reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Gosiek
ja mialam tak jak Ty ze starsza- cyckala z piersi w nocy do roku i dwoch miesiecy i odstawilam ja jednoczesnie od piersi i jedzenia nocnego bo tylko w nocy byla piers
wygladalo to tak samo jak teraz z Tymkiem jak go od mm nocnego odstawiam
tylko ze Hania z nami w lozku spala to bylo latwiej bo pod reka ja mialam na tych czestych pobudkach
Tymek wczoraj wyladowal w naszym lozku bo rzeczywiscie budzil sie bardzo czesto i jakos go tam przytulilam, a to smoczek a to woda i tak sie meczylismy a jak bym miala tak do lozeczka chodzic do jego pokoju to chyba bym tam na ziemi przy nim padla

Maonka
mowisz ze 3 noce i jeszcze sie budzi
kurde ja juz po jednej mam dosc

Uff nadrobiłam i neta nie zerwało :)

Zielona łoooooo matko podziwiam cię, ja bym się chyba rozryczała i z turbanem na głowie to fryzjera biegła. Mnie od pół roku farbuje mąż, hehe. Koleżanka fryzjerka dobrała mi farbę i tak zostało.

Martuś zdrówka dla Oli! Co do wyjazdu to pakuj walizkę i zapraszam nad morze, w wakacje w szczególności bo mam wolne to sobie na plażę pojeździmy,ale teraz też na weekend możecie wpaść!!

Maonka jak ja lubię jak mi posty znikają, wrrr. Jejku jak fajnie,że tyle Alusię karmiłaś. Mleczko szybko zniknie, zobaczysz,że niedługo zastoje znikną,ale odciągaj delikatnie 1-2 razy na dobę troszkę. Udało się z oknami?

Kici niech kaszel sobie pójdzie precz, znam ból z takimi atakami, straszne uczucie.

Elvie no to sobie pospałaś! Spacerek też mam nadzieję udany?

Filonka współczuję lotu, aż się boję jak Maja zniesie lot w wakacje. A teraz odpoczywajcie, zwiedzajcie i fotki róbcie!

Katik zdrówka dla Polinki!

Gosiek narobiłaś mi apetytu na naleśniki od Elvie, pychotka!

Magda,ale mnie rozbawiłaś tymi zakupami,ale fakt ja też tak mam,hehe!

Kwiatuszku mam nadzieję,że się uda z pracą. Co do nocnego jedzenia, to u nas nadal jest 1-2 w nocy więc znam ten ból tylko,że mój mąż nawet nie wie jak mm się robi...
Beti zdrówka dla Twoich dziewczynek!

Ella trzymamy kciuki za pierwsze kroczki, pewnie niedługo to nastąpi. Z brakiem czasu mam tak samo. Zabieram się za odpisanie rano, a kończę wieczorem,albo następnego dnia, hehe.

Ulanka lekcja wychowania seksualnego powiadasz? I jak ci poszło?

Salamandra lepszych nocek dla was, niech Adaśko da ci się wyspać bo nie będziesz miała siły za nim biegać!

Annaoj zdrówka dla Alusi i dla małżona!

Isabela oby ból po filkołkach szybko przeszedł!

Aniez, Ulanka super macie z nockami! Choć u nas nie jest źle, ale Maja ostatnio chodzi spać ok 21... jedna pobudka ok 2 na mleczko, druga ok 6 tej i śpi do 8- 8:30.

Aniam dołączam się do tych ładowanych przez słońce! Jak jest słonecznie to baterie od razu mam pełne, hehe!

Nata zdrówka dla Julci, jejku ile chorowitków jest u nas...

My dziś na spacerku byłyśmy 3km w jedną stronę, 3 km spowrotem i z kilometr po galerii, nogi mnie bolą,ale super było. Maja w jedną stronę spała, w galerii butki oglądałyśmy i na lody poszłyśmy,a z powrotem podziwiała jadące auta bo niestety szłyśmy poboczem głównej drogi. Dlaczego w Polsce przy każdej drodze nie ma ścieżki rowerowej jak np w Niemczech, marzy mi się fotelik do roweru,ale gdzie my będziemy jeździć, po tych wertepach????

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)

Chciałam się pochwalić, że moje dziecko skończyło dzisiaj 11 miesięcy!!
A ja z M. mam rocznicę pierwszego "kocham Cię" więc tu do Was tylko na chwilkę wpadłam;-)
Z tej okazji byliśmy na spacerku i na lodach i na zakupach - kupiliśmy nowe zasłony, podkładki i poduchy na sofę w takich energetyzujących pomarańczowo-terakotowych kolorkach. Lenka wróciła bogatsza o nową książkę o zwierzątkach egzotycznych i lizaka, którego ukradła prze kasie:-D W dodatku od razu go do buzi wzięła i puściła soki, jak to mówi mój M. a jaki ryk był jak jej zabraliśmy, cały hipermarket nasz:-D
Wiem, że to nie ten wątek, ale w realu promocja na pamperaki niebieskie active baby, po 59groszy za sztukę wychodzą, jak się rozmiar 4 kupuje. Chusteczki też były tanio, ale my mamy zapas na 2 m-ce chyba, więc nie brałam.

magda ciosek - znam ten ból, że jak kasa jest to w sklepach jakby pusto i odwrotnie;-)

Filonka - lotu nie zazdroszczę, oby powrotny był lepszy. Bawcie się dobrze!! Czekamy na zdjęcia:-)

marta - mam nadzieję, że dzisiaj lepiej Olcia będzie spała a Ty wraz z nią. Zdrówka dla szkrabinki!!

maonka - mnie okna czekają jutro, ale chyba M. zatrudnię. Pokarm ściągaj po trochę jak nie będziesz mogła wytrzymać i prysznice zimne bierz. Trzymam kciuki i gratuluję, że tyle karmiłaś!! Medal Ci się należy:tak:

Kwiatek - nie trać nadziei, może jeszcze telefon zadzwoni a jak nie ten to inny, a ta dyrektorka niech tylko żałuje, że nie będzie miała przyjemności Cię zatrudniać.

Annaoj kce, Beti, Katik, Nata - zdrówka dla Waszych dziewuszek!!

kici - jak Twój kaszel? Oby szybko poszedł precz!

Aniam - na mnie tez słonko wpływa zbawiennie, więc dzisiaj byłam szczęśliwa, bo mogłam bez kurtki paradować a Lenka bez czapki:-)

kittek - fajny spacer sobie dzisiaj zafundowałyście, ale spacerowania poboczem nie zazdroszczę.

Mykam się myć i spać.
Dobranoc:-)

elvie gratulacje kolejnego miesiąca dla Lenki a dla was życzę jesze stu takich rocznic pełnych miłości
gor_ce_serce.jpg

kwiatek - niech żałują że nie będą mieli ciebie w swojej kadrze! Napewno telefon wkrótce się odezwie TEGO CI ŻYCZĘ

filonka oby lot powrotny był lepszy a tak w ogóle to zazdroszczę Ci tych widoków Włochy są piękne !!!!!

witam piękne mamuśki ;-)
ostanio mam takiego lenia ze wstyd sie przyznać...przeczytam co u was i więcej mi się nie chce :zawstydzona/y:
Wczoraj zamówiłam ciasta i tort na roczek, jutro lub w sobote (ale raczej jutro) jade kupić owocki, szynki, sery itp
Boziu jak my będziemy tak kaszleć to w kościele tylko nas bęzie słychać ;-) :-D

zdrowia chrowitkom!!!
Kwiatek też mnie to wkurza... gadają gadają a żęby powiedzieć NIE to jakby się bali

Witam,
pospałam od 3.00 do 8.20, ale o dziwo mam się nieźle.
Pranie już nastawiłam, śniadanie młodej podałam i teraz nadrabiam to, czego wczoraj przez rocznicę nie zrobiłam.

Mamusiu - DZIĘKUJEMY!!

witam sie
nocka taka jak poprzednia
walczylam sama na froncie
maz uciekl do córki
udalo sie tak jak wczoraj
mlody wypil kasze na kolacje i raz mleko 00:30 a potem kasza o 7:00 ale latwo nie bylo
no a dzis rano mezul pojechal w delegacje i wszystko mi sie wali bo jutro mam szkole i nie mam co zrobic z dziecmi a mi tak zalezy na tych zjazdach nie lubie opuszczac zajec zawsze cos wartosciowego z nich wyniose

Elvie
mam nadzieje ze rocznica udana :tak::-)
Agnieszka
widze ze przygotowania pelna para
ja jakos lenia mam
u nas wypada roczek 17 w niedziele
Tymek jest z 13 wiec kolejny weekend
piatek i sobota przed impreza mam zjazd i zajecia cale dnie wiec nie wiem jak ja wszystko posuykuje
do tego jak zwykle dzien nikomu nie pasuje a przleozyc nei moge bo w nastepnym tygodnou swieta

dzieki za pozytywne fluidy w sprawie pracy :) juz sobie odpuscilam
jak nie ta to nastepna
no i plus taki ze nie musze na wariata niani szybko suzkac

reklama
Dziewczyny aż się trzęsę. Dziś rano Maja zrobiła kupkę i siusiu na nocniczek, zostawiłam ją w sypialni z książeczką w ręku i poszłam umyć nocniczek i po nową pieluszkę. Trwało to dosłownie 2-3 minutki. Wracam a Maja z buteleczką Devikapu, którą zostawiłam zamkniętą w kartoniku na szafce nocnej. Miała ją otwartą, jak się do niej przybliżyłam to czuć było z buźki kropelki. Matko mam nadzieję,że nie wypiła więcej niż kilka kropli. Tam jest napisane,że przy przedawkowaniu zgłosić się do lekarza, ale ja nie wiem ile ona 'wzięła' czy tylko lizała buteleczkę. Tak się boję.... będę ją obserwować...
Wiem głupia byłam,że zostawiłam buteleczkę na szafce nocnej...
jejku trzymajcie kciuki aby jednak tylko polizała buteleczkę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry