciekawego - morza , jeziora itp ) to zapraszam na podwarszawskie zadupie :-D Mam dom , jest ogródek , park blisko , las 100m od domu , pokój mam wolny w razie cuś dla Ciebie i Oli ( z dużym wyrkiem ) więc jak masz chęc na wyrwanie się to zapraszam was serdecznie:tak: w sumie masz jakieś 3h drogi autem:tak: . zawsze to coś innego , także pomyśl

reklama
kamisia-pokazuj sie! Najmodniejszy kolor sezonu-rudy, wszyscy teraz rudzi, ja chwilke tez bylam ale w koncu w salonie fryzjerskim pracowalam:D
elvie my tez kapalismy o 19 ale ja sie ciesze ze teraz wychodzi na 20 bo przynajmniej rano o 6 wstawc nie musze tylko o 7 a tk mi psychicznie lepiej:D
isabela-dobrze ze sie dobrze skonczylo-wiem co czujesz bo kilka miesiecy temu Laurka tez zaliczyla bec na glowke-jedyny plus taki ze wczesniej na ziemie zrzucila sobie kocyk i on troszeczke z amortyzowal upadek.

A ja zakatarzona po pas, mloda zaczyna kichac- po prostu swietnie.
Ale dostalam dzis od M na urodziny nowy tel-nokia c6 i mi sie humor poprawil troche;-) no i zarezerwowalismy wakacje- 11lipca na tydzien and morze jedziemy, ja pierwszy raz w zyciu(sorki bylam raz na 2dni jak mialam 2 latka-wiec nic nie pamietam:-D). Moze jeszcze gdzies we wrzesniu pojedziemy jak finase pozwola a bardzo bym chaila gdzies w ";cieple kraje" ale to sie okaze dopiero jak sie za 3 miechy uda wziasc kredyt itp

Uciakm bo cos sil mi dzis brak:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry