Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aniam- ciekawe jaki nastrój miałaby Wronka, gdyby żarcik nieuczekiwanie okazał się prawdą... no w szoku byłaby dziewczyna![]()
kittek - u nas tak wyglądały objawy zębowe!! Niejedzenie Leny trwało 2 dni, potem wróciła do normy. Pić chciała tylko soczki. Mleko odpychała od siebie i się darła. Zdrówka i cierpliwości i przespanej nocki Wam życzę!Martuś a może to jednak zęby?
U nas ciężko. Maja nie jadła dziś prawie nic, z piciem nie jest źle,ale mleka nie chciała. Wymioty się na szczęście nie powtórzyły, rzadkich kup było sporo.
Kurcze boję się o nią, w nocy muszę być czujna a jutro cały dzień mam zajęcia na uczelni i nawet nie ma mnie kto zastąpić. Na szczęście Maja będzie z mamą. W razie czego wyjdę wcześniej z pracy.
Dziś za dużo się działo.
Dostałam jeszcze telefon w sprawie pracy. Złożyłam jedno CV do liceum w którym chciałabym pracować i dziś wicedyrektorka dzwoniła i prosiła abym przyszła na spotkanie w poniedziałek. W poniedziałek się dowiem, mam nadzieję,że będzie to fajna propozycja.
3majcie się dziewczyny cieplutko, postaram się jutro wieczorem nadrobić i odpisać![]()

, ale by było.