reklama

Kwietniówki 2010!!!

Filonka - strasznie brzmi ale dobrze że przetrwaliście .

Ulanka mój też w przedszkolu podobno grzeczny ja nie wiem jak to jest z tymi dziećmi .

My dziś dwa razy na placyku bylismy , Ola lubi bujawki i samo siedzenie i patrzenie na dzieci już jest fajne . Głowa jej lata jak widzowi na korcie tenisowym . Do tego dziś kolezanka była z malutkim yorkiem który dał jej się tulić i ją lizał ale miała radochę . Piach też zaliczony , bardzo się podobał muszę odgruzować łopaki i całą resztę .
Rano jakiś pijak siedział na placyku z psem pił browara i przeklinał do drugiego , a placyk ogrodzony , dalej pełno ławek więc się wkurzyłam i zadzwoniłam po miejskich może się oduczy

reklama
Witam :)

Mala wreszcie padla...wpadlam sie przywitac i powiedziec dobrznoc bo M w delegacji od 2 dni i ja nie mam juz sily na nic...

Zdrowia dla wszystkich chorowitkow! Nie dajcie sie zarazom!! :)

i ja sie dzis witam...
jestem wykonczona...

rano obudzila mnie Olka, byla ciepla, biore termometr a tam 38,5...poplakalam sie normalnie, dotad takiej goraczki nie miala nigdy...wykupilam Bactrim, podalam jej wieczorem pierwsza dawke. mam nadzieje ze to zadziala. poki co spi i mam nadzieje ze to dlugo potrwa bo poprzednia noc calkowicie do bani...

caly dzien olka tak dawala czadu ze nie wiem jak sie nazywam...juz nie ogarniam tego wszystkiego, no nie moze u nas byc spokojnie, nie moze...

uciekam spac do malej...
trzymajcie kciuki zeby antybiotyk wypedzil to paskudztwo z Olki...

Kwiatuszek to Ci mąż kłopotu narobił z tym nocnym karmienie. Spróbuj z wodą tak jak dziewczyny radzą. U nas 3 noc o wodzie i jeszcze się budzi dwa razy.
Filonka współczuję takiego lotu. Może powrotny będzie lepszy. Miłego zwiedzania.

O bandażowaniu nie słyszałam, moje piersi cały czas walczą i produkcja mleka idzie. Jedna jest miękka, ale druga strasznie twarda i obolała.
Jak długo to jeszcze może potrwać?

Dziś popchnęłam kawał dobrej roboty, 4 okna pomyte, firanki poprasowane. Jutro kolejny dzień sprzątania.

Zielona bylam u lekarza wczoraj. pani dr kazala dawac nurofen w syropie co 8godzin, do tego czopek doraznie, 3 razy dziennie Neosine i tak przez jedna dobe czyli do dzis do poludnia. jesli bedzie sie tak utrzymywalo mialam wykupic antybiotyk i zobaczyc co bedzie sie dzialo. dalam jej dawke na wieczor, dam jeszcze jutro, jesli nic sie nie zmieni to w piatek rano robie badania moczu plus CRP i niezaleznie od tego do pediatry

mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby i antybiotyk zadziala :(

Witamy dziewczyny wieczorowa pora, grrr znow nie dzialaja polskie znaki

Dzisiaj robilam na wieczor fikolki bo Antonina miala radoche noi zrobilam tak ze reka nie moge ruszac ani glowa tak boli i nie wiem co zrobilam, nie mam pojecia ale boli strasznie, bo oczywiscie juz zapomnialam jak to jest robic przewroty, glupia matka :-) chciala dziecku radoche zrobic

Lece, bo boli strasznie takze do jutra i dobranoc

reklama
raczej kicha tą pracą bo dyrektorka sie nie odezwala
co praeda do jutra ma rekrutacje ale mowila ze do srody powinna zadzwonic wiec na jutro juz nie licze
zero odzewu
a ja jak glupia czekalam na telefon- wszystko jedno czy z pozytywna czy negatywna informacja, powinna zadzwonic lub puscic maila ze niestety nie moze mnie zatrudnic czy cos w ten deseń
bo czlowiek bez pracy wisi na telefonie i czeka a najgorsza jest olewka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry