reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kici ja właśnie wspominałam jak Maonka rok temu szukała łóżeczka i chciała przelewy porobić bo choć jeszcze miała czas to chciała miec to z głowy... he he he i następnego dnia sie dowiedziałyśmy że urodziła :-D i te nasze zastanawianie się czy porobila przelewy :-D

reklama
Kici ja właśnie wspominałam jak Maonka rok temu szukała łóżeczka i chciała przelewy porobić bo choć jeszcze miała czas to chciała miec to z głowy... he he he i następnego dnia sie dowiedziałyśmy że urodziła :-D i te nasze zastanawianie się czy porobila przelewy :-D

hahaha pamiętam tą akcję :-D przejęcie czy biedna zdąrzyła popłacić ;-) hehehe

A ja pamietam jak lekarz stwierdzil, ze tej nocy na pewno zaczne rodzic, bo juz jakies niewielkie rozwarcie mialam... No i pamietam weekend kiedy zaczely mi sie bole krzyzowe, ale bylo nawet znosne, tak bylam podekscytowana. Pozniej zanik boli i zdenerwowanie, wizyta u lekarza i ciecie. Najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze gdybym nie posluchala intuicji malej mogloby nie byc...

no i juz po wizycie. wszystko ok. nam tez mowiono ze sie to wchlonie i ok tylko zamiast malec rosl caly czas. Ale podobno miedzy 6 a 12miesiacem ma faze szybkiego wzrostu czy jakos tak-dzis sie dowiedzialam... 'poniewaz laurka ma sporego naczyniaka to pani dr. przypuszcza ze wczesniej niz przed 5 rokiem zycia sie jej nie wchlonie ale ogolnie nie wyglada na nic groznego, poza tym stwierdzila ze jej humorek i zywiolowosc nie wskazuje na jakas chorobe:D kamien spadl mi z serca, wiedzialam ze bedzie ok ale jak uslyszalam ze mma isc do poradni onkologicznej zamarlam...

kitek i jak Maja?

kici tez pamietam ta okcje z maonka rok temu:-D

A poza tym dzis bylysmy na kontroli Laurcia wazy 8800 i mierzy 73,5 . poszlam na wizyte bo mala ma jeszcze spore ciemie ja mylse ze ok2cmx2cm ale do 18msc ma czas zeby "zniknac":D

kittek musi być dobrze, przy Jerzyku miałam jakąs taką "akcję" że dostał parę razy dawkę swoją, patrzyłam na te normy i z tego co pamiętam trzeba by na prawdę sporo tego wypić, mam nadzieję że Majeczka tylko liznęła...

kingunia
bardzo sie cieszę!

może póżniej wpadne tu jeszcze na razie biegnę szukać wieści...

Kinguunia no to super wiesci:) Olka tez ma spore ciemie. jak sie urodzila miala wrecz ogromne, w naszym szpitalu wogoe zle wymiary w ksiazeczce wpisali, zreszta nie dziwi mnie takie zaniedbanie u nich, w Olsztynie okazalo sie ze jest sporo wieksze. teraz ma okolo 2cm dlug na 1cm szer.
Co do wagi to Ola ostatnio w takim tempie tyje ze wazy juz tyle co Laurka...o ile juz nie wiecej...i wg moich prob mierzenia ma 75cm

z Ola wogole dzis duzo lepiej...tylko te pocieranie oczu dzis mnie wykonczy, nic nie pomaga, a ja sie boje ze sonde wyjmie niechcacy bo juz pare razy zahaczyla paluszkiem...

zdrzemnelam sie troche z Ola i mi tez od razu lepiej bo glowa okropnie bolala..teraz jeszcze zjadlam w koncu obiad i moge odpoczywac bo panna spi:)

reklama

hahaha pamiętam tą akcję :-D przejęcie czy biedna zdąrzyła popłacić ;-) hehehe

Namieszała ta moja córeczka i to nieźle, rodząc się 3 tygodnie przed czasem.
Agnieszka nie tylko łóżeczko, ale też wózek zamówiłam wtedy. Wszystko i tak zdążyło poprzychodzić, bo byłyśmy aż 12 dni w szpitalu.
Czytałam te posty później i zastanawiałyście się czy nie robię sobie jaj. :-)
A teraz to już taki duży łobuziak, a jaki kochanyyyyyyyy.

Dzięki za przedwczesne życzenia urodzinowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry