AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dziewczyny własnie robiłam test...Jestem w ciąży
Mam mieszane uczucia ;-)
![]()
taaaaa a jutro powie że to prima aprilisowy zart ;-) w końcu dzisiaj 1 kwietnia ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny własnie robiłam test...Jestem w ciąży
Mam mieszane uczucia ;-)
![]()
Wronia niezły żart też się nabrałam!
Zielona gratki dla Kostusi.
Nadrobiłam,ale nie dam rady odpisać bo Maja ma biegunkę i dwa razy wymiotowała. Kurcze kuzynki mała ma rota, mojej koleżanki mały był w szpitaku w tygodniu z rota, boję się...
Dzwoniłam do pediatry, powiedziała aby poić, mąż podjechał po niej po receptę na diphergan i ma kupić hydroneę citron baby. Jejku dziewczyny mam nadzieję,że uda nam się opanować wymioty i biegunkę i że nie skończy się na szpitalu.
Tak mi jej szkoda.

co do rota to ja slyszalam opinie ze gdyby to byl rota to wszyscy bysmy chorowali, a u nas tylko Ola miala biegunke, teraz tez tylko ona....nie znam leku o ktorym pisalas, nam bardzo pomogl enterol, pediatra chciala dac nifuroksazyd ale gastrolog byl na nie, powiedzial zeby leczyc smecta i enterolem, no i hydronea. Zdrowka dla Niej!
Jak J. miał rota to nikt poza nim nie miał... no poza ostatnim razem kiedy to faktycznie wszyscy polegli na rota...ale miałam wtedy stracha bo w ciązy przecież byłam... ale poprzednie razy tylko J. miał rota. Także róznie to bywa.
dziewczyny czy ta biegunka moze byc po Bactrimie? podawala ktoras i miala taka akcje? ja juz na skraju zalamania nerwowego jestem, ciagle cos![]()